Stud při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
29.4.15 23:59

Jako chlap poradím, co se neptat jak to má rád, ale přijít s něčím vlastním. Vlastní iniciativa, vlastní plán. A pokud se kroutíš nahá a on tě bere jako vítr je to už problém, mě tohle udělat mladá vletím na ni ani nejukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.5.15 20:13

Takové věci jsou v delším vztahu problém, jak je to už nějak zajetý těžko se hledá jak něco takového naznačit. Někdy stačí úplně banální náznak, jako když mu mezi řečí sáhneš na zadek a lehce zmáčkneš, nebo položíš dlaň na stehno. Stačí aby nějakým signálem pochopil že on může svést tebe, že si připravená a nebude rozhodně odmítnutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.16 19:22

Ahoj, je mi trapně, ale potřebovala bych pomoc. Jsem s přítelem 8 měsíců a oba se milujeme, jenže když příjde na sex, okamžitě zakrývám své prsa, protože se za ně moc stydím..Nelíbí se mi :zed: Jsem z toho smutná, protože si sex užívám jen z poloviny a partnerovi to zakrývání asi trošku vadí, ale já se přes to nedokážu přenést.. Prosím, co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
30215
29.5.16 19:24
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi trapně, ale potřebovala bych pomoc. Jsem s přítelem 8 měsíců a oba se milujeme, jenže když příjde na sex, okamžitě zakrývám své prsa, protože se za ně moc stydím..Nelíbí se mi :zed: Jsem z toho smutná, protože si sex užívám jen z poloviny a partnerovi to zakrývání asi trošku vadí, ale já se přes to nedokážu přenést.. Prosím, co mám dělat?

No to že se ti tvoje prsa nelíbí.. To se stává, to tak má spousta žen. Líbí se jemu? Jestli jo, tak není co řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.5.16 19:27
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi trapně, ale potřebovala bych pomoc. Jsem s přítelem 8 měsíců a oba se milujeme, jenže když příjde na sex, okamžitě zakrývám své prsa, protože se za ně moc stydím..Nelíbí se mi :zed: Jsem z toho smutná, protože si sex užívám jen z poloviny a partnerovi to zakrývání asi trošku vadí, ale já se přes to nedokážu přenést.. Prosím, co mám dělat?

a proč se stydíš za prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.5.16 19:30
@Anonymní píše:

Mluvila jsi o tom s přítelem?…měla jsem podobný problém a občas ještě mám, ale řešila jsem to od začátku s přítelem a hodně mi pomohl a dal najevo, že on je spokojený a to je pro mě hlavní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
29.5.16 19:30
@Anonymní píše:

Pošli fotku do SZ.. Podívám se jestli se máš za co stydět.. Ale jinak, jestli s tebou spí, a má tě rád, tak tě má rád takovou jaká jsi… ;) Neboj.. A měj se taky ráda, aspoň tak, jak má on tebe.. To bude dobrý.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.16 19:36

@jdukolem mám velké dvorce a příjde mi to strašné.. Každá moje kamarádka má krásná prsa a já se cítím jak něaká babička..

• Citovat
  • Upravit
49159
29.5.16 19:37
@Honza 12 píše:
Pošli fotku do SZ.. Podívám se jestli se máš za co stydět.. Ale jinak, jestli s tebou spí, a má tě rád, tak tě má rád takovou jaká jsi… ;) Neboj.. A měj se taky ráda, aspoň tak, jak má on tebe.. To bude dobrý.. :hug:
:cert: :cert: :cert: Honzo! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.16 19:38

@Kotatko03 Chci to s ním řešit, ale nevím jak mu to nejlépe říci. Jak jsi mu to řekla ty jestli to není intimní?

• Citovat
  • Upravit
9935
29.5.16 19:41
@Anonymní píše:
@Kotatko03 Chci to s ním řešit, ale nevím jak mu to nejlépe říci. Jak jsi mu to řekla ty jestli to není intimní?

Tak můj to na mě poznal, že je „něco špatně“…tak se mě sám ptal v čem je problém, tak jsem se mi svěřila, že mám malá prsa a že se za to stydím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.5.16 19:41
@Anonymní píše:
@jdukolem mám velké dvorce a příjde mi to strašné.. Každámoje kamarádka má krásná prsa a já se cítím jak něaká babička..

ale jdi… každá žena má prsa jiná a velké dvorce mohou být velmi sexy ;)
je to jen v tvé hlavě.. přítel si asi nestěžuje ne? ;) a není s kamarádkou ale s tebou čili.. asi je na tobě něco víc než jen prsa.. něco ti pošeptá jo? Tak poslouchej nikdo není dokonalej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.16 19:43

@Kotatko03 Je to pro mě hrozný problém a kdyby mi řekl že pěkné prsa mám, já se přes to nepřenesu. Bojuju s nimi už moc dlouho a sama se nechci dívat ani na sebe v zrdcadle… :,(

• Citovat
  • Upravit
33047
29.5.16 19:45

Jsou muži kterým se to líbí, resp ví že každá jsme jiná, zajímá je celek a obvykle neřeší detaily. Já mám tolik věcí, které by se mi líbily jinak, ale chlap mě miluje takovou jaká jsem, prsa ani spodek fakt nezměním (leda operací a do toho bych nešla) a on z toho nedělá vědu a líbí se mu to tak jak to je.
Pokud máš z toho trauma a chováš se pak takhle, tak mu to snad stejně docvakne, že máš nějaký problém se sebou a jsi nejistá, a možná se zeptá o co jde. Obvykle se to „řeší“ lichotkou, ale nevím jak když ani neví za co se vlastně stydíš. Chlapi většinou nejsou věštci ani telepati, jen vnímají že se chováš divně, neužíváš si sex, stydíš se, a je to fakt zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.5.16 19:46
@Anonymní píše:
@Kotatko03 Je to pro mě hrozný problém a kdyby mi řekl že pěkné prsa mám, já se přes to nepřenesu. Bojuju s nimi už moc dlouho a sama se nechci dívat ani na sebe v zrdcadle… :,(

nebojuj a přijmi se jaká seš jiné řešení není.. leda se navždy milovat v tričku a to zas nevím co na to ten tvůj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí