Studium s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
30.4.12 21:13
@Lucinka_Kla píše:
@soldi A ještě se pochlub, co slušného že studuješ :mrgreen:. Jak můžeš tak z fleku odsuzovat zkušenosti jiných? TVRDIT, že nemají reálný základ a jsou pomýlené a mlátit kolem sebe místopřísežnými prohlášeními. Toto je přístup Hitlera, nikoliv akademika :mrgreen:.

Ehm…tak to si ted muzes obratit, ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.4.12 21:15
@Lucinka_Kla píše:
Tak mi, prosím napiš, co studuješ, kdy se učíš, atd. Máš manžela? Vaříš? Uklízíš? Píšeš seminárky? Děláš diplomku? Výzkumy? Jako ok, dálkově pajdák snad, ale jinak absolutně nevěřím :nevim:. A na to, zda to tvé dítě odnáši, či ne, nestačí žádné tvé místopřísežné prohlášení. Chtělo by to asi někoho nezávislého :jazyk:.A odkud to všechno mám? Z praxe. Od studujících známých… a považuji je za sobecké husy.

Jsem si jista, ze ony o tobe mluvi v citoslovcich :mrgreen:
A co si myslis o mamach v zahranici? Tady je treba materska 9 mesicu? Jsou sobecke?
Mas velice omezeny rozhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
30.4.12 21:19
@Lucinka_Kla píše:
@Breuovi Zcela souhlasím a fandím :potlesk: :palec:

Děkuju:-)

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
30.4.12 21:21

@Loki01 není,protože je to dané tou zemí.V zahraničí si nemůžou vybrat jestli chtějí 9 měsíců nebo ne.Jedině že by celé zahraničí se přestěhovalo do česka.Ale studium při mateřské si ženská vybrat může.

• Citovat
  • Upravit
8814
30.4.12 21:24
@Breuovi píše:
@Loki01 není,protože je to dané tou zemí.V zahraničí si nemůžou vybrat jestli chtějí 9 měsíců nebo ne.Jedině že by celé zahraničí se přestěhovalo do česka.Ale studium při mateřské si ženská vybrat může.

To neni tak uplne pravda. Tady si zase zeny vetsinou muzou dovolit zustat s detma doma a muz je uzivi.
Ja proste nechapu proc nekdo nekoho odsuzuje, protoze chce studovat na materske. Jsme kazda jina, kazda to zvladame jinak a to, ze Radmila ze Lhotky svoje dite zanedbavala jeste neznamena, ze to budou delat vsichni.
Nebo je lepsi maminka, kterou to bez toho aniz by se dal vyvijela nebavi a ma z toho treba deprese?
Proste nechapu takove slepe odsuzovani, svedci o zabednenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
30.4.12 21:25
@Loki01 píše:
Jsem si jista, ze ony o tobe mluvi v citoslovcich :mrgreen:
A co si myslis o mamach v zahranici? Tady je treba materska 9 mesicu? Jsou sobecke?
Mas velice omezeny rozhled.
:potlesk: asi tak 8)
  • Citovat
  • Upravit
sterezie
30.4.12 21:28

Já nepovažuji za sobecké to, že svůj volný čas hodlám nějak „kloudně“ využít :nevim: nebo to si jako holky myslíte, že studující matka nechá dítě týden o hladu, nepodívá se na něj, nepomazlí ho? :zed: a to že dítě nechá pohlídat? kolik maminek nechává dítě pohlídat a třeba jen tak, aby si mohly hodit nohy nahoru a nazývá je někdo sobeckými husami? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
30.4.12 21:29

@Loki01 To ano.Já neodsuzuju,jen píšu že je to lepší z důvodu,že má pak ženská víc na dítě a na domáctnost čas.Když třeba dítě onemocní akorát v ten den když jde do školy,to dítě ji potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
30.4.12 21:32

@sterezie tak to ne,ale musíš si vybrat,bud se v tu chvíli budeš věnovat mimču nebo škole.A ještě do toho uklidit,navařit,samozřejmě manžel může pomoci,ale když je v práci a pak přijde unavený,chce si odpočinout a pohrat si s dítětem,tak ještě do toho se starat o domáctnost,..není stroj.

• Citovat
  • Upravit
8814
30.4.12 21:33
@Breuovi píše:
@Loki01 To ano.Já neodsuzuju,jen píšu že je to lepší z důvodu,že má pak ženská víc na dítě a na domáctnost čas.Když třeba dítě onemocní akorát v ten den když jde do školy,to dítě ji potřebuje.

Ja vim ;)
No kdyz maly onemocni tak samozrejme zustanu doma. Pokud je neco duleziteho tak zustava doma muz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
30.4.12 21:35

@Loki01 vidiš.jo,to je pěkné,ale šidíš se pak o ty slabé chvilky dítěte ty.

• Citovat
  • Upravit
8814
30.4.12 21:37
@Breuovi píše:
@sterezie tak to ne,ale musíš si vybrat,bud se v tu chvíli budeš věnovat mimču nebo škole.A ještě do toho uklidit,navařit,samozřejmě manžel může pomoci,ale když je v práci a pak přijde unavený,chce si odpočinout a pohrat si s dítětem,tak ještě do toho se starat o domáctnost,..není stroj.

Ja nevim s tim staranim o domacnost. Zas tolik toho neni :nevim:
Ja uvarim a on udela nadobi. Vysavam dvakrat tydne a mam to za 15minut max hotove. Koupelnu delam jednou tydne.
Fakt nevim kde je tolik prace, ze bych to nezvadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.4.12 21:38
@Breuovi píše:
@Loki01 vidiš.jo,to je pěkné,ale šidíš se pak o ty slabé chvilky dítěte ty.

O jake slabe chvilky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
30.4.12 21:41

@Loki01 napsala jsem jen svůj názor.Jinak je to každého věc jak si mateřskou,rodičák zařídí.Dítě roztáhá každou chvíli hračky,ty taky musí pak někdo uklidit aby byl pořádek.Ale je to každého věc.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
30.4.12 21:41

@Loki01 když je nemocné,atd..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení