Facebook bezpečnostní kontrola

35798
23.11.18 11:07

Tak fb si dává pozor na to, aby nebyly falešné účty, ale každý byl několikrát ověřen aby jsi nemohla mít třeba duplikát za někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
23.11.18 11:10

jo, je to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.18 11:12

Já mám na FB pouze datum narození, to je jediná informace. Ale také mě pořád uhánějí, abych si to „aktualizovala“, přidala fotku, více přátel. Podle mě chtějí jen vylákat informace.

• Citovat
  • Upravit
703
23.11.18 11:17

Takže to dnes už bez konkrétkní fotky a telefoního čísla nejde založit?

Když jsem tam dala fotku nějaké silikonové panenky, tak mi to blokli - jo a teď chtěj vyfotit a poslat občanku. No tak to už vůbec - na mě je moc i ta fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
23.11.18 11:19
@azalia píše:
Takže to dnes už bez konkrétkní fotky a telefoního čísla nejde založit?Když jsem tam dala fotku nějaké silikonové panenky, tak mi to blokli - jo a teď chtěj vyfotit a poslat občanku. No tak to už vůbec - na mě je moc i ta fotka.

Až ti to ověří, můžeš si to změnit na co chceš. Já tam mám třeba nohy. Ty informace tam vidět nebudou. Ono jde i o bezpečnost tvého profilu, na nějaké nakukování a fake profily tahle síť není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.11.18 11:24

Je to možné. My si teď v práci vytvářeli účty pro pracovní účely, aby nebyly spojené s našimi soukromými účty, a jako dneska založit profil, to je očistec.

• Citovat
  • Upravit
69013
23.11.18 11:29

Fotku jsem tam v životě neměla, i když prudí, ale už mám účet (za podobným účelem) asi tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.11.18 11:29

Nikdo nikoho nenapadl. Facebook je firma, která každého svlékne do naha a s osobními informacemi kšeftuje, takže je v zájmu FB, aby věděl maximum informací. A pro získání informací používá dobytek metodu, že si vylže fiktivní útok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.18 11:31
@Anonymní píše:
Já mám na FB pouze datum narození, to je jediná informace. Ale také mě pořád uhánějí, abych si to „aktualizovala“, přidala fotku, více přátel. Podle mě chtějí jen vylákat informace.

Spíš bojují proti fake profilum, se kterými se roztrhl pytel. Nedivím se.
Může tam dát fotku a až to ověří, může tam dát třeba kytku místo svého obličeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.18 11:33
@TMana píše:
Nikdo nikoho nenapadl. Facebook je firma, která každého svlékne do naha a s osobními informacemi kšeftuje, takže je v zájmu FB, aby věděl maximum informací. A pro získání informací používá dobytek metodu, že si vylže fiktivní útok.

Mám na Facebooku pouze jednu fotku,jinak nic, ještě ze mne informace nikdo netahal. Telefon tam nemám, ani kde žiju, ani kde pracuji… Tak mě za těch X let naštěstí svlékat nechtějí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.11.18 11:34
@azalia píše:
Takže to dnes už bez konkrétkní fotky a telefoního čísla nejde založit?Když jsem tam dala fotku nějaké silikonové panenky, tak mi to blokli - jo a teď chtěj vyfotit a poslat občanku. No tak to už vůbec - na mě je moc i ta fotka.

to musela kamoška, nechtela o ucet prijit, tak poslala, nebyl problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.18 12:08

Účty na FB mám čtyři (osobní a k pracovním účelům) a při založení jsem tam vždycky prdla nějakou random fotku staženou z netu. Tel číslo po mě nikdy nechtěli - nebo chtěli a nezadala jsem a v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.18 12:10

Nedavno jsem zakladala ucet clenovi rodiny. Bez fotky a bez veskerych informaci, jako je telefonni cislo a pod. Jen email je platny, jinak je mozne si vsechno vymyslet. Ja sama tam nemam svou fotku, tohle rozhodne neni nutne! Vyfotit a poslat obcanku? Ani nahodou! Nemas hacknuty ucet?
Jo a vazne to vkladam anonymne :D

• Citovat
  • Upravit
703
23.11.18 12:15

@TMana Taky si to právě myslím.
Děkuji všem za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.18 12:20
@Anonymní píše: Účty na FB mám čtyři (osobní a k pracovním účelům) a při založení jsem tam vždycky prdla nějakou random fotku staženou z netu. Tel číslo po mě nikdy nechtěli - nebo chtěli a nezadala jsem a v pohodě.

Tři pracovní? Děláš Babišovi PR? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová