Studium s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1801
28.4.12 13:58

dlacatko Děkuju :-) no uvidíme, jak to všechno půjde, mám rizikové těhu, ale zatím můžu chodit aspoň na cvika, od příštího semestru zažádám o individuál a pokud by se vyskytly nějaké kompplikace u mne, nebo by pak nějak strádalo miminko, tak na rok přeruším. A tobě je kolik a už něco studuješ nebo je to teprve v plánu?
U mě je velká výhoda v tom, že máme dost individuální přístup vyučujících a věřím, že se s nimi nějak dohodnu.Jen mám docela obavu z té bakalářky. Na zkoušky se moc učit nemusím, ale bakalářku nějak splácat musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.4.12 14:59

bisonka tak to máme docela podobné. je mi 20 a studuju na MU v Brně, jsem v prvním ročníku a zatím to není tak těžké. s manželem teď čekáme dítě a to těhotenství neprobíhá moc dobře, je mi pořád špatně a je zázrak, když do sebe dostanu nějaké jídlo a pití. Možná se taky jedná o rizikové těhotenství, mám podezření, že mám Rh faktor minus (jednou mi to máti říkala), což by mohl být problém, ale zatím mi nedělali krevní testy. jinak si asi taky zažádám o dálkové studium, ale když mi bude moc špatně a bude to moc komplikované, budu muset studium přerušit (což se mi nechce).
je fajn, že máš ve škole tak dobrý vyučující, to já vůbec nevím, co mě čeká. říká se, že na fakultě sociálních studiích jsou k těhotným vstřícní, dokonce tam je dětský koutek, ale nejsem si jistá, jestli to i tak zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.4.12 15:50

Mladá mamča,je hlavní aby dítko bylo zabezpečené.Protože když dítě nastoupí do školy a bude chtít chodit do různých kroužků,účastnit se školních výletů,tak pak by mě bylo jedno jestli jsem mladá nebo starší,ale aby hlavně dítko nebylo omezované.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 15:51
@bisonka píše:
dlacatko Děkuju :-) no uvidíme, jak to všechno půjde, mám rizikové těhu, ale zatím můžu chodit aspoň na cvika, od příštího semestru zažádám o individuál a pokud by se vyskytly nějaké kompplikace u mne, nebo by pak nějak strádalo miminko, tak na rok přeruším. A tobě je kolik a už něco studuješ nebo je to teprve v plánu?
U mě je velká výhoda v tom, že máme dost individuální přístup vyučujících a věřím, že se s nimi nějak dohodnu.Jen mám docela obavu z té bakalářky. Na zkoušky se moc učit nemusím, ale bakalářku nějak splácat musím.

vidiš,ale už se musíš ohlížet,a musíš pomýšlet na přerušení.No to musíš.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 15:54

já jsem se učila v pohodě a diplomku jsem taky v pohodě zvládla a na přerušení jsem neměla ani pomyšlení.Měla jsem na to čas.

• Citovat
  • Upravit
1765
28.4.12 16:04

Breuovi Nechci být nějak moc nezdvořilá, ale tvoje příspěvky mi přijdou fakt lehce mimo, jako by ses tady všechny snažila přesvědčit o tom, že ty jsi to udělala nejlíp na světě a každý, kdo studuje s miminkem, tak to dělá špatně. Tohle byla diskuze pro ty, kteří s miminkem studují, ne pro ty, kdo to odsuzují a myslí si, že mít dítě je vhodné, až dostuduješ. Možná by bylo lepší, kdyby sis založila vlastní diskuzi ,,Studium bez miminka" a tam interpretovala své názory s podobně smýšlejícími a nás tady nezasypávala svými rádoby chytrými a dle tebe jedinými pravdivými názory :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.4.12 16:07
@Omii píše:
Breuovi Nechci být nějak moc nezdvořilá, ale tvoje příspěvky mi přijdou fakt lehce mimo, jako by ses tady všechny snažila přesvědčit o tom, že ty jsi to udělala nejlíp na světě a každý, kdo studuje s miminkem, tak to dělá špatně. Tohle byla diskuze pro ty, kteří s miminkem studují, ne pro ty, kdo to odsuzují a myslí si, že mít dítě je vhodné, až dostuduješ. Možná by bylo lepší, kdyby sis založila vlastní diskuzi ,,Studium bez miminka" a tam interpretovala své názory s podobně smýšlejícími a nás tady nezasypávala svými rádoby chytrými a dle tebe jedinými pravdivými názory :roll:

Tu diskuzi si můžeš založit ty. ;)

• Citovat
  • Upravit
1765
28.4.12 16:11

Breuovi :nevim: Moc nechápu, proč bych to jako měla dělat, když si rozhodně nemyslím, že studium bez miminka je to nejlepší.. a jestli to měla být jenom blbá narážka na to, že miminko zatím nemám, takže vlastně studuji bez miminka, tak je to celkem netaktní způsob obrany proti kritice na tvou osobu. Toť ode mě vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
28.4.12 16:12
@Breuovi píše:
já jsem se učila v pohodě a diplomku jsem taky v pohodě zvládla a na přerušení jsem neměla ani pomyšlení.Měla jsem na to čas.

já Tě fakt nechápu :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:14
@Omii píše:
Breuovi :nevim: Moc nechápu, proč bych to jako měla dělat, když si rozhodně nemyslím, že studium bez miminka je to nejlepší.. a jestli to měla být jenom blbá narážka na to, že miminko zatím nemám, takže vlastně studuji bez miminka, tak je to celkem netaktní způsob obrany proti kritice na tvou osobu. Toť ode mě vše ;)

moc jsem tvé příspěvky nečetla tak že zatím nemáš mimčo čtu až ted. :)

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:14
@sterezie píše:
já Tě fakt nechápu :zed: :nevim:

To neřeš

• Citovat
  • Upravit
sterezie
28.4.12 16:17
@Breuovi píše:
To neřeš

Co chceš slyšet? :mrgreen: že jsi to udělala správně? nebo chceš všechny přesvědčit o své pravdě? :?: jak už jsem psala, myslím, že neexistuje ideální a univerzální recept na život a na to v jaké posloupnosti máš co dělat 8) takže já bych fakt ráda věděla, co Tě vede k tomu tady neustále přesvědčovat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:19
@sterezie píše:
Co chceš slyšet? :mrgreen: že jsi to udělala správně? nebo chceš všechny přesvědčit o své pravdě? :?: jak už jsem psala, myslím, že neexistuje ideální a univerzální recept na život a na to v jaké posloupnosti máš co dělat 8) takže já bych fakt ráda věděla, co Tě vede k tomu tady neustále přesvědčovat? :nevim:

Odpověz si sama,co tebe vede k tomu sem psát.To stejné mě jak tebe. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
28.4.12 16:22

@Breuovi
Zkus si znovu precist dotaz zakladatelky, podivej se na co vsechno se pta a pak si sama zodpovez, zda jsi v teto skupine spravne.
Mam pocit, ze na to, co tu pises, se zakladatelka vubec neptala. :think:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:23
@Scarlett2011 píše:
@Breuovi
Zkus si znovu precist dotaz zakladatelky, podivej se na co vsechno se pta a pak si sama zodpovez, zda jsi v teto skupine spravne.
Mam pocit, ze na to, co tu pises, se zakladatelka vubec neptala. :think:

Fakt jo? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko