Studium se dvěma dětmi??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4623
3.1.15 20:07

@Cristyna Sakra ty jsi rychlá! :D Já bych šla právě na tu předškolní a mimoškolní pedagogiku - ta jediná jde dálkově a tu bych i případně chtěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.1.15 20:07

Omlouvám se za OT, ale jak je to podle nového zákona ohledně aprobace. Když budu mít aprobaci na jeden předmět, můžu k tomu učit jiný, na který ji mít nebudu nebo musí být na každý vyučovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.1.15 20:10

@Oňulínka jj jak jsem ted psala a posilala článek, máte recht holky ;) ale bohužel moje pedagogiká je mi k ničemu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.1.15 20:11

@Oňulínka chi to víš no :D no tak super, tak držím palce a směle do toho! ;) a kde bys to chtěla studovat? Já studovala v Berouně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
3.1.15 20:11

@Teruna000 Já tedy nevím, tak nechci šířit fámy, ale moje kamarádka má vystudovanou AJ a sám ředitel za ní přišel, že by potřeboval, aby ještě učila dějepis na druhém stupni ZŠ a ona mu na to řekla, že to nemá vystudované a on jí na to odpověděl, že to nevadí, že to není těžké, ať si to najde v učebnici a googlu :mrgreen: Takže ono asi záleží spíš na řediteli, než na zákonech :) Ale třeba je tohle jen výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
3.1.15 20:15

@Cristyna Já mám nejblíž Čáslav :) Je to asi 35-40km a vlakem by se to 1× týdně dalo :) Jen chci začít až budou mladšímu 2 roky, abych na maturitní ročník měla ještě rodičák a nemusela tak chodit do práce na celý úvazek, ale klid na učení, až bude dítě ve školce :D
Možná ta známá má taky lyceum, proto si musí dodělat VŠ :) Je to stejně blbej systém.. ty něco studuješ proto, abys mohla dělat práci, kterou chceš a pak zjistíš, že ti to tvoje vzdělání je na houby :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
3.1.15 20:16

Sakra holky vy jste mě zase naladily na tu školku :D Už jsem o ní uvažovala hned po matuře, ale pak jsem to nějak vzdala, že bych to neudělala :D Asi dokud se někam nepřihlásím, neudělám nic :D
Pozn.: Jsem Váha, proto vůbec tuhle diskuzi oživuji :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.1.15 20:18

@Oňulínka jj je to naprd :zed: tak to jo, já si to právě taky naplánovala tak, že budu 5 let na rodičovský a v klidu si to dodělám no, snad to vyjde :mrgreen: chodit do školy se dvěma děti plus práce tak to bych asi fkt nedala…
a to je jednou týdně jo? To je vcelku často.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.1.15 20:18

@Oňulínka díky, už to vím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
3.1.15 20:27

@Cristyna no právě já asi taky ne. Jsem hrozně přecitlivělá a stres snáším hrozně špatně, proto se VŠ bojím :( Já bych asi nešla ani kdybych dítě neměla. Už od prváku tvrdím, že na VŠ nepůjdu :D
Jj, je to jednou týdně v pátek nebo sobotu, ale jeden týden mám třeba jen od 10 do 12h (podle zaměření), další týden můžu mít od 8 do 18h, ale většinou je od 8 do 16 s hodinovou pauzou na oběd :) A hlavně třeba je tam jednou za 2 měsíce plavání na 4h :D První pololetí trvá od září do začátku prosince a pak je skoro 2 měsíce zkouškový :D a druhý pololetí je únor-duben a květen až červen zkouškový, takže docela pohoda se mi zdá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.1.15 20:33

@Oňulínka jo to jo, to mi přijde taky dost v klídku ;) věřím, že to zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
3.1.15 20:47

@Cristyna Je to super, ono je ten rozvrh víc nabitý, ale protože já mám maturitu z ekonomiky, cizího jazyka a češtiny s literkou, odchozené 4 roky matiky a počítačů, tak mi hodně předmětů uznají z předchozí školy a tím pádem mi to odpadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.1.15 20:51

@Oňulínka tak to je super :potlesk: jdi do toho ;) ja taky doufám, že to snad někdy dokončím :roll: zrovna teď se tu prokousávám RVPéčkem…achjo 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
3.1.15 21:01

@Cristyna Je to asi teď ta nejlepší možnost :) Přijímačky bych snad udělala, dvě písničky se naučím a zbytek snad tak těžký nebude :)
Netuším, co je RVP :D Určitě to taky zvládneš, když už ses na to dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.15 21:02

@Cristyna Ty studuješ v ČB? Mě tlačí do Učitelství pro mateřské školy chlap. Ráda bych šla za rok a půl na nějakou VŠ a pořád se nemůžu rozhodnout. Jsem z Hradce, takže do ČB bych dojížděla.. Byly přijímačky těžké? Stačí jen základy na klavír?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze