Studium se dvěma dětmi??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Oňulínka Rámcový vzdělávací program
to tě taky čeká jestli budeš v MŠ ![]()
takže do toho pujdeš? ![]()
@Elilen jj studuju v ČB ale obor učitelství pro 1.stupeň ZŠ, jelikož mám už pedagogickou střední, tak jsem chtěla mít větší rozhled.
Kamarádka v Budějkách studuje učitelství pro MŠ a říkala, že to tolik těžké nebylo, ale hlásí se hodně lidí, takže i když měla dost bodů, dostala se až na odvolání, byla totiž tlačenice…Jo a na klavír neumí vůbec nic
Klavír vůbec nemá, vybrala si hru na kytaru a teprve začíná takže asi tak ![]()
Jinak co mi tak i řiká, řekla bych, že nejtěžší je asi se opravdu na školu dostat, myslím si, že pak už to tak hrozné není, ale samozřejmě první ročník je vyhazovačka, když se udržíš, dle mého už to pak doděláš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Elilen proč ne vs v Hradci?
Chtěla jsem ti napsat, že tu vím jen o ekonomické, jestli znáš i jinou, ale pak mě napadlo, že možná myslíš Hradec Králové? Já bydlím v jiném Hradci. V Jindřichově Hradci.
Příspěvek upraven 03.01.15 v 22:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna První stupeň na ZŠ musí být super! Já mám ekonomku, tak bych si nejdřív musela udělat tu MŠ. Která by mě ale bavila taky.
Nevíš, jakou kamarádka zpívala písničku? Zajímal by mě žánr. Přemýšlela jsem o tom a nevěděla bych, jestli by byla vhodnější dětská, moderní.. A měla jsi v přijímačkách také dotazník na zjišťování předpokladů? Nevzpomněla by sis ještě na nějakou otázku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen hele tak to vubec netuším co zpivala
ale nám řikali, at si vyberem jen nějakou lehkou lidovku…a test, nic takového jsem nedělala, mam za to že jsem dělala..k sakru víš že nevim
talentovky určitě z hudebky…ale jestli i čj a aj, to ted fkt nevim to bych kecala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Však ty už máš vyšší level.
Na MŠ je jen zpěv, kresba uhlem, dramatický projev, vědomostní test z oblasti základů předškolní pedagogiky a ten test na zjišťování předpokladů.
Kolik semestrů ti ještě zbývá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen píše:
Chtěla jsem ti napsat, že tu vím jen o ekonomické, jestli znáš i jinou, ale pak mě napadlo, že možná myslíš Hradec Králové? Já bydlím v jiném Hradci. V Jindřichově Hradci.Příspěvek upraven 03.01.15 v 22:02
jo, myslela jsem kralove
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen to bycht aky ráda věděla
dělám druhák a třeták zaroven, kvuli předchozimu těhotenství, celkem je to na 5 let, tak uvidime na kolik semestru to nakonec dám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 píše:
Omlouvám se za OT, ale jak je to podle nového zákona ohledně aprobace. Když budu mít aprobaci na jeden předmět, můžu k tomu učit jiný, na který ji mít nebudu nebo musí být na každý vyučovaný?
jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Než ti skončí druhá mateřská, tak budeš Mgr.
To já bych asi teď po porodu se dvěma školu nezvládala… I když, možná bych přijímačky mohla zkusit. Třeba bude naše druhé miminko hodné.
A v říjnu mu bude už osm měsíců, tak by se beze mě chvilku možná obešlo.
Nasadila jsi mi brouka do hlavy. Původně jsem chtěla studovat až další rok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
jo, myslela jsem kralove
Lidem z jihu by došlo, že myslím v souvislosti s ČB Jindřichův. Ale chápu, že zbytek populace ani netuší, že existuje i nějaký další Hradec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen no snad jo, bylo by to super takhle si to odbýt při rodičovské ![]()
no dle mého je to určitě reálné, já studovala i se synem, ted to plánuji že druhé bude také se mnou, tentokrát v šátku
ale v sedmi měsících jsem syna už nechávala doma, takže u tebe je to určitě více než reálné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna To jo. Studovat při práci musí být náročnější než jen při mateřské.
Uvidím, jaké bude mimčo, ale zkusit bych to možná mohla. Kdybych se tam tento rok nedostala, tak by mě to tolik nemrzelo. V pondělí si skočím do knihovny a začnu si pročítat doporučenou literaturu k přijímačkám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen ale já u vas byla a moc se mi tam líbilo.
Mne hned najel hr kr- čepele jsem tam prijimacky va spec. pedagogiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen první rok jsem studovala při práci, ale zase ještě nebyl prcek no
chi tak držím palce at to vyjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit