Studium se dvěma dětmi??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@g.sandova My tu bydlíme rok, ale zatím jsem tu moc spokojená. V porovnání s ČB je tady klid. Pro děti mi to tu přijde lepší. ![]()
Do HK už by to odtud byla dálka, ale děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna píše:
@Elilen první rok jsem studovala při práci, ale zase ještě nebyl prcek nochi tak držím palce at to vyjde
Já tobě taky. Třeba se tam někdy potkáme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Ještě nevím, jestli do toho půjdu, přeci jen mám 2 roky čas
Ale láká to.. na druhou stranu si říkám, že 2 roky dělat školu a mít jen střední, je škoda času, když bych za 3 roky mohla mít Bc.
(Nediv se, že pořád měním názory, jsem Váha váhavá a nerozhodná
). V Hradci Králové dokonce na učitelku do MŠ nejsou talentovky, kterých se bojím nejvíc
Přijímačky z ČJ a MAT bych mohla zvládnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka no jako ja se ti nedivim, taky bych šla radši na vejšku a měla bc než mit zas jen maturitu
ono to zas nebude o tolik těžší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Včera večer jsem zjistila, že moje spolužačka ze základky tam studuje teď první ročník
Tak máme na konci ledna schůzku a poví mi o tom víc
já měla hlavně strach, aby se třeba v hudebce a výtvarce nebrali dějiny hudby/umění a milion slavných osob a jejich díla. A to prý vynechali a protože se tím většinou začíná, tak už to ani neočekává
Tak uvidíme no.. příští rok bych si na vejšku mohla zkusit dát přihlášku. Syn bude ve školce druhým rokem, takže fáze nemocí už snad nebude a druhému dítěti bude rok a to už budu moct odjet na celý den. Nemám v plánu kojit v roce přes den
Navíc jak už tu bylo psáno - je lepší školu udělat během mateřský s dvěma dětmi než po mateřský s dvěma dětmi a prací k tomu ![]()
Za rok se naučím základy na klavír a flétnu, přečtu nějakou chytrou knihu o psychologii a pedagogice a natřu jim to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka preeesne fandim ti
jsme holky sikovny a zvladnem to obe
hele a je super ze tam mas kamaradku to aspon zjistis co a jak a pak hura do toho a pul je hotovo
nejak dneska hyrim dobrou naladou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna To je dobře, s dobrou náladou jde všechno hned líp
.. to, co se naučím se mi bude hodit při výchově dětí
jen doufám, že to s ročním dítětem zvládnu
ale pozitivní je, že až budu mít poslední ročník, dítě bude ve školce
tak to snad půjde! Musí, nic jinýho už hledat nebudu, nejsou tam talentovky a to je hlavní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka
hele ja to se synem zvladla od narozeni a ted me to s druhym snad ceka taky a verim ze to bude zas ok
ono bych rekla ze paradoxne se starsim je to horsi jelikoz pres den uz fkt nemas sanci se ucit kdyz byl miminko mela jsem hodne casu i pres den..no a se dvema ani nemluvit ze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna s miminkem je hodně času, to je jasný
třeťák jsem taky zvládla docela dobře, horší byl čtvrťák, kdy bylo synovi 1-1 a tri čtvrtě roku
on je hrozně akční a já jsem z něj v poledne hotová
Já bych se klidně přihlásila na VŠ letos, ale neumím si představit být celý den bez miminka, zvlášť když chci kojit. C Hradci je výuka Pá a So 1× za 14 dní, což je paráda, ale i tak to je den a půl mimo domov. Na noc bych jezdila domů, ale i tak to bude těžké.. No ale aspoň na mě to druhé děťátko nebude tak vázané
uvidíme, jak to dopadne a tobě moc držím palce, ať to hezky zvládneš, máš můj obdiv! ![]()
Já jsem si tak dneska uvědomila, že ono bych nestudovala učitelství v MŠ, ale předškolní pedagogiku, takže bych klidně mohla dělat v jeslích, hlídacích centrech, hernách i jako chůva
a to by mě bavilo. Jen pak sehnat práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka ja budu brát miminko s sebou, stejně jako syna, toho jsem měla v kočáru, ale druhy bych ráda zkusila do šátku, myslím, že bude klidnější..uvidime…
jj s tou praci je to děsny, nejlepší je koukat fkt už dřiv…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna ty sis brala miminko na výuku?
jak jsi to proboha zvládla?
to třeba vůbec neplakalo? Tak to tedy klobouk dolů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka spoluzacka ho ma tam ted taky
kdyz place a uz to nejde tak nachvili odejdes, ale ze zacatku miminko dost spi, proto si myslim, ze v tom satku by to mohlo byt jeste lepsi. Jj musela jsem si ho brat s sebou kojila jsem do 7 mesicu pak jsem malyho zacla nechavat doma a jak dostal flasku tak prso nechtel, rval, vztekal se takze se mi vlastne sam odstavil. Sice jsem mela v planu kojit do roka ale tak co, bylo to pro me pak i snazsi a zadne silene odstavovani se nekonalo tak jsem se tomu aspon vyhnula. Jako da se to, profesori jsou vetsinou ok a nikdo to neresi a ve tride je nas par, jsme dobra parta navzajem si pomahame takze super
miminka sou maskoti tridy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna teda tak to koukám
ani ve snu by mě nenapadlo, že budou ba VŠ tolerovat miminka ve třídě
Já mám zato, že ve „třídách“ je aspoň stovka lidí, sedí do kopce a dole přednáší profesor a jakmile někdo ruší, vyrazí ho s tím, že když se nechce učit, nemá tam co dělat
.. Tak ono to je asi jinak co?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oňulínka hele to je asi jen u denaku
. My mame normalni tridu jako na obycejny sskole a je nas tam asi 8 zaku plus profesor
je to takovy rodinny a prijemny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cristyna Tak teď jsi mě úplně dostala fakt
čumím na to a čtu do pořád dokola
Já si říkala, že předpokládaný počet přijímaných studentů (kombinovaná forma): 25 je chyba a má tam být 125 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit