Stud v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
7.6.12 20:11

@AvajBr Ve které to bylo porodnici :)? Takhle by to mělo být jako norma všude :).

• Citovat
  • Upravit
29436
7.6.12 20:12

Příspěvek upraven 09.06.16 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
7.6.12 20:12
@ivuska.h píše:
Na to jsou dobré jiné polohy, než na koze – ve dřepu či kleku ti nikdo mezi nohy nekouká a nemáš ani ten pocit, že tam ležíš jak přejetá žába napospas všem. Pokud bys měla nějaké příště, tak doporučuji :palec: Klystýr jsem naštěstí nikdy neměla.

Příště už asi nebude, zatím ti dva bohatě stačí :-). Já klystýr podruhé taky neměla, nebyl čas, byla to maximální rychlovka, ale tím pádem s tím tlačením šly i další věci, a to jsem nebyla schopná myslet na nic jiného. Holt jsem citlivka, upřímně obdivuju každého, kdo se nad to zvládne povznést…

• Citovat
  • Upravit
13021
7.6.12 20:16
@Katka86 píše:
JJ,to mi vadilo.Hlavně bylo úžasné,jak na velkou vizitu přišlo asi 10 lidí,z toho polovina mladých mediků,já nohy do praku,šílený otok po dvojitém nástřihu a ještě natržení,přišel mudr,natáhl rukavice a přizvedl ten otok,aby všem přítomným mohl názorně ukázat poporodní hemoroid po porodu velkého dítka :zed: :zed: já čuměla do stropu a dělala jsem,že jsem mrtvá :P :lol: :lol: :zed:

Bože můj :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
7.6.12 20:18
@Loglady píše:
Mám úplně to samé, u gynekologa neustálé přemlouvání, že fakt musím ty nohy roztáhnout pořádně, jinak mě nevyšetří… Jsem na to děsně citlivá, první porod už byl kvůli tomu trochu problematický, a druhý? Pokopaný doktor i PA, protože mám psychický blok a problém takhle před někým ukazovat intimní partie, porod neporod. Každý mi musel držet jednu nohu, abych je necpala i při tlačení k sobě, bylo to silnější než já, asi podvědomí. Rozhodně jak tu někdo píše, že u porodu na to nebude čas myslet, tak to tedy u mě neplatilo, prostě asi „vyšší“ stupeň studu. O klystýru a spol ani nemluvím, z toho je mi maximálně trapně, a ty kontroly po porodu stylem „roztáhnout nohy na doktora“, to je teprv masakr.

Jednou tady někdo psal, že její kolegyni - porodní asistentku, která byla ve třetím měsíci těhotenství, nějaká hysterická maminka kopla a ona z toho potratila. Kopat do personálu?? A za to ses nestyděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 20:18
@ametyst píše:
Bože můj :roll: :(

Tohle si přesně museli myslet ti medici :P :lol: :lol: Jenom at vidí,že gynekologie není jenom o krásných oholených frndách mladých holek :lol: :lol: :lol: Ale jednou mi to stačilo.naštěstí po druhém porodu po mě neštěkl ani pes,když přišli mudr na vizitu,tak jsem si lehla,už se připravovala a mudr na mě:proč si leháte?však nejste po císaři 8o :lol: Bolí vás něco?Ne?Ok a odešel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
7.6.12 20:20
@Lynette píše:
Jednou tady někdo psal, že její kolegyni - porodní asistentku, která byla ve třetím měsíci těhotenství, nějaká hysterická maminka kopla a ona z toho potratila. Kopat do personálu?? A za to ses nestyděla?

Jo já jsem to cíleně plánovala celé těhotenství, že je pak trochu pokopu, přišlo mi to jako super nápad :roll:

• Citovat
  • Upravit
13021
7.6.12 20:22

@Katka86
Tak aspon ti to vynahradili :D ,ale jako tamto fakt síla 8o to bych ho asi :pocitac: já teda taky jeden poporodní měla a přišla jsem ho „ukázat“ jen sestře na vyšetřovnu. Ale když si tak vzpomenu tak jsem se v porodnici skoro nikdy nějak moc nestyděla a to jsem normálně stydlivá dost. Ono asi už to věčný vyšetřování v těhotenství…tak při porodu ani po něm už mi to ani nepřišlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
7.6.12 20:23
@Loglady píše:
Jo já jsem to cíleně plánovala celé těhotenství, že je pak trochu pokopu, přišlo mi to jako super nápad :roll:

Tak já nevím - mimina kopou a neumí se ovládat. Stud chápu, to že to je nepříjemné taky ale chovat se kvůli tomu jak mimino a kopat?? Promiň ale to mi přijde opravdu přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755

Klistýr se dělat nemusí, naopak naředí obsah střeva a pak se můžeš po… snáz. Já jsem klistýr neměla a žádná nehoda nebyla.
Jinak jsem taky stydlivá, nikdy jsem nebla u žádného muže - gynekologa, po porodu mně dva šili a vůbec mi to nepřišlo, až jsem se divila :D
Zástupu mediků ani vizitě bych ale své šití neukazovala, to bych se bránila silně :evil: Naštěstí jsem nemusela, šli jsme hned po porodu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
@Lynette píše:
Tak já nevím - mimina kopou a neumí se ovládat. Stud chápu, to že to je nepříjemné taky ale chovat se kvůli tomu jak mimino a kopat?? Promiň ale to mi přijde opravdu přehnané.

Tak já jsem tak měla takové bolesti že jsem házela nohama :oops: a určitě jsem nechtěla nikoho kopnout(a ani nekopla)-takže to nemusí být cíleně-někdo to tak prostě má že si tím jakoby ulevuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 20:24
@ametyst píše:
@Katka86
Tak aspon ti to vynahradili :D ,ale jako tamto fakt síla 8o to bych ho asi :pocitac: já teda taky jeden poporodní měla a přišla jsem ho „ukázat“ jen sestře na vyšetřovnu. Ale když si tak vzpomenu tak jsem se v porodnici skoro nikdy nějak moc nestyděla a to jsem normálně stydlivá dost. Ono asi už to věčný vyšetřování v těhotenství…tak při porodu ani po něm už mi to ani nepřišlo :nevim:

Já s tím problém taky nemám,v těhu jsem byla párkrát v nemocnici a z těch 8 mudrů,co tam je,tak mě viděl každý,tak co :mrgreen: Ale je zvláštní,že ten co mě rodil,mě asi po 3 letech poznal na jedné výstavě a to mě viděl jen jednou v životě :mrgreen: :mrgreen: asi si vzpomněl na ten hemoroid :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
7.6.12 20:25

[,

Příspěvek upraven 21.12.25 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.6.12 20:27

@Katka86 :lol: :lol: :lol: :lol: to je dobrý že tě poznal, třeba ses mu líbila a ne kvůli hemoroidu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.6.12 20:27

Jak tady píšete s tím klystýrem - tak díky němu se mi povedlo vytlačit i něco jiného. No tak to mudr utřela a jelo se dál. Kdyby mi ho nedali, tak se ale stydím tlačit a YAL už by se nestihl vůůůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí