Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zatím děkuji!!! malý se vzbudil, tak jdeme jíst. kdyby vás cokoli ještě napadlo, prosím napište
zatím přeji pěkný chladnější den všem ![]()
Mě ten stropní přijde nejlepší to jo jenže nevim jak to udělat když v pokoji je klasické světlo ![]()
@xmellonekx píše:
právě jsem přemýšlela, jak to je. jednou zatáhnu a svítí + 1. rychlost a když chci vypnout větrák/světlo, tahám řetízkem přes všechny rychlosti, než se vypne?
Ne světlo a větrák jsou zvlášť, každý má svůj řetízek ![]()
@Markéta80 píše:
Mě ten stropní přijde nejlepší to jo jenže nevim jak to udělat když v pokoji je klasické světlo
klasické světlo se odmontuje a přidělá se tam větrák, má to nahoře stejný jako světlo ![]()
Taky letos zvažuji koupi. Sice budeme v domečku asi dva, tři roky, ale je to k nesnesení. Máme nízké stropy, cca 2.20m, plochou střechu a na ní nataženou ipu, v létě, když jsou ty nejhorší pařáky, tak tady nahoře máme i krásných 37st
Máme sice stolní ventilátor, ale např. v noci při spaní je nám na prd, protože i když jej na něco položíme, ofukuje to přítele, kterému je tak akorát zima a ke me se na druhou stranu nic nedostane ![]()
@Bureschka a to je ten problém že to světlo tam být musí
Máme ten sloupový a ten si dávam na stůl a ok
a koukala sjme na podlahové a ty prý jsou silnější
. To světlo je dětské a máme ho tu chvíli, t o by malá řvala že jí sundavam světlo s holkama ![]()
@Bureschka píše:
Ne světlo a větrák jsou zvlášť, každý má svůj řetízek
tak z toho mám opravdu radost
stačí ten na větrák něčím zvýraznit na omak a můžu přepínat i potmě ![]()
![]()
(maximálně se párkrát spletu, abych si to lépe zapamatovala ![]()
@Frogie tak to jsou krutá vedra, v takovým hicu bych už asi padla. Já jsem rozhodnutá jít do toho bílého Westinghausu, teď jen manželovi vnést myšlenku, že je to jeho nápad a do víkendu je doma ![]()
@xmellonekx píše:
tak z toho mám opravdu radoststačí ten na větrák něčím zvýraznit na omak a můžu přepínat i potmě
(maximálně se párkrát spletu, abych si to lépe zapamatovala
to se naučíš najít i potmě ten řetízek, když tak budeš chodit s baterkou ![]()
@xmellonekx píše:
@Frogie tak to jsou krutá vedra, v takovým hicu bych už asi padla. Já jsem rozhodnutá jít do toho bílého Westinghausu, teď jen manželovi vnést myšlenku, že je to jeho nápad a do víkendu je doma
vybrala si dobře, ten je moc pěknej ![]()
@xmellonekx píše:
@Bureschka děkujidokonce už dnes přijde
no super to ho budeš mít dřív než já, mě musí přiletět až z Las Vegas, už ho taky chci mít ![]()
Ahoj, a máte někdo zkušenosti se stropním ventilátorem v zimě? Při zpětném chodu by měl míchat vzduch v místnosti a šetřit tak vytápění až o 5 stupňů Celsia, tak jestli to je opravdu možné…?
uvažujeme o koupi stropního ventilátoru do malé ložnice( asi 14 m2). Má někdo nějaké novější tipy, informace?Děkuji předem za reakce ![]()
@smutná máma píše:
uvažujeme o koupi stropního ventilátoru do malé ložnice( asi 14 m2). Má někdo nějaké novější tipy, informace?Děkuji předem za reakce
Vybrali jste? Jaký? Také uvažujeme, děsí mě vedro v podkroví. Tady je asi nejkomplexnější článek, co jsem našla https://vetrani.tzb-info.cz/…ry-od-a-do-z
Jen o ventilátorech v podkroví jsem se nikde nedočetla
ale asi s tím problém nebude. Nemáte někdo stropní ventilátor v podkroví?