Studium se dvěma dětmi??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1040
6.1.15 12:10

Ahoj děvčata, ano dá se studovat, já studovala se 3 dětmi. Nebyla to ale mimča-chodí všichni do zš. učila jsem se snimi a učím se snimi. času moc není. Dá se to ale zvládnout. Mám kámošku, která má 3 děti-školka+škola, chodí do práce na 8 hod. A ještě studovala se samýma jedničkama. Ale tak dobrá nejsem.Zato jdu zase letos do školy, teda jestli mne vezmou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
6.1.15 12:32

@Oňulínka no nas 25bylo ale uz jsme nejak odpadli no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
6.1.15 12:48

V prváku nás příjímali cca 140, dokončilo něco přes 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
6.1.15 13:27

@cikcak já jsem si právě říkala, jestli to není s většími dětmi jednodušší, ale to pak zas musím chodit do práce, což už se mi zdá lepší při mateřský :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
6.1.15 13:31
@Oňulínka píše:
@cikcak já jsem si právě říkala, jestli to není s většími dětmi jednodušší, ale to pak zas musím chodit do práce, což už se mi zdá lepší při mateřský :)

já jsem sestře hlídala syna, když chodila do školy a to jsem měla já mimčo, pětileté dvojčata a 4letého bratrance,.byl to záhul, ale zvládnout se to muselo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.1.15 13:31

Dlouho jsem v téhle diskuzi nebyla, tak co dámy jak Vám jde studium…u mě to momentálně teda spíš dře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
6.1.15 14:10

@brumdinka no me se po tech svatcich nic moc nechce ale jinak to vcelku jde ;) udelala jsem si uz neco pred svatky tak ted toho neni tolik aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.3.15 15:33

@Cristyna Ahojky :) Tak hlásím novinky.. nakonec jsem se přeci jen rozhodla, že příští rok, až bude prckovi rok a kousek, nastoupím (pokud mě vezmou) do Hradce na Učitelku do MŠ :) Nejsou tam talentovky, jen přijímačky z MAT a ČJ + pohovor, tak to snad zvládnu. Digi piano už mám doma a začínám cvičit.
Koukám, že už jsi v 17tt, hrozně to letí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
16.3.15 15:43

@Oňulínka ahoj tak to je super zprava! Tak drzim palce at se povede a urcite dej vedet jak ti to dopadlo :-) ja uz mam po zkouskovym, nastesti uspesne, ale uz mi zas zacinaji seminarky a zapocty, tak je to furt dokola :-) no leti to hrozne :-) ani nemam cas nad tim nijak premyslet, no vsak ty to budes mit zachvili taky za par ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.3.15 15:48

@Cristyna No snad to klapne :) Teď když jsme byli se synem na DOD ve školce, moc se mi ta práce líbila. Dřív mě odrazovaly ty zlobivé děti, ale ve školce poslouchají na slovo :mrgreen:
Jsi šikovná, že to zvládáš! :potlesk: Kolik ti ještě zbývá? Já si to neumím představit, ale mám asi poslední šanci to udělat, tak to aspoň zkusím :) Přerušit nebo skončit se dá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
16.3.15 17:49

@Oňulínka no poslouchaji tak jak si je naucis ;-) ucila jsem ve skolce a je to super prace ani nevim zda se mi pak bude chtit po rodicaku do skoly. No zbyvaj mi jeste tri roky, sice jakoby ne cely jelikoz neco uz mam udelano napred dokud to jde, ale casove zbyvaj. Pristi rok bych chtela delat statnice z matiky ale nevim jak to zvladnu kdyz budu mit maly mimco a budu kojit. Chci si to udelat driv protoze matika je to, ceho se nejvic bojim a kdyz by me vyrazili tak at to udelaj hned a ne az po 5 letech :-D ale strasne si preju to dodelat dala jsem do toho uz fkt hodne a i kdyz me to teda obcas dost otravuje fkt to chci dodelat. Verim ze ty to taky zvladnes kdyz budes chtit;-) jako je to kolikrat dost o vuli kdyz se syn narodil byla sem s nim cca 6 nedel doma a pak jsem chtela zacit jezdit do skoly, ale vubec se mi nechtelo, v jednu chvili jsem si rikala ze se na to vykaslu, mela jsem nejaky problemy po porodu, do toho unava, chtela jsem byt co nejvic se synem, nakonec jsem si rekla ze tam jen zajedu na kukacku, zrovna v ten den ve skole jsem se dozvedela ze nas obor rusi a ze uz je tohle posledni sance jak to dodelat, to me nakoplo a i kdyz me to stalo dost usili vse dohnat jsem za to ed rada a uz kvuli tomu to ted proste nemuzu vzdat. Zas nadruhou stranu spousta lidi me nechape proc jsem s druhym ditetem nepockala po skole, ale nechci aby skola natolik ovlivbila muj zivot, cekat 5 let nez budu moct mit kvuli skole dalsi dite, zvvladli to jiny zvladnu to taky ;-) a ty taky ;-) kor kdyz prdola uz bude starsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.3.15 20:02

@Cristyna Já jsem měla hrozný výčitky, že se maličkýmu nevěnuju tak, jako každá normální mamina na mateřská (dodělávala jsem třeťák a čtvrťák SŠ, nevím, jestli jsem to tu psala nebo ne), takže mám tentokrát stejný strach.. Ale zase budu studovat věci, které mě baví, takže se do toho nebudu muset tolik nutit :)
Ale já tě obdivuju, já bych se do toho nepustila - buďto dítě (které by to vyhrálo :mrgreen: ) nebo škola :) Pořád si říkám, že jestli si školu udělám teď nebo za 5 let jedno, ale jestli budu mít druhé dítě teď nebo za 5 let je kurňa rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
17.3.15 08:56

@Oňulínka aha to jsem nevedela, no take jsem prave mela ty vycitky, ale zas nadruhou stranu ted je to pro me fkt odreagovani a je to super mit 1× za 14dni moznost uniknout :mrgreen: no ja zacala studovat pri praci, pak jsem otehotnela a tim se mi to posunulo, kvuli telocviku. Ale praveze jsem si to tak i planovala ze 5 let studia 5 let doma a odbudu si to vsechno najednou a pak hura do prace i s vejskou :-D jooo uz aby to bylo :-D ta skola je fkt nekonecna. Kdyby to byly tri roky, ale tech 5 je fkt dlouhych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
17.3.15 09:02

@Cristyna To mi rodiče říkají taky, že budu mít den a půl jednou za 14 dní na vypadnutí ze stereotypu :) Já jsem taky říkala, v červnu porodím, rodičák si dám na 4 roky, až bude malý(mu) rok, začnu chodit do školy, dva roky to zvládneme spolu a poslední (doufám, že poslední rok) už bude druhý ve školce, já si budu dodělávat třeťák a přitom ještě pořád nebudu muset do práce :) Až v červnu odstátnicuju, skončí mi rodičák, dva měsíce zvládneme a v září hurá do práce s VŠ :) Nebo na třetí mateřskou? :mrgreen: Tu bych si aspoň pořádně užila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.3.15 09:02

@Cristyna tak přeju aby ti to vyšlo, hlavně aby si pak fakt měla práci, jelikož já se v tom momentálně plácám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze