Stud v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
21.6.12 23:10

Ja jsem mela medika, ale jen jednoho. Tady nechodi ve skupinach.
To mi nevadi. Ale tady clovek nikdy odhaleny, vzdycky ma ten „rucnicek“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.6.12 23:32
@Loki01 píše:
Ja jsem mela medika, ale jen jednoho. Tady nechodi ve skupinach.
To mi nevadi. Ale tady clovek nikdy odhaleny, vzdycky ma ten „rucnicek“.

Prosímtě, s tím ručníčkem, já to nějak nechápu, jak jsi psala kolena u sebe nebo jak… Můžeš to nějak líp vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
21.6.12 23:40
@ivuska.h píše:
Prosímtě, s tím ručníčkem, já to nějak nechápu, jak jsi psala kolena u sebe nebo jak… Můžeš to nějak líp vysvětlit?

Ne kolena ale chodidla. Dej chodidla k sobě a přitáhni je nahoru. A pak se zakryjes tím ručníkem. Dr té porad muže vyšetřit ale všechno nemusi byt kazdemu na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
22.6.12 09:15
@Loki01 píše:
Ne kolena ale chodidla. Dej chodidla k sobě a přitáhni je nahoru. A pak se zakryjes tím ručníkem. Dr té porad muže vyšetřit ale všechno nemusi byt kazdemu na očích.

tak tos měla dobrý, já byla na očích snad celé nemocnici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.14 16:44

mozná uplně hloupej dotaz

Ahoj já mám rodit až za 3 měsíce ale uplně se klepu studem už tet. Mám vlastně jediný dotaz který jsem tu nikde nevyčetla, kolik lidí u toho porodu je co mě uvidí nahatou?? Je to jen asistentka a doktorka? Dále jste psali ze vás zahlédli i cizí lidé to snad u toho porodu není uplné soukromí?? Mnohokrat děkuji za zodpovězené dotazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.1.14 16:46

Tak já nevim jak u ostatních..Ale u mě byla jenom porodní asistentka a doktor už mě pak přišel jenom odrodit..A věř mi, že na stud pak zapomeneš..Budeš myslet jen na to aby už miminko bylo venku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
2.1.14 16:48

Bobi, věř že ti pak bude všechno jedno ;) mě odrodil nakonec kámoš z dětsvtí, úplna náhoda, už prostě na mě viděl všechno. :P
Ze začátku tam byla jenom porodní asistentka, na příjmu mě vyšetřila doktorka…jak už šlo do tuhého tak se tam nakupilo více lidí. Kámoš doktor (jako medik, student), porodní asistentka, + sestřička z novorozenců a doktor. U mě ale začaly být komplikace tak tam přibíhali další lidé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
2.1.14 16:49

@maminkaeliska já jsem taky strašnej stydlín, ale věř, že ti to bude uplně jedno. Nahota bude to uplně poslední na co v tu chvíli budeš myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.1.14 16:50
@maminkaeliska píše:
Ahoj já mám rodit až za 3 měsíce ale uplně se klepu studem už tet. Mám vlastně jediný dotaz který jsem tu nikde nevyčetla, kolik lidí u toho porodu je co mě uvidí nahatou?? Je to jen asistentka a doktorka? Dále jste psali ze vás zahlédli i cizí lidé to snad u toho porodu není uplné soukromí?? Mnohokrat děkuji za zodpovězené dotazi.

asi je to individualni a zalezi, jak komplikovany porod je..u me to bylo 8 lidi dle chlapa..ja si nic nepamatuju byla jsem v deliriu…a je ti to v ten moment vazne jedno i kdyby jsi rodila na Vaclavaku a jeste se u toho po*rala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3931
2.1.14 16:50

@maminkaeliska já měla na porod. sále 2 asistenky, 1 doktora a dětský sestry…jinak na hekárně jsm měla doktorů a asistentek spousty páč jsem rodila 12 hodin a střídali se směny ;) jo a eště uklízečku ale to už jsem byla přikrytá prostěradlem ;) ale neboj při porodu ti bude celkem fuk kdo na Tebe čučí budeš myslet hlavně na to aby si to měla už za sebou ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
2.1.14 16:51

@maminkaeliska : U mě byla porodní asistentka pak druhá, která naštěstí vystřídala tu protivnou - naštěstí :P, doktor a přítel.
Navíc mi v tu chvíli běhalo hlavou spíš to, abych se tam nepos*ala, protože mi nestihli dát ani klistýr… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8996
2.1.14 16:53

Budeš myslet na to aby bylo miminko venku a aby bylo v pořádku. Mě nahou nikdo neviděl - měla jsem na sobě košili. Mojí pipku viděli jen porodní asistentka a doktorka a pak teda ještě další dva nebo tři doktoři protože nastalo rozsáhlé šití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
2.1.14 16:53

Ahoj, já jsem taky stydlivka, ale v tu chvíli je ti to jedno. U prvního porodu co jsem byla v porodnici tak se mi vystřídaly čtyři směny tak tam bylo lidí požehnaně. U druhého porodu jsem měla porodní asistentku, rodila mě doktorka, pak tam byla dětská sestra a nakonec přišla ještě dětská doktorka a na šití další sestra. Držím pěsti a přeji pohodový porod a zdravé miminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
2.1.14 16:56

Dulezite je zdrave mimino. A doktori jsou zvykli na ledacos a neresi to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
2.1.14 16:57

U porodu mě viděla akorát asistentka a doktorka, ale to mi bylo fakt šumák, a věř, že tobě bude taky. Pro mě bylo trochu horší to kontrolování následující dny při vizitě, jak člověk musí roztáhnout kytary před vícero doktroy, koukaj na kráter, a každej den jinými :oops: :oops: :oops: Ale to už ti bude zas jedno, protože to bude za tebou :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.01.14 v 16:58

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí