Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Účty na FB mám čtyři (osobní a k pracovním účelům) a při založení jsem tam vždycky prdla nějakou random fotku staženou z netu. Tel číslo po mě nikdy nechtěli - nebo chtěli a nezadala jsem a v pohodě.
Tři pracovní? Děláš Babišovi PR? ![]()
@Anonymní píše:
Nedavno jsem zakladala ucet clenovi rodiny. Bez fotky a bez veskerych informaci, jako je telefonni cislo a pod. Jen email je platny, jinak je mozne si vsechno vymyslet. Ja sama tam nemam svou fotku, tohle rozhodne neni nutne! Vyfotit a poslat obcanku? Ani nahodou! Nemas hacknuty ucet?
Jo a vazne to vkladam anonymne
Právě nevím. Účet v pohodě založím - bez fotky, bez tel. čísla. jenže do 24 hodin, chtějí abych provedla tu kontrolu. A bez té kontroly mě to nikam nepustí, to se mohu jen odhlásit, jinak nic.
Já kdysi účet už měla - jenže tenkrát se mi do něj někdo skutečně naboural, tak jsem ho zrušila. Takže nevím, jestli je problém třeba v tomhle, když to teď zakládám se stejné IP adresy.
Proto jsem chtěla vědět, jestli je to standartní postup FB po založení účtu nebo ne.
S tou občankou mi to tedy přijde divné
Jen tak bych jí neofocovala a neposílala někomu cizímu
Za celou dobu, co mám fb (asi 11let) jsem neslyšela o nikom, po kom by tohle chtěli, tak nevím
Možná fb o dost přitvrdil..
@Ivalka Oni mi ten účet zablokovali a napsali, že jestli je blokování neoprávněné, tak ať pošlu vyfocený doklad totožnosti. Mají na to vyloženě formulář, kam to mám uložit a potvrdit odeslání.