Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ano, vybrali, ale bohužel ne do té ložnice co je v 1. patře, kde jsem ho vlastně chtěla mít. Strop. ventilátor je těžký a nenašroubuješ ho do jiného stropu než do betonu, na to pozor.
V ložnici mám nakonec ventilátor zn. Dyson a zároveň čističku vzduchu 2 v 1
Uvažuji nad stropním ventilátorem do malé ložnice na chalupě. Ložnice je malá, na manželskou postel a vejde se tam ještě pracovní stůl. Když je zavřené okno, nedá se tam dýchat ani v noci. V létě jsme tam nespávali, letos bych ráda. Bez otevřeného okna to nepůjde, s otevřeným taky ne, ráno zpívají (krásně) ptáci, ale to horko.
Na chalupu se mi líbí https://www.ventilatory.cz/…76-cm-x12077 - máte někdo zkušenosti s podobným, v ložnici, případně dětském pokoji?
@Mirila ano, máme podobný, jak jsem již psala. Jen má delší ty listy a má jen 3. V létě pěkně chladí a v zimě nám rozhání teplý vzduch od krbovek, který se drží u stropu. Využíváme ho dost. Náš má 2 chody, myslím tím, že má i zpětný chod, právě pro tu zimu.
Já z nich mám úplnou hrůzu, kdykoliv je vidím někde v obchodě
Takže dát si to do ložnice nad sebe, tak už nikdy v životě neusnu
![]()
@monikamalik musíš si ho dobře přidělat, vím, že se to nesmí dávat např. do sádrokartonu
@smutná máma píše:
@Mirila ano, máme podobný, jak jsem již psala. Jen má delší ty listy a má jen 3. V létě pěkně chladí a v zimě nám rozhání teplý vzduch od krbovek, který se drží u stropu. Využíváme ho dost. Náš má 2 chody, myslím tím, že má i zpětný chod, právě pro tu zimu.
Moc děkuju. Máte AC nebo DC motor? Díky za tip s dobrým přiděláním. To má také vliv na hlučnost?