Studium se dvěma dětmi??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@g.sandova tak to jo
jenom mě to zajímalo, já bych na tak malé děti neměla trpělivost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka tělocvik jsem si udělala ještě před těhu všechen najednou, abych mohla v klidu otěhotnět
já studuji v Budějkách a jako asi bych se toho nebála, jsou samozřejmě předměty, které jsou problémové a jsou třídící, ale zase je spousta předmětů, které jsou ok. Nebudu tvrdit že to není náročné, ale většina profesorů to bere velmi dobře a jsou opravdu ohleduplní k dálkovému studiu, vycházejí vstříc. Nevýhoda je těch 5 let no…hlavně pro mě je tam spousta předmětů, které znám, takže jsem se ani tolik učit nemusela, ale jestli je pro tebe pedagogika nová…No u nás se říká, že učitelství pro mateřský školy udělá každej, že se má chodit kdyžtak tam ![]()
Jako ja se učim jen po večerech a dá se to. Mám spolužačky co mají také ted druhé prtě a dobrý…určitě se to dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova @Teruna000 holky od tohohle roku už nestačí…já pracovala ve školce jelikož mám pedagogickou střední a teď kvuli tomu dodělávám vysokou, změnili to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka Moje mamka mě měla ve třetáku, dodělávala si maturitu (celou střední - 4roky) už semnou 5let a bráchou necelé 2 roky: První rok bez práce, druhý rok už s prací na HPP a měla samééé jedničky. Chtěla jít studovat i VŠ, ale ta byla nejblíže 50km ato už mamka nechtěla, že si nás pak chtěla užít ![]()
To dáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 Já vím, že mi právě na střední třídní říkal, že většinou vybírají učitele, kteří mají vystudované aspoň 2 obory a ty jednooboráky moc nechtějí.. u víceoborových zabijou 2 mouchy jednou ranou, ale já bych asi 2 obory nezvládla. Bez dětí a práce jo, ale takhle těžko ![]()
Na školku právě stačí střední pedagogická škola
A protože já už jednu maturitu mám, dělala bych jen dvouletou nástavbu odborných předmětů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna píše:
@g.sandova @Teruna000 holky od tohohle roku už nestačí…já pracovala ve školce jelikož mám pedagogickou střední a teď kvuli tomu dodělávám vysokou, změnili to…
Vazne? Znama na jare maturovala. Rozsirovala maturitu na pedaku, dela ve skolce, prej to staci.
Jinak ja studuju se trema. Vos, soc praci. Jsem ve tretaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Od 2015 nestačí SŠ? V létě jsem si ještě psala s ředitelem oné střední školy a nic nepsal o tom, že by se chystala změna ![]()
Já bych právě pedagogiku měla novou.. nevím o tom vůbec nic. Myslíš že VŠ na školku udělá každej jo? Mně přijde každá VŠ hrozně těžká, i když jsem na žádné zatím nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova no jsem z toho ted jelen..kamarádka pracuje ve školce a musela si jít dodělat vejšku, jinak by ji vyhodili tak nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka no tvrdilo mi to hodně lidí, proto na to i nadávám
ale nebudu se hádat, ted jste mě teda nahlodali…no já právě pedák mám, tak jsem si řikala, že mi je k ničemu, tak třeba ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin Já si právě taky chci užít dětí
Maturitu mám, to je důležitý a zbytek může počkat. Teď mám skvělou práci na doma, tak se třeba v té firmě zadrápnu a budu tam moct pracovat pak i na celý úvazek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci prudit, ale já jsem zdravotní sestra jen s maturitou (zatím studuju VŠ) a ve školce jsem dělala dva roky (teď na rizikovce)
Je fakt, že to byla soukromka, ale měla jsem na starosti nejmladší dětičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.portalproskoly.cz/…XsM13NTYMBg/
tak ted už tomu rozumím…mně je moje škola na nic, jelikož mám pedagociké lyceum a to už se do toho tedko nepočítá
..ale pokud si uděláš nastavbu mateřinky, tak ti to stačit bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle jsem teď zkopírovala ze stránek střední ped. školy - obor Předškolní a mimoškolní pedagogika (letáček k přijímacímu řízení 2014/2015):
"Čtyřletý studijní obor v sobě spojuje bývalé studijní obory Učitelství pro mateřské školy a Vychovatelství.
Absolventi tohoto oboru se po ukončení studia maturitní zkouškou mohou uplatnit ve všech typech mateřských škol,
v zařízeních působících v rámci základních škol, družinách, v některých školských zařízeních, např. v dětských domovech,
v domech mládeže a ve všech zařízeních, která pracují s dětmi a mládeží i mimo resort školství. Studium cizího jazyka
umožňuje kvalifikovaně působit jako au-pair v zahraničí. Studijní obor poskytuje absolventům úplné střední odborné
vzdělání zakončené maturitní zkouškou."
- načítám...
- Citovat
- Zmínit