Stud v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Malen
17.10.14 13:41
@Fjodorka píše:
@Lejaa Vsak jo, at se divaji na nekoho, komu to nevadi :)

Souhlasím s Tebou. Dodnes si pamatuju jak mi bylo nepříjemně při první kontrole na gyndě, jak jsem se bála co bdue, jestli to bude bolet a do toho 6 studentíků a praktikantka, která mi brala krev dvakrát. Nechci něco podobného zažít u porodu, který pro mě bude už tak dost stresující.

• Citovat
  • Upravit
18259
17.10.14 13:48
@ArumLily0 píše:
Holky já mám vítr z té vizity… vůbec si nedovedu představit jak si tam honem budu sundavat síťové kalhotky s vložkou až přijdou… :roll:

Tak ja si treba nic nesundavala, kalhotky jsem mela uz svoje, trochu jsem si je jen stahla dolu, doktor trochu odkryl, aby videla vlozku a to bylo cely, zadny roztahovani nohou nebo stahovani az dolu apod. :) tak se neboj a klid..ja nad timhle vubec nepremyslela, proste to k tomu patri a je to jejich prace…odmenou za tohle vsechno je pak miminko co si neses domu a za to to stoji vydrzet :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
29.10.14 14:55

Tak hlasim po porodu a u nas uz nechodi, kolem 7h rano chodi mala zenska vizita jen Dr a sestra a ty koukaji mezi nohy, velka vizita ne, jen se opta co a jak atd… takze pokrok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.19 18:46

@Malen Ale prosím tebe… Co na tobe kdo zkousel? To nam prosim odpovez. Jen se prisli podivat. Kde se to jako maji naucit? Jen pockej, az za par let prijdes k doktorovi, tam bude samej mladej a nikdo nebude nic umet. :( Pak budeme vsichni nadavat, jak ma nas narod ve zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.3.19 18:52
@jana.novakova123 píše:
@Malen Ale prosím tebe… Co na tobe kdo zkousel? To nam prosim odpovez. Jen se prisli podivat. Kde se to jako maji naucit? Jen pockej, az za par let prijdes k doktorovi, tam bude samej mladej a nikdo nebude nic umet. :( Pak budeme vsichni nadavat, jak ma nas narod ve zvyku.

to vazne kvuli tomu obnovujes 5 let starou diskusi? ses prisla hadat? :think: vzdyt uz jedna diskuse jede ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí