Stud v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Loglady
7.6.12 20:27
@ametyst píše:
Tak já jsem tak měla takové bolesti že jsem házela nohama :oops: a určitě jsem nechtěla nikoho kopnout(a ani nekopla)-takže to nemusí být cíleně-někdo to tak prostě má že si tím jakoby ulevuje…

Přesně tak, žádné cílené kopání, ale prostě bolest jak kráva, do toho ruce dvou lidí, co do vás šmatají, tak sebou člověk škubne, jde to samo. Netušila jsem ovšem, že za to tady budu zbičovaná, takže se radši už odmlčím. Přeju příjemné porody všem :) .

• Citovat
  • Upravit
8651
7.6.12 20:27
@Lynette píše:
Tak já nevím - mimina kopou a neumí se ovládat. Stud chápu, to že to je nepříjemné taky ale chovat se kvůli tomu jak mimino a kopat?? Promiň ale to mi přijde opravdu přehnané.

Tys ještě asi nerodila, co? :roll: Těžko posuzovat bez zkušenosti, v jakém psychickém rozpoložení na konci porodu člověk je… Navíc personál se často chová dost nevybíravě a dokážu pochopit, že na to může někdo reagovat pokusem o sebeobranu. Například nechápu, proč ji vůbec nutili v takové poloze rodit, když jí to zjevně nebylo příjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.6.12 20:28

@Gina108 na tom asi fakt něco bude-k čemu ho teda tak pořád dávají když „nepomáhá“ :nevim: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@Katka86 píše:
Já s tím problém taky nemám,v těhu jsem byla párkrát v nemocnici a z těch 8 mudrů,co tam je,tak mě viděl každý,tak co :mrgreen: Ale je zvláštní,že ten co mě rodil,mě asi po 3 letech poznal na jedné výstavě a to mě viděl jen jednou v životě :mrgreen: :mrgreen: asi si vzpomněl na ten hemoroid :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996

@ametyst No představa že někomu chci pomoc porodit dítě a on mě za to pokope a vůbec si s tím hlavu neláme protože se přece styděl mi přijde jako vrchol. Já bych se spíš styděla za to kopání než za hlavu lezoucí mi z frndy. To že prostě omylem kopneš, to mi nevadí, je to omylem. Ale Loglady se tam s nima prala a klidně je i kopala protože se styděla. Tohle já už třeba nechápu. Takhle jedná člověk bez mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.6.12 20:29
@Katka86 píše:
Já s tím problém taky nemám,v těhu jsem byla párkrát v nemocnici a z těch 8 mudrů,co tam je,tak mě viděl každý,tak co :mrgreen: Ale je zvláštní,že ten co mě rodil,mě asi po 3 letech poznal na jedné výstavě a to mě viděl jen jednou v životě :mrgreen: :mrgreen: asi si vzpomněl na ten hemoroid :lol: :lol:
:mrgreen: Tak to je co říct, když tě poznal podle xichtu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.6.12 20:29
@ivuska.h píše:
Tys ještě asi nerodila, co? :roll: Těžko posuzovat bez zkušenosti, v jakém psychickém rozpoložení na konci porodu člověk je… Navíc personál se často chová dost nevybíravě a dokážu pochopit, že na to může někdo reagovat pokusem o sebeobranu. Například nechápu, proč ji vůbec nutili v takové poloze rodit, když jí to zjevně nebylo příjemné :nevim:

Přesně!Souhlasím!Já bych v tu chvíli nejraději šla na všechny 4 ale to „nešlo“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
7.6.12 20:31

@ametyst Nic proti škubání nohou kvůli bolesti ale prát se spersonálem a kopat do něj kvůli studu? Jsem tu jediná kdo v tom vidí rozdíl? Bolest a stud není přece totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.6.12 20:31
@AvajBr píše:
V Brně na Obilňáku. Jsem velice ráda, že s touto normou jsem se tam teda nikdy nesetkala, rodila jsem tam dvakrát!! Rozhodně nemám pocit, že by něco zanedbávali a jsem ráda, že nám tu důstojnost zachovali. A je fakt, že jsem tam byla dost spokojená. Zadny holeni, klystyr nenutili (a podruhe se ani nestihl), PA fakt super, polohu u porodu jsem si taky vybirala, mimco hned na bricho, jeste nezvazene, meumyte, teploucke, vonavoucke :srdce: Pokud bude třetí, jinam jít nechci…Příspěvek upraven 07.06.12 v 20:27

V Bohunicích to bylo v r. 2008 taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.6.12 20:32

@Lynette no tak to jsem asi špatně pochopila-tak to je jasný, taky bych

cíleně nekopala-to bych byla blbá-ale to snad tak nemyslela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.6.12 20:33
@ametyst píše:
@Gina108 na tom asi fakt něco bude-k čemu ho teda tak pořád dávají když „nepomáhá“ :nevim: ???

No netuším, páč i ta řiďola se pak blbě uklízí než tuhoš. :mrgreen: Ale já do toho šla právě ze studu kvůli tomu tlačení. Kdyby mi to ze začátku přišlo jako nesmysl, tak ho odmítnu, ale nějakem nevysvětlitelnej nelogickej pocit mi prostě velel PA poslechnout :mrgreen: Poprvé jsem měla YAl, to fakt trvalo hodinu, než jsem se vyprázdnila, ale bylo to pak bez nehody, on je takovej šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
@Lynette píše:
@ametyst No představa že někomu chci pomoc porodit dítě a on mě za to pokope a vůbec si s tím hlavu neláme protože se přece styděl mi přijde jako vrchol. Já bych se spíš styděla za to kopání než za hlavu lezoucí mi z frndy. To že prostě omylem kopneš, to mi nevadí, je to omylem. Ale Loglady se tam s nima prala a klidně je i kopala protože se styděla. Tohle já už třeba nechápu. Takhle jedná člověk bez mozku.

Možná by jí bývali víc pomohli, kdyby dali ruce za záda a nechali ji v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@Gina108 píše: :mrgreen: Tak to je co říct, když tě poznal podle xichtu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kdo ví,že by mu můj ksycht připomínal hemoroid :think: :think: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 20:35
@Gina108 píše:
Jak tady píšete s tím klystýrem - tak díky němu se mi povedlo vytlačit i něco jiného. No tak to mudr utřela a jelo se dál. Kdyby mi ho nedali, tak se ale stydím tlačit a YAL už by se nestihl vůůůbec.

Já jsem neměla klystýr ani jednou a šlo ven teda jen dítko a to jsem před druhým porodem nebyla snad 10 dní na velké :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.6.12 20:35

@ivuska.h
ono je taky fakt bůhví jak s ní zacházely :nevim: to člověk těžko posoudí, ale nechce se mi věřit že by někdo chtěl schválně kopat personál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí