Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Saulus píše:
Takze je asi zadrhel, ze u Tebe nejsou doma?
Zádrhel je že maminka je v tomhle podporuje…
@Petr555 píše:
Zádrhel je že maminka je v tomhle podporuje…
A ty si to nechas libit…
@Saulus píše:
A ty si to nechas libit…
Tam zatím jo..chci děti vídat…mám dvě možnosti…upravit mimosoudní dohodu, a nebo soud…
@Petr555 píše:
Tam zatím jo..chci děti vídat…mám dvě možnosti…upravit mimosoudní dohodu, a nebo soud…
Cim driv si upravis pomery tak, aby to vyhovovalo i Tobe, tim lip. Pokud matka stavi deti proti Tobe, chtel bych to soudne, nikoliv mimosoudne..
@Saulus píše:
Cim driv si upravis pomery tak, aby to vyhovovalo i Tobe, tim lip. Pokud matka stavi deti proti Tobe, chtel bych to soudne, nikoliv mimosoudne..
To vím…ale pořád věřím v dohodu…
@Petr555 píše:
No, tak to teda uvidíš.
@Petr555 píše:
Dohodnout se dá úplně v pohodě. Ale musíš to být Ty, kdo má pádnější argumenty
. My jsme se taky nakonec dohodli, i když to ze začátku vypadalo, že se navzájem povraždíme. ![]()
Zkus ty děti na něco nalákat. Čím déle je necháš, aby u Tebe nespaly, tím hůř si pak budou zvykat.
@Černá vdova píše:
Dohodnout se dá úplně v pohodě. Ale musíš to být Ty, kdo má pádnější argumenty. My jsme se taky nakonec dohodli, i když to ze začátku vypadalo, že se navzájem povraždíme.
Zkus ty děti na něco nalákat. Čím déle je necháš, aby u Tebe nespaly, tím hůř si pak budou zvykat.
Jo, dal jsem ji čtrnáct dni at se rozhodne…jinak dávám žádost o soudni upravu styku…dej mi tip na co se lákají děti… ![]()
@Petr555 na zážitky (starší syn), na nicnedělání (mladší syn) ![]()
@Petr555 píše:
Jo, dal jsem ji čtrnáct dni at se rozhodne…jinak dávám žádost o soudni upravu styku…dej mi tip na co se lákají děti…
Na lasku k otci a otce k nim?
![]()
@Petr555 píše:
Jo, dal jsem ji čtrnáct dni at se rozhodne…jinak dávám žádost o soudni upravu styku…dej mi tip na co se lákají děti…
Já Tvoje děti neznám. ![]()
Co mají rádi? Co rádi dělají?
Já bych je lákala na zážitky.
@Černá vdova píše:
Já Tvoje děti neznám.
Co mají rádi? Co rádi dělají?
Já bych je lákala na zážitky.
Ja nevim. Zni mi to divne… lakat deti?
@Saulus píše:
Ja nevim. Zni mi to divne… lakat deti?
Když tam nechtějí spát, tak jim to dáš befelem? Jako že musí? ![]()
@Černá vdova píše:
Když tam nechtějí spát, tak jim to dáš befelem? Jako že musí?
No zkusil bych přinejmenším spis zjistit duvod.
Takze je asi zadrhel, ze u Tebe nejsou doma?