Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja jsem mela medika, ale jen jednoho. Tady nechodi ve skupinach.
To mi nevadi. Ale tady clovek nikdy odhaleny, vzdycky ma ten „rucnicek“.
@Loki01 píše:
Ja jsem mela medika, ale jen jednoho. Tady nechodi ve skupinach.
To mi nevadi. Ale tady clovek nikdy odhaleny, vzdycky ma ten „rucnicek“.
Prosímtě, s tím ručníčkem, já to nějak nechápu, jak jsi psala kolena u sebe nebo jak… Můžeš to nějak líp vysvětlit?
@ivuska.h píše:
Prosímtě, s tím ručníčkem, já to nějak nechápu, jak jsi psala kolena u sebe nebo jak… Můžeš to nějak líp vysvětlit?
Ne kolena ale chodidla. Dej chodidla k sobě a přitáhni je nahoru. A pak se zakryjes tím ručníkem. Dr té porad muže vyšetřit ale všechno nemusi byt kazdemu na očích.
@Loki01 píše:
Ne kolena ale chodidla. Dej chodidla k sobě a přitáhni je nahoru. A pak se zakryjes tím ručníkem. Dr té porad muže vyšetřit ale všechno nemusi byt kazdemu na očích.
tak tos měla dobrý, já byla na očích snad celé nemocnici ![]()
Ahoj já mám rodit až za 3 měsíce ale uplně se klepu studem už tet. Mám vlastně jediný dotaz který jsem tu nikde nevyčetla, kolik lidí u toho porodu je co mě uvidí nahatou?? Je to jen asistentka a doktorka? Dále jste psali ze vás zahlédli i cizí lidé to snad u toho porodu není uplné soukromí?? Mnohokrat děkuji za zodpovězené dotazi.
Tak já nevim jak u ostatních..Ale u mě byla jenom porodní asistentka a doktor už mě pak přišel jenom odrodit..A věř mi, že na stud pak zapomeneš..Budeš myslet jen na to aby už miminko bylo venku.. ![]()
Bobi, věř že ti pak bude všechno jedno
mě odrodil nakonec kámoš z dětsvtí, úplna náhoda, už prostě na mě viděl všechno. ![]()
Ze začátku tam byla jenom porodní asistentka, na příjmu mě vyšetřila doktorka…jak už šlo do tuhého tak se tam nakupilo více lidí. Kámoš doktor (jako medik, student), porodní asistentka, + sestřička z novorozenců a doktor. U mě ale začaly být komplikace tak tam přibíhali další lidé…
@maminkaeliska já jsem taky strašnej stydlín, ale věř, že ti to bude uplně jedno. Nahota bude to uplně poslední na co v tu chvíli budeš myslet ![]()
@maminkaeliska píše:
Ahoj já mám rodit až za 3 měsíce ale uplně se klepu studem už tet. Mám vlastně jediný dotaz který jsem tu nikde nevyčetla, kolik lidí u toho porodu je co mě uvidí nahatou?? Je to jen asistentka a doktorka? Dále jste psali ze vás zahlédli i cizí lidé to snad u toho porodu není uplné soukromí?? Mnohokrat děkuji za zodpovězené dotazi.
asi je to individualni a zalezi, jak komplikovany porod je..u me to bylo 8 lidi dle chlapa..ja si nic nepamatuju byla jsem v deliriu…a je ti to v ten moment vazne jedno i kdyby jsi rodila na Vaclavaku a jeste se u toho po*rala ![]()
@maminkaeliska já měla na porod. sále 2 asistenky, 1 doktora a dětský sestry…jinak na hekárně jsm měla doktorů a asistentek spousty páč jsem rodila 12 hodin a střídali se směny
jo a eště uklízečku ale to už jsem byla přikrytá prostěradlem
ale neboj při porodu ti bude celkem fuk kdo na Tebe čučí budeš myslet hlavně na to aby si to měla už za sebou
![]()
@maminkaeliska : U mě byla porodní asistentka pak druhá, která naštěstí vystřídala tu protivnou - naštěstí
, doktor a přítel.
Navíc mi v tu chvíli běhalo hlavou spíš to, abych se tam nepos*ala, protože mi nestihli dát ani klistýr…
![]()
Budeš myslet na to aby bylo miminko venku a aby bylo v pořádku. Mě nahou nikdo neviděl - měla jsem na sobě košili. Mojí pipku viděli jen porodní asistentka a doktorka a pak teda ještě další dva nebo tři doktoři protože nastalo rozsáhlé šití.
Ahoj, já jsem taky stydlivka, ale v tu chvíli je ti to jedno. U prvního porodu co jsem byla v porodnici tak se mi vystřídaly čtyři směny tak tam bylo lidí požehnaně. U druhého porodu jsem měla porodní asistentku, rodila mě doktorka, pak tam byla dětská sestra a nakonec přišla ještě dětská doktorka a na šití další sestra. Držím pěsti a přeji pohodový porod a zdravé miminko ![]()
Dulezite je zdrave mimino. A doktori jsou zvykli na ledacos a neresi to ![]()
U porodu mě viděla akorát asistentka a doktorka, ale to mi bylo fakt šumák, a věř, že tobě bude taky. Pro mě bylo trochu horší to kontrolování následující dny při vizitě, jak člověk musí roztáhnout kytary před vícero doktroy, koukaj na kráter, a každej den jinými
Ale to už ti bude zas jedno, protože to bude za tebou ![]()
Příspěvek upraven 02.01.14 v 16:58