Stydí se za mé rodiče

vanill
16.12.13 11:03

stydí se za mé rodiče

Ahoj holky, jsem nešťastná a potřebovala bych poradit. Jsem s přítelem několik let, ale naši rodiče se vůbec neznají. Přítel nechce, aby se spolu seznámili, když jsem se ho zeptala, co je tím důvodem, tak řekl, že se za mé rodiče stydí. Nechápu to, mí rodiče jsou slušní, nepijí, nekouří, vždy se o mne dobře starali a názor mého přítele mne dost štve. Pořád na ně jen nadává a hlavně nemůže vystát mého otce, ten je k němu milý a můj přítel o něm říká, že je „debil“ a že mou rodí nemá rád. Chápu, že si lidé nemusí rozumět, ale to přece není důvod, aby mi nadával na otce. Jsem z toho zoufalá. Jeho matka je sama a není to vůbec žádná nóbl panička, otce měl alkoholika…Nevím, co si mám o tom myslet…Jak by jste tuto situaci řešily?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.12.13 11:05

@vanill kdyby chlap o mém otci řekl, že je debil, tak bych ho nakopala doprdelky, že by písknout nestihnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

Spíš bych se zamyslela, co má ten tvůj chlap za komplexy… protože tohle teda je dost hnusný chování :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743

Nemáme problémy v rodině, ale moji a mužovi rodiče se viděli pouze na naší svatbě. A vzájemný kontakt jim nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.13 11:06
@-Evka- píše:
Nemáme problémy v rodině, ale moji a mužovi rodiče se viděli pouze na naší svatbě. A vzájemný kontakt jim nechybí.

ale nepředpokládám, že se urážejí, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
16.12.13 11:07

Nasi rodice se taky videli az na svatbe, nejak po sobe neprahnou :mrgreen: Ale znam i takovy, co spolu jezdi na dovoleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.12.13 11:08

Asi by mi vadilo, kdyby na ně nadával bez příčiny, ale na druhou stranu nechápu, proč by se měli kamarádit, vztah máte vy dva a ne oni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
16.12.13 11:09
@martina.se píše:
ale nepředpokládám, že se urážejí, ne? :think:

ne, však jsem psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

@vanill No tvůj přítel evidentně neví, jaké chování může být důvodem k tomu, aby se člověk za své rodiče styděl… V případě zájmu ti na chvilku půjčím svoje rodiče. Třeba pak tomu tvému ledacos docvakne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946

Nevadilo by mne, ze se rodice neznaji. Vadilo by mne hooodne, ze by pritel o mem otci rikal, ze je to debil. Jinak nejake velke kamaradstvi mezi rodici nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@-Evka- píše:
ne, však jsem psala
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.12.13 11:16

Moji rodiče a manželova maminka se taky dohromady moc nemusí, je to vzájemné, nicméně se k sobě chovají slušně. Když se spolu bavíme o rodičích, tak taky dost často svorně nadáváme, protože je to s nimi někdy dost oříšek (a to platí pro obě strany), ale ani jeden z nás by takhle rodiče druhého neurazil, to je jako fakt přes míru. Nicméně znám to, můj exmanžel byl podobný, pro něj byl „debil“ každej, no jeden z důvodů, proč je to ex :mrgreen: Tím samozřejmě neříkám, že kvůli tomu máš ukončovat vztah, ale osobně bych tohle nesnesla, tak s ním promluv a dej mu důrazně najevo, že takhle o tvých rodičích mluvit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
16.12.13 11:17

@vanill s tím že se naši rodiče neznají bych problém neměla, ale co by mě vadilo a to hodně nadávání na mého otce a urážení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.12.13 11:19

Bez problému bych přežila, že se rodiče neznaj - naši sice jo, ale nekamaráděj se a nikdy nejspíš nebudou. Říct o mém zlatém tatínkovi, že je debil, tak by jí bez legrace schytal takovou, že by se sakra rychle probudil. Každopádně může si myslet co chce, ale přede mnou by to neprezentoval a k našim by se choval slušně, pak bych to asi neřešila, protože by stejně nebylo co:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
16.12.13 11:20

A to jako kdyby se seznámili a jeho maminka usoudila, že tvůj táta je skutečně mentálně slabší tak co? Řekne mu, ať dá od tebe ruce pryč nebo jak? Pokud mu záleží víc na názoru matky než tvojem, tak nechápu, co máte natolik společného, že s nim jsi. Trvej na tom, aby si teda maminka udělala obrázek sama. :nevim: Ale takovéhle chování spíš ukazuje na debila jiným směrem. :roll: Manžel taky moje rodiče zrovna moc nemusí, sestru vůbec. Máme to ale stejně v obou směrech, takže neni třeba hledat problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová