Stud v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9378
7.6.12 19:29

:mrgreen: :mrgreen: já prožívala to samé. Vůbec jsem si nedokázala představit, že by mi někdo dělal klystýr. V té chvíli mi to bylo úplně fuk. Bolesti byli tak šílený, že jsem vnímala právě jenom partnera. Ten mě i podkládal vložkama, když jsem chodila, v jednu chvíli mi povídá, stojíš hambatou prdelí ke dveřím, kde chodili lidi normálně na novorozenecký :-D v tu chvíli jsem to neřešila. Naopak bych řekla, že od té doby je náš vztah mnohem lepší. Vůbec ti to nepřijde. Teď nad tím možná přemýšlíš, ale v tu dobu budeš myslet na to, ať už to máš za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.6.12 19:31
@handulinda píše: :mrgreen: :mrgreen: já prožívala to samé. Vůbec jsem si nedokázala představit, že by mi někdo dělal klystýr. V té chvíli mi to bylo úplně fuk. Bolesti byli tak šílený, že jsem vnímala právě jenom partnera. Ten mě i podkládal vložkama, když jsem chodila, v jednu chvíli mi povídá, stojíš hambatou prdelí ke dveřím, kde chodili lidi normálně na novorozenecký :-D v tu chvíli jsem to neřešila. Naopak bych řekla, že od té doby je náš vztah mnohem lepší. Vůbec ti to nepřijde. Teď nad tím možná přemýšlíš, ale v tu dobu budeš myslet na to, ať už to máš za sebou.
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.12 19:33

Já jsem taky hodně stydlivá a řešila to. Klystýr mi dělali, ale nevim, která hrdinka to vydrží těch 10min, já zvládla 5. 8) Pak mi v noci dávali ještě čípky na uvolnění, kvůli pomalýmu otvírání se zákazem jít na záchod. Nutilo mě to, ale poslušně jsem teda nešla. :zed: Jakmile mi prdli dvě kapačky za sebou na zesílení kontrakcí, ječela jsem na celej špitál, protože ty křížový bolesti byl očistec. :,( No a při té jedné bolesti jsem to nevydržela. :oops: Manžel pochopitelně u porodu a tohle byl jediný moment za celých 20hodin bolestí, kdy mi ukápla slza. On nehnul brvou, asistentka taky ne, jen rychle přehodila podložku a jelo se dál. Manžel celý porod obrečel s tím, že jsem strašně trpěla a on tam mohl jen stát a koukat. Nikdy jsem se ho nezeptala jestli zaregistroval tu „nehodu“ a on o tom nikdy nemluvil. A všude chodí a vykládá, jaká jsem statečná. A jeho pohled na mě se opravdu změnil, ale rozhodně k lepšímu. Sama mám problém třeba změnit ženskýho doktora, byť bych to uvítala, protože k tomuhle chodím odmala, ale stydím se jít jinam. :nevim: Celý život se studem bojuju a kupodivu jsem ho částečně překonala právě u porodu, kdy došlo k jednomu z nejtrapnějších zážitků v mým životě. Takže jestli si nejsi jistá, tak by tě partner mohl spíš znervózňovat a nebudeš pořádně tlačit a tím ohrozíš miminko. Vysvětli mu to, ať je poblíž, kdyby sis to rozmyslela, ale nenervuj se kvůli tomu. :hug: Moc držím palce!!!!

• Citovat
  • Upravit
Naima
7.6.12 19:34

Myslím, že u porodu je to naprosto drtivé většině rodiček úplně putna :). Hromadné vizity po porodu a nejlépe na vícelůžkáči, to už je pro mě osobně jiné kafe :).

• Citovat
  • Upravit
8996
7.6.12 19:36

když se budeš sprchovat budeš ráda že někdo bude poblíž - kdybys uklouzla a nikdo tam nebyl mohlo by se stát neštěstí. Pokud nechceš aby ti strkali trubičku do zadku tak jim řekni ať ti to dají že si to tam dáš sama - nemyslím si že by s tím měli mít problém - po klistýru se nemusíš bát že z tebe vyjde stolice - právě proto se dělá, aby maminky mohly bez obav pořádně tlačit. ;) Nevím proč by ti měli něco zavádět do pochvy :think: Každopádně pokud ano, opět k tomu bude důvod a nejspíš takový že bys radši tancovala nahatá kankán na Staromáku než se v bolestech trápila ještě půlku dne. Křičení a halekání v porodnici nikoho nepřekvapí ani nezarazí - pro ně je to tam asi tak přirozené jako to, že dýcháš - a za to se přeci nestydíš. To, že nechceš partnera u porodu chápu - proti tomu nemám námitek.

Příspěvek upraven 07.06.12 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.6.12 19:37

tak věř, že tohle ti bude putna. Co já špatně rozdýchávala, jsou pak denní vizity na šestinedělí, jak dobytek, lehnout na postel, roztáhnout nohy, přijde sestra, vezme takovou dlouhou pinzetu, štítivě odtáhne vložku, doktor koukne z dálky mezi nohy, před tím ti nezapomenou připomenout, že za půl hodiny je vizita, ať se jako umyješ a vezmeš čistou vložku, no prostě :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.6.12 19:39

Pokud není tvůj strach tak velký, že máš pocit, že tě zablokuje či ochromí v reakcích, tak věř tomu, že to pak nebudeš moc vnímat. Je škoda, že ti to brání vzít partnera k porodu, byl by možná dobrou pomocí.
Pokud by tvůj strach byl příliš velký, pořád jsi na to musela myslet a opravdu se děsně bála, jak to bude probíhat, tak mi napiš SZ, pomohu(viz můj podpis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 19:39
@terinka4444 píše:
tak věř, že tohle ti bude putna. Co já špatně rozdýchávala, jsou pak denní vizity na šestinedělí, jak dobytek, lehnout na postel, roztáhnout nohy, přijde sestra, vezme takovou dlouhou pinzetu, štítivě odtáhne vložku, doktor koukne z dálky mezi nohy, před tím ti nezapomenou připomenout, že za půl hodiny je vizita, ať se jako umyješ a vezmeš čistou vložku, no prostě :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion:

JJ,to mi vadilo.Hlavně bylo úžasné,jak na velkou vizitu přišlo asi 10 lidí,z toho polovina mladých mediků,já nohy do praku,šílený otok po dvojitém nástřihu a ještě natržení,přišel mudr,natáhl rukavice a přizvedl ten otok,aby všem přítomným mohl názorně ukázat poporodní hemoroid po porodu velkého dítka :zed: :zed: já čuměla do stropu a dělala jsem,že jsem mrtvá :P :lol: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.6.12 19:41
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pomiň, se tu směju, úplně to vidím, to muselo být děs
@Katka86 píše:
JJ,to mi vadilo.Hlavně bylo úžasné,jak na velkou vizitu přišlo asi 10 lidí,z toho polovina mladých mediků,já nohy do praku,šílený otok po dvojitém nástřihu a ještě natržení,přišel mudr,natáhl rukavice a přizvedl ten otok,aby všem přítomným mohl názorně ukázat poporodní hemoroid po porodu velkého dítka :zed: :zed: já čuměla do stropu a dělala jsem,že jsem mrtvá :P :lol: :lol: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 19:43
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pomiň, se tu směju, úplně to vidím, to muselo být děs

To byl,nebo když mi mudr dával čípek 8o 8o hej tak to jsem nechápala 8o :roll: Od bolesti,po po porodu.mudr říkal tak dostanete čípek,myslela jsem,že mi ho položí na stolek a on přišel,znova ty rukavice,otočte se na bok a fuk mi ho tam 8o 8o :zed: :zed: :zed:

Příspěvek upraven 07.06.12 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 19:43

@lucenka Tak, tak.. Já jsem to měla podobně :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.6.12 19:45

@terinka4444 Na to bych se jim opravdu mohla vyprdnout :?

• Citovat
  • Upravit
6836
7.6.12 19:46

Když to tady čtu,rodit nejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1407
7.6.12 19:49

@Tereza1986 to jsem na tom stejně a to už se to blíží…a sakra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 19:50
@Katka86 píše:
JJ,to mi vadilo.Hlavně bylo úžasné,jak na velkou vizitu přišlo asi 10 lidí,z toho polovina mladých mediků,já nohy do praku,šílený otok po dvojitém nástřihu a ještě natržení,přišel mudr,natáhl rukavice a přizvedl ten otok,aby všem přítomným mohl názorně ukázat poporodní hemoroid po porodu velkého dítka :zed: :zed: já čuměla do stropu a dělala jsem,že jsem mrtvá :P :lol: :lol: :zed:

Teda, to musel být ale trapas..úplně tě chápu. Bych se asi zahrabávala 100 metrů pod zem :mrgreen: :mrgreen: Ale teď vážně. Jsem se upřímně zasmála!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí