Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@ArumLily0 píše:
Holky já mám vítr z té vizity… vůbec si nedovedu představit jak si tam honem budu sundavat síťové kalhotky s vložkou až přijdou…
Tak ja si treba nic nesundavala, kalhotky jsem mela uz svoje, trochu jsem si je jen stahla dolu, doktor trochu odkryl, aby videla vlozku a to bylo cely, zadny roztahovani nohou nebo stahovani az dolu apod.
tak se neboj a klid..ja nad timhle vubec nepremyslela, proste to k tomu patri a je to jejich prace…odmenou za tohle vsechno je pak miminko co si neses domu a za to to stoji vydrzet
![]()
Tak hlasim po porodu a u nas uz nechodi, kolem 7h rano chodi mala zenska vizita jen Dr a sestra a ty koukaji mezi nohy, velka vizita ne, jen se opta co a jak atd… takze pokrok
![]()
@Malen Ale prosím tebe… Co na tobe kdo zkousel? To nam prosim odpovez. Jen se prisli podivat. Kde se to jako maji naucit? Jen pockej, az za par let prijdes k doktorovi, tam bude samej mladej a nikdo nebude nic umet.
Pak budeme vsichni nadavat, jak ma nas narod ve zvyku.
@jana.novakova123 píše:
@Malen Ale prosím tebe… Co na tobe kdo zkousel? To nam prosim odpovez. Jen se prisli podivat. Kde se to jako maji naucit? Jen pockej, az za par let prijdes k doktorovi, tam bude samej mladej a nikdo nebude nic umet.Pak budeme vsichni nadavat, jak ma nas narod ve zvyku.
to vazne kvuli tomu obnovujes 5 let starou diskusi? ses prisla hadat?
vzdyt uz jedna diskuse jede ne?
Souhlasím s Tebou. Dodnes si pamatuju jak mi bylo nepříjemně při první kontrole na gyndě, jak jsem se bála co bdue, jestli to bude bolet a do toho 6 studentíků a praktikantka, která mi brala krev dvakrát. Nechci něco podobného zažít u porodu, který pro mě bude už tak dost stresující.