Stropní ventilátor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
9.6.15 14:25

Zatím děkuji!!! malý se vzbudil, tak jdeme jíst. kdyby vás cokoli ještě napadlo, prosím napište :) zatím přeji pěkný chladnější den všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
9.6.15 14:31

Mě ten stropní přijde nejlepší to jo jenže nevim jak to udělat když v pokoji je klasické světlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 15:51
@xmellonekx píše:
právě jsem přemýšlela, jak to je. jednou zatáhnu a svítí + 1. rychlost a když chci vypnout větrák/světlo, tahám řetízkem přes všechny rychlosti, než se vypne?

Ne světlo a větrák jsou zvlášť, každý má svůj řetízek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 15:52
@Markéta80 píše:
Mě ten stropní přijde nejlepší to jo jenže nevim jak to udělat když v pokoji je klasické světlo :roll:

klasické světlo se odmontuje a přidělá se tam větrák, má to nahoře stejný jako světlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
9.6.15 16:34

Taky letos zvažuji koupi. Sice budeme v domečku asi dva, tři roky, ale je to k nesnesení. Máme nízké stropy, cca 2.20m, plochou střechu a na ní nataženou ipu, v létě, když jsou ty nejhorší pařáky, tak tady nahoře máme i krásných 37st :D Máme sice stolní ventilátor, ale např. v noci při spaní je nám na prd, protože i když jej na něco položíme, ofukuje to přítele, kterému je tak akorát zima a ke me se na druhou stranu nic nedostane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
9.6.15 18:41

@Bureschka a to je ten problém že to světlo tam být musí :lol: Máme ten sloupový a ten si dávam na stůl a ok :mrgreen: a koukala sjme na podlahové a ty prý jsou silnější :think:. To světlo je dětské a máme ho tu chvíli, t o by malá řvala že jí sundavam světlo s holkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 20:32
@Bureschka píše:
Ne světlo a větrák jsou zvlášť, každý má svůj řetízek :mrgreen:

tak z toho mám opravdu radost :D stačí ten na větrák něčím zvýraznit na omak a můžu přepínat i potmě :D:D:D (maximálně se párkrát spletu, abych si to lépe zapamatovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 20:33

@Frogie tak to jsou krutá vedra, v takovým hicu bych už asi padla. Já jsem rozhodnutá jít do toho bílého Westinghausu, teď jen manželovi vnést myšlenku, že je to jeho nápad a do víkendu je doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
10.6.15 08:10
@xmellonekx píše:
tak z toho mám opravdu radost :D stačí ten na větrák něčím zvýraznit na omak a můžu přepínat i potmě :D:D:D (maximálně se párkrát spletu, abych si to lépe zapamatovala :D

to se naučíš najít i potmě ten řetízek, když tak budeš chodit s baterkou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
10.6.15 08:11
@xmellonekx píše:
@Frogie tak to jsou krutá vedra, v takovým hicu bych už asi padla. Já jsem rozhodnutá jít do toho bílého Westinghausu, teď jen manželovi vnést myšlenku, že je to jeho nápad a do víkendu je doma :D

vybrala si dobře, ten je moc pěknej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.6.15 12:59

@Bureschka děkuji :) dokonce už dnes přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
11.6.15 13:26
@xmellonekx píše:
@Bureschka děkuji :) dokonce už dnes přijde :)

no super to ho budeš mít dřív než já, mě musí přiletět až z Las Vegas, už ho taky chci mít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
17.11.17 19:52

Ahoj, a máte někdo zkušenosti se stropním ventilátorem v zimě? Při zpětném chodu by měl míchat vzduch v místnosti a šetřit tak vytápění až o 5 stupňů Celsia, tak jestli to je opravdu možné…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
21.6.18 16:30

oživuji diskusi

uvažujeme o koupi stropního ventilátoru do malé ložnice( asi 14 m2). Má někdo nějaké novější tipy, informace?Děkuji předem za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.6.20 10:15
@smutná máma píše:
uvažujeme o koupi stropního ventilátoru do malé ložnice( asi 14 m2). Má někdo nějaké novější tipy, informace?Děkuji předem za reakce :mavam:

Vybrali jste? Jaký? Také uvažujeme, děsí mě vedro v podkroví. Tady je asi nejkomplexnější článek, co jsem našla https://vetrani.tzb-info.cz/…ry-od-a-do-z

Jen o ventilátorech v podkroví jsem se nikde nedočetla :( ale asi s tím problém nebude. Nemáte někdo stropní ventilátor v podkroví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí