Stud v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3298
7.6.12 20:57

já jsem taky dost stydlivá, zvlášt co se týká chlapů gynekologů, ale těhotenství mi trochu pomohlo, že jsem se za něj jako „schovala“ a kontroly na koze už mi nepřišly tak divný
no a když jsem už prošla dveřmi do podolí v den D, tak jsem hned jukla na tu jejich obrazovku, kdo slouží, a byla tam ženská - no hned ze mě ten strach, že se budu před mužským stydet, opadl, a na všechny klystýry a kontroly jsem se i těšila :nevim:
takže fakt nevim, jak by se mi rodilo, kdyby to dozoroval chlap s extra velkýma prackama :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
7.6.12 21:00

Četla jsem jen kousek a musím za sebe říct, že já jsem se styděla děsně, ale je fakt, že potom už mi to bylo jedno. U porodu jsem skoro celou dobu měla jen porodní asistentku. Nejhorší pro mě bylo, když jsem po samotném porodu musela dojít sama do sprchy. No to byla komedie stou přebalovací podložkou mezi nohama a všichni na mě čuměli 8o :mrgreen:
Já jsem teda u porodu snad ani nepípla to manžel to prožíval víc a musím říct, že si mě váží mnohem víc..všude mě chválil, jak jsem to krásně zvládla :lol:
A stěma vizitama to asi nebude v každé porodnici stejné. U nás to bylo v pohodě. Chodila většinou jen jeden max. 2 doktoři. Rychle koukly a bylo to. Takže to bylo v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
7.6.12 21:01

@ivuska.h hm, tak tim ze jdu rodit verim taky tem kdo tam jsou, i co se tyce polohy atd. kterou mam zaujmout, prece jen to nebude nejspise jejich prvni porod co vidi, kamaradka proste asi byla tou bolesti zaskocena a tak toho bylo na ni moc :nevim: pokud ji smerovali na nejakou polohu tak asi dutou zilu nemela, jinak by v te poloze prece bylo spatne i tomu diteti, ale prijde mi, ze v dnesni dobe je spise jednodussi rict jak to zdravotnici vsechno zpackali nez si priznat sam sobe, ze jsem proste tu bolest treba nezvladla nebo ze jsem adekvatne nespolupracovala :nevim:

ukazovani hemoroidu pred medikama je teda silenost

• Citovat
  • Upravit
39022
7.6.12 21:02
@Naima píše:
@AvajBr To zní moc dobře, zajímalo by mě, jestli to takto mají i v Bohunicích, když jde vlastně o jedno zařízení :think:.

TO bohuzel nevim.

Příspěvek upraven 06.06.24 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
7.6.12 21:02

já, která nevyleze ani v plavkách, jsem nakonec lítala nahá mezi sprchou a kozou a bylo mi to naprosto šumák…
jediný stud jsem cítila, když mi teda dělala klystýr… :oops: ale já mám obecně veliký problém s touto partii těla…radši bych 1000× ukázala pipku, jak řiť.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.12 21:04

Já jsem taky stydlivka (na gyndě neustálé "kolínka od sebe prosím :lol: "), ale při porodu jsem byla ráda, že jsem ráda a nic neřešila :nevim:

Druhý porod byl taková rychlovka, na vyšetření vůbec neotevřená, pak půlhodina na kapačce s atb, klystýr a ze záchoda jsem letěla na sál s rukou mezi nohama, bylo mi naprosto jedno, že jsem se skoro nestihla utřít :oops: jak bylo porozeno, tak ve mě začalo bublat a prostě to nešlo udržet :oops: sestřička se jen usmála „no jo klystýrek“, já se omlouvala, ale oni naprosto v pohodě :nevim:

A ano, nejhorší byly pak hromadné kontroly na šestinedělí :zed: jak já záviděla mamince vedle, že po císaři ukazuje břicho a nemusí roztahovat nohy kvůli šití :roll: možná jde jen o to umět se ozvat a nenechat si to líbit, je vidět, že někde to jde běžně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4760

taky jsem z toho v těhotenství měla hrůzu! Klystýr jsem uvítala, protože jsem taky měla hrůzu, že bych se při tlačení mohla po… a jak dlouho jsem přemýšlela, co vzít na sebe k porodu, abych se v tom co nejvíc mohla skrýt a zároveň aby to nepřekáželo… ve finále jsem tam byla celou dobu nahatá a bylo mi to jedno a bylo to nejpohodlnější :lol:

Příspěvek upraven 07.06.12 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39022

[,

Příspěvek upraven 21.12.25 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
7.6.12 21:09

Neboj, stydět se nebudeš. Zpětně si vzpomínám, že mi PA dávala klystýr na lůžku, já byla na boku a zrovna, když začala napouštět vodu, já dostala kontrakci. Pak si jen pamatuju, jak mi PA říká: No a je to všechno venku, tak můžete jít do sprchy. Když jsem se vrátila ze sprchy, bylo všude čisto, tak mě nic nenapadlo. Manžel mi pak říkal, že jsem to pustila a ohodila půl pokoje i PA. Ta to všechno uklidila, než jsem se osprchovala. Manžel byl rudej jak rak, prej mu bylo trapně, když to před ním PA vytírala. Mě ale bylo v tu chvíli i tak všechno jedno. Vím, že jsem byla pěkně protivná a akorát jsem řekla, že jí snad ruce neupadly a hověla jsem si dál na míči. Když mě pak PA přišla zkontrolovat, neřekla vůbec nic. Trapně mi bylo až druhej den, když jsem si to všechno začala přemítat v hlavě. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.6.12 21:11

Až to příjde, tak ti to bude úúúplně fuk :mrgreen: Prostě sestra přišla, udělala klystýr no…a neřekla jsem ani popel a to jsem se třeba tohohle bála nejvíc, jakej to bude trapas…a ono ne…a pak jsem u porodu řvala…no a? Nebyla jsem ani první ani poslední…prostě mi to bylo všechno úplně šumák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.6.12 21:14

Když tu tak píšete o klystýrech, tak to stud ještě pracoval, mě ho tam zavěsila a odešla.. No a já to nemohla udržet, co krok, to nehoda (ještěže je na tý přípravě tak málo místo, byly to tak tři kroky) a styděla jsem se, tak jsem to tam utírala sama :mrgreen: Bylo mi hloupý na ní zazvonit a říct jí, že jsem jí po*rala zem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
7.6.12 21:16

já nejsem vyloženě stydlín, ale spíš nerada obtěžuju a radši si vše řeším sama a neumím moc přijímat pomoc atd. … taky jsem si říkala co jako partner tam bude dělat celou dobu apod. nesmysly :mrgreen: no, za partnera jsem byla moc ráda, jako psychickou podporu, ale i fyzickou, kdy mě doprovázel do sprchny apod.
klystýr jsem měla a dobrý… ke konci porodu jsem řvala jak tur, ale to nešlo ovládnout
když jsem tam přišla, tak vedle rodila jiná rodička a řvala a já si říkala, ježiš, no to je nějaká hysterka asi… ha a za pár hodin si to asi říkala jiná holka vedle o mně :pankac:
překvapilo mě jaké je to bolest, jsem dost tvrdá a nikdy jsem neskuhrala když něco bylo… ale toto byl mazec a já si říkala, že to není možný 8o
hlavně jsem však celou dobu myslela na mimčo, aby bylo v pohodě a bylo co nejdřív zdravé venku u mě… PA jsem měla skvělou, sedla mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
7.6.12 21:17
@gabriela82 píše:
Bylo mi hloupý na ní zazvonit a říct jí, že jsem jí po*rala zem..

Tohle mě po dnešním náročném dni, kdy usínám za stoje, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fakt rozesmálo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Omlouvám se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.6.12 21:19

nečetla jsem diskuzi, ale myslím, že při porodu budeš mít „trošku“ jiný starosti než to, cos tady popsala :oops: aspoň já jsem byla ráda, že jsem ráda a nic moc jsem neřešila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
7.6.12 21:23

já se taky styděla :oops: ale s přibývající bolestí by to začínalo být u zadku.......no ale já jsem taková expertka, že já se potom začala stydět i když mě sestry učily kojit :roll: :roll: :roll: .....to byl děs, každej mi šmatlal na prsa, malá u toho řvala jak tur, já úplně zpitomělá s IQ limitně se blížícímu nule, prostě katastrofa :zed: :zed:

tím jsem tě nechtěla postrašit, ale podpořit tě a ujistit, že v tom nejsi sama :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí