Stropní ventilátor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14336
9.6.15 14:10
@xmellonekx píše:
@Bureschka @martina.se my máme právě nezateplený barák a bydlíme v patře. Sluncenám svítí do oken od 11h do večera a už nepomáhají ani zavřená okna a žaluzie. Máme (rodiče tehdy to tak udělali) totiž tmavě hnědou plechovou střechu, strávenou izolaci ve stropech a tmavě hnědé dřevěné obložení fasády - za trest ve vedrech. Čeká nás rekonstrukce, ale se dvěma malýma dětma ještě pár let ne :(

s barákem neuděláš nic, s tím se nic dělat nedá, my na chalupě máme taky vedro a bez větráku by to nešlo, je to fakt pohádka, když se zapne, tak je to božský :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.6.15 14:11

@xmellonekx Taky máme ložnici pod černou střechou, kam svítí pěkně celý den. Když jsem byla těhotná, spala jsem v létě na zemi na plovoučce pod otevřeným oknem, nebo jsem šla dolů na gauč kde bylo o 2 stupně líp :lol: Po mém asi pátém nočním nadávání manžel objednal klimatizaci do horního patra. Je k nezaplacení! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
@xmellonekx píše:
@Bureschka popravdě aby vybral konečně něco manžel, čekala bych leta, je nerozhodný jak stará panna. Tak jsem se do toho vložila a prostě zkusila něco pročíst a napsat o radu na jedny stránky, kde prodávají více výrobců a specializují se na klimošky a ventilátory. A ne že by byl manžel na módu, spíš naopak, představ si nerealizovaného vojáka, nejradši chodí v maskáčích a nebo spíš modrákách, vše moderní se mu příčí a staré nemá rád :D:D:D takže je s ním někdy těžký pořízení. Už jen na maličkosti to poznáš - nesnáší trika/košila s jakýmkoli nápisem, takže se pro něj nakupuje těžko všechno :D:D:D Pokud to není z armyshopu :D

já myslím, že i maskáčovej větrák by se sehnat dal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109

@Bureschka jo a ještě bych se zeptala, co ovládání na řetízek a světlo? jak se to reálně ovládá když v místnosti spí malé dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:12
@Bureschka píše:
já myslím, že i maskáčovej větrák by se sehnat dal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak ten by určitě uspěl :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 14:13

@xmellonekx jinak co si ženská neudělá to nemá, to je jasný, takže na toho prodejce se vykašli co ti doporučil větrák za celou mateřskou, a najdi něco lacinějšího, já myslím, že nějaký se dřevem by byl dobrý, oni dělají ty lopatky dvoubarevný, z jedné strany třeba bílou a z druhé dřevo, je jich na výběr dost, zrovna ten co jsem ti posílala do odkazu na Mall to tak má, takže výběr je veliký a zrovna ten bílý je hodně neutrální, takže se dá použít všude :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:14
@berusa.m píše:
@xmellonekx Taky máme ložnici pod černou střechou, kam svítí pěkně celý den. Když jsem byla těhotná, spala jsem v létě na zemi na plovoučce pod otevřeným oknem, nebo jsem šla dolů na gauč kde bylo o 2 stupně líp :lol: Po mém asi pátém nočním nadávání manžel objednal klimatizaci do horního patra. Je k nezaplacení! :palec:

paráda reakce :D:D:D já takhle v létě čekám druhý a u prvního jsem se aspoň převlíkala několikrát za noc z propocenýho pyžama, ale teď co vstávám tolikrát k prvnímu a chodím samozřejmě na malou stranu taky často a do toho se ještě převlíkat, to bych snad vůbec nespala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 14:16
@xmellonekx píše:
@Bureschka jo a ještě bych se zeptala, co ovládání na řetízek a světlo? jak se to reálně ovládá když v místnosti spí malé dítě?

světlo je normálně vedené do krabičky kde máš světla, nebo je to na řetízku, zatáhneš a svítíš, to samé je s větrákem zatáhneš a jede, zatáhneš podruhé jede rychleji, má asi 4 rychlosti a zpětný chod, takže snadný, s dítětem v místnosti bych řekla, že to nemá nic společnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:16
@Bureschka píše:
s barákem neuděláš nic, s tím se nic dělat nedá, my na chalupě máme taky vedro a bez větráku by to nešlo, je to fakt pohádka, když se zapne, tak je to božský :mavam:

právě, holt starý barák… ale dneska nám přijde nějaká „asfaltová“ barva, která obsahuje hliníkový částečky, který vystopají na povrch po třech dnech a měly by odrážet nějakou měrou slunce, takže snad i teplo bude menší. Uvidíme, jinak chceme zateplit fasádu a střechu, ale to je na velkou rekonstrukci, shození střechy, moře peněz, práce a času… a ani jedno nemáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.6.15 14:17

Máme stropní a je uplně super! Stolní se tomu absolutně nevyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:18
@Bureschka píše:
světlo je normálně vedené do krabičky kde máš světla, nebo je to na řetízku, zatáhneš a svítíš, to samé je s větrákem zatáhneš a jede, zatáhneš podruhé jede rychleji, má asi 4 rychlosti a zpětný chod, takže snadný, s dítětem v místnosti bych řekla, že to nemá nic společnýho

právě jsem přemýšlela, jak to je. jednou zatáhnu a svítí + 1. rychlost a když chci vypnout větrák/světlo, tahám řetízkem přes všechny rychlosti, než se vypne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.6.15 14:20

Ahoj, ventilátor máme taky, cena kolem 1000, ale používáme jenom přes den. párkrát jsme to měli v noci a mě chytli uši 8) jako za 6,5 jsme si koupili přenosnou klimu a do té bych už nešla..ochladí klidně i o 5 stupňů, ale jak se to vypne tak vzápětí je tam zase horko a když je zaplá tak šíleně hučí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:21

Jo s tím dítetem v ložnici jsem to myslela tak, že tam máme naprostou tmu, takže abych s baterkou nehledala řetízek jak blbá, nebo abych při zapnutí ventilátoru omylem nerozsvítila, nebo prostě že třeba větrák nejde bez zapnutého světla…nebo se vypíná jen přes všechny ostatní polohy, takže i přes rozsvícené světlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:21

@jannina1 a jaký máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:23

@soleile ahoj, klimu jsme měli v práci a z toho jsem byla imrvere nachlazená, tu nesnáším :( možná to bylo spíš o tom, že nás to regulovalo asi třicet v jedné místnosti, takže se nedalo vyhovět všem samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí