Studium s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19200
27.4.12 19:26
@soldi píše:
@PetaP a co studujes, ze to mate takto rozdelene?
inak, mas moj obdiv, ze sa dokazes ucit vecer, to u mna nehrozi. sa mi nechce, vecer radsej cvicim :P

sociální a charitativní práci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
27.4.12 19:27
@pipiinka píše:
studuju VŠ a mám tři děti :) dá se to zvládnout
:D
  • Citovat
  • Upravit
11736
27.4.12 19:45

Ahoj, já jsem maturovala minulý rok a byla jsem ve 4. měsíci, teď na podzim se chceme pokoušet o druhé mimi a jak bude té nebo tomu tak 2 roky, tak bych chtěla dálkově studovat ještě VŠ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
27.4.12 20:20
@Loki01 píše:
To muzes delat i v lete. Neni to neproveditelne.

A kdy jako budeš s děckem? ;) Studovat s dítětem je sice moooooooc hezké, ale to dítě to odnese, ne že ne. Takovejch slečen znám, co honily školu a mateřství zároveň… :roll:.

Děcko věčně u babiček, nestaraly se, kašlaly na ně, nervy tekly, na děcky řvaly a pak se kasaly, jaký jsou borky :jazyk:.

Taktéž jsem studovala, při studiu pracovala, pak nastoupila na dobu neurčitou, zapracovala se a otěhotněla. Nelituji, doporučuji :-). I v těch 26 letech je na dítě celkem brzy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.4.12 20:29
@Lucinka_Kla píše:
A kdy jako budeš s děckem? ;) Studovat s dítětem je sice moooooooc hezké, ale to dítě to odnese, ne že ne. Takovejch slečen znám, co honily školu a mateřství zároveň… :roll:.

Děcko věčně u babiček, nestaraly se, kašlaly na ně, nervy tekly, na děcky řvaly a pak se kasaly, jaký jsou borky :jazyk:.

Taktéž jsem studovala, při studiu pracovala, pak nastoupila na dobu neurčitou, zapracovala se a otěhotněla. Nelituji, doporučuji :-). I v těch 26 letech je na dítě celkem brzy :-).

cestne prehlasujem, ze moje dieta si moje studium ziadno neodnasa. by ma zaujimalo, odkial mas toto: Děcko věčně u babiček, nestaraly se, kašlaly na ně, nervy tekly, na děcky řvaly a pak se kasaly, jaký jsou borky.

ziadne babicky, ziadne kaslanie na dieta, ziadne nervy a ziadne uplakane dieta. to, co si napisala, je absolutne pomylene a urcite to nie je realny obraz studia popri dietati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
27.4.12 20:30
@Lucinka_Kla píše:

Taktéž jsem studovala, při studiu pracovala, pak nastoupila na dobu neurčitou, zapracovala se a otěhotněla. Nelituji, doporučuji :-). I v těch 26 letech je na dítě celkem brzy :-).

Mne je 29 ;)
Pracovat nemusis 8 hodin denne, ze?
Jak rikam ne jazdy chce byt na materske s ditetem, ja taky studuju na plny uvazek. NECHCI byt 3 roky na materske. S ditetem jsem dost, nemej starosti. Dite je v soukrome skolce kdyz jsem pryc a je o nej postarano.
Nevim jak v CR, ale tady je semestr 10-12 tydnu a dva semestry v roce.
Pak mas spoustu casu na praci.

Mozna bys nemela odsuzovat druhe kdyz o tom vis prd. Nebo znas ty deti natolik, ze jim muzes delat posudek?
Tato diskuze je pro maminky co studuji a ne pro ty, ktere si mysli ze sezraly moudrost sveta a maji patent na vychovu.

Příspěvek upraven 27.04.12 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
27.4.12 20:30

Když malá zaspí a manžel je v práci tak jsem ráda že si můžu odpočinout nebo něco udělat v domáctnosti.A večer se můžu věnovat manželovi.Když už jsem dítko chtěla tak bych se mu taky měla věnovat a ne tak starejte se o mé dítko ostatní já se jdu učit.Jsem ráda že jsem v klidu tu VŠ dodělala a užívám si naplno mateřské.

• Citovat
  • Upravit
8814
27.4.12 20:34
@Breuovi píše:
Když malá zaspí a manžel je v práci tak jsem ráda že si můžu odpočinout nebo něco udělat v domáctnosti.A večer se můžu věnovat manželovi.Když už jsem dítko chtěla tak bych se mu taky měla věnovat a ne tak starejte se o mé dítko ostatní já se jdu učit.Jsem ráda že jsem v klidu tu VŠ dodělala a užívám si naplno mateřské.

Ja se mu venuju. Jde o kvalitu ne jen o kvantitu.O domacnost se starame oba. Odpocivat moc nepotrebuju, mam spoustu energie. Nemas tucha jak to u druhych chodi. To ze ty sis chtela uzivat svoje studentske leta bez ditete je tvoje vec, ale nekdo to chce proste jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
27.4.12 20:37

@Loki01 ted jsem to psala všeobecně.Taky se s manželem staráme o domáctnost oba když je doma.Jo a nelituju toho,aspon se nestresuju.S tím souhlasím,každý si ten života zařizuje jinak.

• Citovat
  • Upravit
13837
27.4.12 20:40

Ve druháku na VŠ se mi narodilo mimi, nepřerušila jsem, každý říkal, že mimčo jen spí a jí … ALE naše nespalo (za den si dala třeba 10krát 5 min), hlídání nakonec nebylo, učení strašný, zimák jsem nějak udělala, teď mě čeká letní semestr, o psaní diplomky si můžu nechat leda zdát, ale za rok skončit už musím. Za mě děs a hrůzu, studium s mimčem už nikdy víc :mrgreen: …jo a jakmile večer sednu k učení, tak se vždycky vzbudí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
27.4.12 20:42
@Breuovi píše:
@Loki01 ted jsem to psala všeobecně.Taky se s manželem staráme o domáctnost oba když je doma.Jo a nelituju toho,aspon se nestresuju.S tím souhlasím,každý si ten života zařizuje jinak.

To je super:) Ver nebo ne, ale ja se taky nestresuju. Mne to co delam opravdu bavi, takze to asi pomaha a to co delam fakt miluju. Jde mi to proto od ruky. Taky maly je zlate decko, v noci spi 10 hodin uz asi od 3 mesichu, krome toho kdyz je nemocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
27.4.12 20:45

@Loki01 ale musíš se taky dítkovi věnovat.Bud se učíš nebo se věnuješ dítkovi.

• Citovat
  • Upravit
1012
27.4.12 20:48

Zakladatelko,nestudovala jsem při dítěti,ale nezlob se u našeho si to nedokážu představit,rozhodně ani omylem nespí 15-17 hodin haha,potřebuje hoodně času,je opravdu chytrej a tak potřebuje podněty,taky pokud kojíš co dvě hodiny tak pak padáš na pusu i přes den,netuším jak bych se do toho třeba šprtala.Teď má dva a teprve začínám mít čas na sebe,ALE:záleží jakou školu studuješ,jak staré je dítě a jaké je,jsou děti co jim stačí na zabavení plína na dvě hodiny a spí od nevidím do nevidím,to je ideál.A teda pokud se stačí an zk učit osm hodin haha,takové zk jsme měla za studium asi dvě,Jinak byl týden šrocení od rána do večera normál a to nejsem žádná UB.takže spíš si vše promysli.NAVÍC já osobně trávím kolem čtyř hodin s malým venku,to je taky o něčem jiným než dřepět doma na zadku,ale každý si mateřskou přesdstavuje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Breuovi píše:
@Loki01 ale musíš se taky dítkovi věnovat.Bud se učíš nebo se věnuješ dítkovi.

Ale kde. Tolik toho nemam. Urcite bych nerekla ze se muj zivot sklada jen z toho. To urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
@micelinka píše:
Ve druháku na VŠ se mi narodilo mimi, nepřerušila jsem, každý říkal, že mimčo jen spí a jí … ALE naše nespalo (za den si dala třeba 10krát 5 min), hlídání nakonec nebylo, učení strašný, zimák jsem nějak udělala, teď mě čeká letní semestr, o psaní diplomky si můžu nechat leda zdát, ale za rok skončit už musím. Za mě děs a hrůzu, studium s mimčem už nikdy víc :mrgreen: …jo a jakmile večer sednu k učení, tak se vždycky vzbudí :lol: .

A nejsi i večer unavená z toho dne?Já radši volný čas když malá spí využívám k odpočinku nebo k domáctnosti když je manžel v práci.A ne ted malá spí tak jdu se učit.A večer jsem ráda že mám klid.Lepší to bylo když jsem studovala VŠ,žádné starosti,v klidu jsem se mohla učit. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze