Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@alsem to ma nenapadlo, chilli con carne za studena obcas zjem aj doma ked sa mi to nechce ohrievat. @stazinka09 ked to zamrazis potom to uz po vybrati z mrazaku len nechas rozpustit alebo to prelejes horucou vodou?
Tak na zajtra sa mi uz vari fazula, spravim z nej polievku zeleninovu co bude na veceru a zo zbytku spravim salat s tuniakom a to budem mat na obed do roboty, musim si naplanovat cely tyzden a vybehnut dnes na nakup, nech to nemusim riesit cez tyzden
dakujem za rady a dufam ze sem este prispejete niecim
Výborně chutná i bulgur, udělat si jídlo na způsob rizota, akorát místo rýže tam dat zmiňovaný bulgur.Je to rychlé a dobré.
Bulgur vobec nepoznam ale co som pozerala fotky a recepty pripomina mi to kuskus…
ako sa to vari? v kazdom recepte je nieco ine…
Přiznám se, že se mi to plete s jahlami.Ty už někdo psal? Jsou také dobré. Vařím ho podle návodu na pytlíku, když ho koupím.:-) Jsou to vlastně, teď abych nekecala, sušené těstoviny nebo tak.
@rodinka4 @Evullka
k bulguru http://www.vitalia.cz/…nna-psenice/ jinak já taky vařím podle návodu na sáčku
@rodinka4
ještě mě napadlo ovesné placičky se zeleninou se dají jíst za studena nebo karbanátky zeleninové (kvůli linii asi varianta bez trojobalu), uděláš jich jeden den víc teplých k večeři a druhý den si vezmeš do práce, když na Tebe zbyde ![]()
Taky jsem tech chtela napsat cockove karbanatky a brokolicové placky ![]()
Co třeba kuskus, bulgur, pohanka?
vše přidat o zel. salátů a k tomu pár rajčat, okurku, papriku…nebo taky jako obměna s kuřecím masem, nebo např. tuňákem ![]()
Na tie ovsene placky nemate niekto overeny recept? ja som to parkrat skusala a nikdy mi az tak nechutili, prisli mi bez chuti, mozno slabo dochucujem alebo co…
Kefir mixlý ovocem, těstoviny s něčím za studena, čočkový salát