Studium se dvěma dětmi??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Cristyna Sakra ty jsi rychlá!
Já bych šla právě na tu předškolní a mimoškolní pedagogiku - ta jediná jde dálkově a tu bych i případně chtěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za OT, ale jak je to podle nového zákona ohledně aprobace. Když budu mít aprobaci na jeden předmět, můžu k tomu učit jiný, na který ji mít nebudu nebo musí být na každý vyučovaný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka jj jak jsem ted psala a posilala článek, máte recht holky
ale bohužel moje pedagogiká je mi k ničemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka chi to víš no
no tak super, tak držím palce a směle do toho!
a kde bys to chtěla studovat? Já studovala v Berouně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 Já tedy nevím, tak nechci šířit fámy, ale moje kamarádka má vystudovanou AJ a sám ředitel za ní přišel, že by potřeboval, aby ještě učila dějepis na druhém stupni ZŠ a ona mu na to řekla, že to nemá vystudované a on jí na to odpověděl, že to nevadí, že to není těžké, ať si to najde v učebnici a googlu
Takže ono asi záleží spíš na řediteli, než na zákonech
Ale třeba je tohle jen výjimka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Já mám nejblíž Čáslav
Je to asi 35-40km a vlakem by se to 1× týdně dalo
Jen chci začít až budou mladšímu 2 roky, abych na maturitní ročník měla ještě rodičák a nemusela tak chodit do práce na celý úvazek, ale klid na učení, až bude dítě ve školce ![]()
Možná ta známá má taky lyceum, proto si musí dodělat VŠ
Je to stejně blbej systém.. ty něco studuješ proto, abys mohla dělat práci, kterou chceš a pak zjistíš, že ti to tvoje vzdělání je na houby :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sakra holky vy jste mě zase naladily na tu školku
Už jsem o ní uvažovala hned po matuře, ale pak jsem to nějak vzdala, že bych to neudělala
Asi dokud se někam nepřihlásím, neudělám nic ![]()
Pozn.: Jsem Váha, proto vůbec tuhle diskuzi oživuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka jj je to naprd
tak to jo, já si to právě taky naplánovala tak, že budu 5 let na rodičovský a v klidu si to dodělám no, snad to vyjde
chodit do školy se dvěma děti plus práce tak to bych asi fkt nedala…
a to je jednou týdně jo? To je vcelku často.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna no právě já asi taky ne. Jsem hrozně přecitlivělá a stres snáším hrozně špatně, proto se VŠ bojím
Já bych asi nešla ani kdybych dítě neměla. Už od prváku tvrdím, že na VŠ nepůjdu ![]()
Jj, je to jednou týdně v pátek nebo sobotu, ale jeden týden mám třeba jen od 10 do 12h (podle zaměření), další týden můžu mít od 8 do 18h, ale většinou je od 8 do 16 s hodinovou pauzou na oběd
A hlavně třeba je tam jednou za 2 měsíce plavání na 4h
První pololetí trvá od září do začátku prosince a pak je skoro 2 měsíce zkouškový
a druhý pololetí je únor-duben a květen až červen zkouškový, takže docela pohoda se mi zdá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka jo to jo, to mi přijde taky dost v klídku
věřím, že to zvládneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Je to super, ono je ten rozvrh víc nabitý, ale protože já mám maturitu z ekonomiky, cizího jazyka a češtiny s literkou, odchozené 4 roky matiky a počítačů, tak mi hodně předmětů uznají z předchozí školy a tím pádem mi to odpadá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka tak to je super
jdi do toho
ja taky doufám, že to snad někdy dokončím
zrovna teď se tu prokousávám RVPéčkem…achjo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Je to asi teď ta nejlepší možnost
Přijímačky bych snad udělala, dvě písničky se naučím a zbytek snad tak těžký nebude ![]()
Netuším, co je RVP
Určitě to taky zvládneš, když už ses na to dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Ty studuješ v ČB? Mě tlačí do Učitelství pro mateřské školy chlap. Ráda bych šla za rok a půl na nějakou VŠ a pořád se nemůžu rozhodnout. Jsem z Hradce, takže do ČB bych dojížděla.. Byly přijímačky těžké? Stačí jen základy na klavír?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit