Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Termo ponožky jsme už zkusili a žádný efekt.....a z ovčí vlny to budou asi hodně silné, že? Jestli by se pak vešla do bot:-))) ale díky za tip
A jake ma zimni boty? Investovala bych do nejakych opravdu kvalitnich, tedy funkcnich.
Me teda obe deti chodi v zimnim boty obleceni..porad jsem si rikala nemrzne pres den je teplo a pak bum 3tydny doma s atb zanet prudusek nastydle „dutiny“ nic hezkeho takze zimni boty termoponozky a termokalhoty od nohou jim je nejvetsi zima..co budu delat uplne v zime zatim presne nevim ale mam v planu teple vlozky do bot..co vim ze to maji po me kord syn tomu je zima vecne jako me deti ve tride litaji v kr rukavu a on dlouhy rukav idealne jeste mikinu a klepe se ze je mu zima prijde domu a rovnou se prevlika do chlupate kombinezy plysovych bot a bere deku pres zada a to mame doma 21-22 a v noci je to hotovy peklo je schopny v noci k nam chodit ze je mu strasna zima a to ma chlupate povleceni dlouhe pyzamo a spi kousek od radiatoru..jednou nam asi zmrzne je to hold letni dite je narozeny v cervenci jako ja nejlip je nam ve vedrech
dcera je na tom o neco lip ale zase trpi na studene ruce nesnese tohle pocasi bez rukavic
Mě pomáhají teplé vložky do bot z Deichmana, mají je podle velikostí, ze spodu je alobal a jsou opravdu super-používáme je celá rodina, i chlap do pracovních bot..Stojí okolo 200Kč
@venulka1 píše:
Me teda obe deti chodi v zimnim boty obleceni..porad jsem si rikala nemrzne pres den je teplo a pak bum 3tydny doma s atb zanet prudusek nastydle „dutiny“ nic hezkeho takze zimni boty termoponozky a termokalhoty od nohou jim je nejvetsi zima..co budu delat uplne v zime zatim presne nevim ale mam v planu teple vlozky do bot..co vim ze to maji po me kord syn tomu je zima vecne jako me deti ve tride litaji v kr rukavu a on dlouhy rukav idealne jeste mikinu a klepe se ze je mu zima prijde domu a rovnou se prevlika do chlupate kombinezy plysovych bot a bere deku pres zada a to mame doma 21-22 a v noci je to hotovy peklo je schopny v noci k nam chodit ze je mu strasna zima a to ma chlupate povleceni dlouhe pyzamo a spi kousek od radiatoru..jednou nam asi zmrzne je to hold letni dite je narozeny v cervenci jako ja nejlip je nam ve vedrechdcera je na tom o neco lip ale zase trpi na studene ruce nesnese tohle pocasi bez rukavic
Poridte na spani overaly, dcera spi ve fleesovych a to pomohlo
Kvalitní kožené boty a je po problému. Já jak si koupím nějaký obyč rample tak mám taky úplně ledový nohy. V opravdu kvalitních kožených se mi to nestává. Ale ta cena no ![]()
Tak ono teplo od nohou je nejdůležitější, když si vezme lehčí bundu tak klepe kosu, ale většinou se to přežije, ale jak prostydnou nohy tak první co je nejvíc náchylné je močák, takže takové ty nastydnutí na spodek jsou většinou způsobeny z prochladnutí od nohou. Syn nosí zimní boty od začátku listopadu, já jsem na tohle hrozná a zimní boty málokdy vytáhnu navíc doma běhám bosa, a i ve svém věku dostávám neustále vynadano od mamky, která dělá na urologii a mají tam denně X případů z prochladnuti od nohou. Takže zvlášť u dětí to chce kvalitní teplé botky a i na doma teplo od nohou ![]()
Nám osvědčily zimní boty Demar ,je tam vložka z ovcí vlny ,jsou teplý
@baculkaji prsty mi vzdy mrzly, cele slapky, kdyz se pri chůzi vevnitr v bote prsty a predni slapka nemohly pohybovat, alespon trochu.
Kdyz ma noha misto, přirozeně svaly funguji a je teplo:)
Kupte barefoot obuv která má dostatek prostoru v prstové části,prsty pracují a nebude jí zima. V klasické botě má prsty namačkané.
Ma dostatek prostoru v botech i do sirky? Jakmile je noha v bote natesno, nemuze se dostatecne prokrovovat a pak je studena. Zmerte sirku boty a sirku nohy.
@neonqa píše:
Kupte barefoot obuv která má dostatek prostoru v prstové části,prsty pracují a nebude jí zima. V klasické botě má prsty namačkané.
@Verun83 píše:ted to ctu. Presne
![]()
Taky nemusi byt primo barefoot. Jsou u jine boty se sirokou spickou. Dcera ma sirokou nohu a sirsi jsou fare, primigi, viking
@Veru1987 píše:
Taky nemusi byt primo barefoot. Jsou u jine boty se sirokou spickou. Dcera ma sirokou nohu a sirsi jsou fare, primigi, viking
O bare jsem nemluvila. Jen o siri boty.