Stud v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
7.6.12 22:27

@Ka2 Myslela jsem ty pacientky, kterým to vadí ;). Pokud je to někomu jedno, proč ne :)? Pokud to někomu vadí, personál to musí respektovat. Koneckonců, každý pacient má právo na soukromí a na to, aby jeho zdravotní stav nebyl probírán před ostatními pacienty. Ona by některým stačila i taková maličkost, jako je pojízdná plenta :).

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
7.6.12 22:33
@Naima píše:
@Ka2 Myslela jsem ty pacientky, kterým to vadí ;). Pokud je to někomu jedno, proč ne :)? Pokud to někomu vadí, personál to musí respektovat. Koneckonců, každý pacient má právo na soukromí a na to, aby jeho zdravotní stav nebyl probírán před ostatními pacienty. Ona by některým stačila i taková maličkost, jako je pojízdná plenta :).

To je fakt,ze nekomu to vylozene vadi… v tom pripade jo,ale myslim si,ze vetsine maminkam by nebylo vyhoveno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
7.6.12 22:35
@Loki01 píše:
Vite jak se treba dela gynekologicka prohlidka tady v UK? Ja vubec nevedela co po mne chteli:)
POprosi vas abyste se svlekly a daji vam takovy papirovy rucnik a opusti mistnost. Vy se svlecete a prikryjete tim rucnikem abyste nebyly odhalene. Pak prijde a pozada vas abyste si daly chodidla k sobe a pritahli nohy k sobe. Porad na sobe mate ten papirovy rucnik a opravdu je to mnohem lepsi. (Samozrejme to nejde napr, pri konizaci atd)
A u porodu zadny klystyr a svoje teplaky jsem si mohla nechat az do tre doby nez jsme tlacily:)

To je jak z tech americkych filmu a serialu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.6.12 22:36
@Ka2 píše:
To je fakt,ze nekomu to vylozene vadi… v tom pripade jo,ale myslim si,ze vetsine maminkam by nebylo vyhoveno..

No tak nohy jim od sebe snad páčit nebudou :). Podobné vyšetření má probíhat ve vyšetřovně, alespoň v případě, že to někomu opravdu vadí :).

• Citovat
  • Upravit
8814
7.6.12 22:37
@Ka2 píše:
To je jak z tech americkych filmu a serialu :-)

To nevim, ale mne by jinak opravdu vadilo. Chci aby respektovali me soukromi. Pripadala bych si jako zvire, jako kus pokud by to delali tak jak to delaji nekde jinde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
7.6.12 22:42

teď jsem si uvědomila - se mnou budou mít v porodnici ještě o zábavu postaráno, než jsem stihla cokoliv zakázat, tak mi máma zařídila protekci přes ředitele nemocnice, tak kdoví jak to nakonec dopadne :think:

to ej tak, když půl těhu chcete rodit někde a pak se jednou prořeknete, že jste se rozhodly pro jinou - a už to lítalo :roll: a jak by jste to asi spousta z vás uvítaly, tak já žiju ve stínu své matky a s nálepkou „ta protekční“ dost dlouho, skoro celý život, a fakt jsem na to alergická :pocitac: ale do žádné továrny na děti kvůli tomu nepůjdu to radši snesu kecy o protekci (bohužel i když jsme vdaná, jsem natolik vizuální kopie mojí mámy, že mě třeba zastavují cizí lidi v supermarketu - že jako musím být její dcera :roll: takže to nezakecám, že to nejsem já

tak třeba mi ty protesty projdou i bez nálepky „problémová“ nebo „alternativní“ matka…a i kdyby, já se za to nestydím, problémová jsem odjakživa a alternativní budu s hrdostí :) ať si třeba vypíšou červenej fix, když to budou malovat přes celou kartu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
7.6.12 23:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
7.6.12 23:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.6.12 00:25

@Katka86 to je docela mazec ja ac jsem taky stydlin tak tomule bych se asi zacala smat nebo nevim chudak :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.6.12 00:30

@mabis taky doby !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
8.6.12 00:52

Nečetla jsem celou diskuzi, ale musím říct, že jsem na tom před porodem nebyla jinak než zakladatelka. U porodu mi všechno bylo naprosto šumák. A to mě rodila dcera mé třídní ze základky z naší vesnice. Co si pamatuji, tak jsem se při tlačení počůrala, a tak šikovně, že to „ostříklo“ doktorku - má nosit chránič :mrgreen: a dostala jsem takový hysterický záchvat, že se lidi na chodníku pod okny zastavovali - no co, v papírech mám, že mám slabé nervy :mrgreen: . Ale na nic mi nikdo neřekl ani půl slova a pořád mě chválili, jak jsem šikovná - ha,ha, ale pomáhalo to.
Od té doby,co jsem sama rodila mi rodící ženy v amerických filmech příjdou klidné a vyrovnané :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
8.6.12 07:02

Tak při té vizitě jsem se fakt styděla, ale zase musím říct, že přístup byl fajn. Přišli, popřáli dobré ráno, oslovili mě jménem a představili se. Řekli co po mě chtějí, co budou dělat. To je myslím v pořádku. Mně šlo spíš o tu krvavou vložku, kterou jsem musela chtě nechtě ukázat. Ale to už je můj problém, jim je tohle určitě fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.6.12 07:12

Já ne, první den jsem před vizitou zrovna vylezla se sprchy.. Takže další dny jsem si to už hlídala.. Vizita je každý den ve stejný čas a já byla hned v druhym pokoji, takže ještě žádný zdržení nenabrali, takže jsem šla do sprchy vždycky těsně před vizitou..Asi dvakrát přišla sestra, že už jsou tam ať už vylezu :mrgreen: Lepší než aby mě sprdli jako mojí spolumaminu (je fakt, že ona tomu koupání moc nedala a tu noc prochodila s miminem na rameni..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.6.12 07:34
@Ka2 píše:
Proc utrpne? Me teda ranni vizita,ktera mi hledela mezi nohy,vubec nevadila,je to jejich prace.. je to taky urcite nebavi cumet na krvave vlozky. Nebrala jsem to jako utrpeni,ale jako nutnost,prohlidku,kontrolu stavu. A to jsem taky docela stydliva,ale v porodnici mi bylo vse jedno…:-)

tak tak… Mně šití teda kontrolovali jen jednou a jen koukli a hotovo… :nevim: Nikdo kromě nich stejně nic neviděl… :nevim: :think: Útrpně jsem to nenesla, byla jsem ráda, že ležím a nikam mě nehoněj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.6.12 07:35
@gabriela82 píše:
Já ne, první den jsem před vizitou zrovna vylezla se sprchy.. Takže další dny jsem si to už hlídala.. Vizita je každý den ve stejný čas a já byla hned v druhym pokoji, takže ještě žádný zdržení nenabrali, takže jsem šla do sprchy vždycky těsně před vizitou..Asi dvakrát přišla sestra, že už jsou tam ať už vylezu :mrgreen: Lepší než aby mě sprdli jako mojí spolumaminu (je fakt, že ona tomu koupání moc nedala a tu noc prochodila s miminem na rameni..)

to k nám vždycky přišli, že bude vizita a ať ještě vlítnem do sprchy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky