Studium UJEP - Speciální pedagogika - intervence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
5.2.20 09:36
@bse.pedro píše:
Já bych řek, že i ty cigarety byly dřív zdravější, byly v bio kvalitě, bez éček… Před 35 lety jsem po krabičce cigaret v pohodě vyběhl po schodech do 4. patra, dnes sotva vylezu jedno patro a funím jako hroch… :nevim: 8)

Tak teď už se regulérně valím smíchy po zemi. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.2.20 09:39
@bse.pedro píše:
Nee, to určitě nééééé… :pankac: Nepatrný vliv by možná mohla mít podvýživa, dřív jsem byl dobře živený a dnes mám hlady nafouklé bříško, jako ty děcka v Somálsku… :,( 8)

Kolegyně si asi myslí, že jsem se zbláznila, protože koukám do mobilu a brečím smíchy. :lol: :mrgreen:
Jo děti v Somálsku. Tím to nebude. To bříško má jiný původ. :mrgreen: :pankac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.2.20 09:40
@matkabagristy píše:
a nema to nic spolecneho s tim, ze je ti pres 50 a kouris odhadem 30 roků :lol:

Taky mám ten pocit. :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
5.2.20 14:05
@Saraa píše:
Tak teď už se regulérně valím smíchy po zemi. :lol: :lol: :lol:
@Saraa píše:
Kolegyně si asi myslí, že jsem se zbláznila, protože koukám do mobilu a brečím smíchy. :lol: :mrgreen:
Jo děti v Somálsku. Tím to nebude. To bříško má jiný původ. :mrgreen: :pankac: :lol: :lol:

Ještě jsi v práci???
Možná si kolegyně myslí, že ti došla zpráva o úmrtí zámožného vzdáleného příbuzného a tobě jakožto jediné dědičce samým štěstím hráblo, když se se smíchem válíš po zemi… :nevim: 8)
No nic, pokud tě odvezla sanitka v bílé vestě s rukávama vzadu, stavím se někdy za tebou a dovezu pomeranče, možná i kousek buchty od maminky… :* 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
5.2.20 14:08
@Saraa píše:
Taky mám ten pocit. :palec: :think:

Na první pocit nesmíš dát, ten často klame… :nevim: 8)
Já měl taky několikrát pocit, že jsem letadlo… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1440
22.7.20 15:20

Holky nastupujete někdo na tu speciální pedagogiku na UJEP dálkove? Me přijali, tak by bylo fajn, kdybych tam nekoho “znala”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.9.20 17:58

Ahoj holky, je tu někdo kdo se bude hlásit příští rok? jsem na mateřský se dvěmi dětmi a pořád mě to láká, že bych to taky zkusila..Ale celkem se bojím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.9.20 21:06

@Didlinka33 nejspíš já. Chtěla jsem letos, ale vlezlo mi do toho něco jiného. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.9.20 21:19

@Amelie30 mě porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.10.20 14:55
@Didlinka33 píše:
Ahoj holky, je tu někdo kdo se bude hlásit příští rok? jsem na mateřský se dvěmi dětmi a pořád mě to láká, že bych to taky zkusila..Ale celkem se bojím :lol:

Ahoj @Didlinka33
já se budu hlásit příští rok letos mi to bohužel nevyšlo. :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.4.22 14:31

Mohu se zeptat těch, které tento obor studují, jak jsou s výukou spokojené? Chtěla bych změnit zaměstnání a vrátit se k mému původnímu snu a věnovat se dětem. Chtěla bych do školky, ale koukám po vzdělání, se kterým bych měla více možností, než jen ucitelstvi v MŠ. Láká mě Bc. v oboru speciální pedagogika na UJEP, která by měla být dostačující i pro učitelství v MŠ. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
28.12.22 12:00

Ahoj holky, je tu někdo kdo studoval speciální pedagogiku na UJEPu v kombinované formě? Které dny a jak často probíhá výuka? Klidně do SZ. Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.12.22 13:39

Ahojky, taky bych prosila více info 🤗 Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie