Styk otce s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
26.3.18 16:45

Vždy když dcera někam jede tak mu víkend prohazuji.. O žádný víkend nepřijde. Má ji často i na víc než má v rozsudku to bych neudělala už vůbec ne dceři chodí k němu ráda. Ale nechce o tom slyšet že se oslava přenuse to jsem mu navrhovala hned jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.3.18 16:47

@Saulus 1× za 14 dní na víkend. A právě to vychází :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
26.3.18 17:04
@Saulus píše:
Očividně netusis o co jde :lol:. Rad ti to vysvetlim. Mozna potom tvuj kluk take zacne nekam chodit a budeš jen zirat, co mu to dalo.. :mavam:

Ano, můžeš nám to přijít vysvětlit oběma, nejlépe do klubovny skautského oddílu, kam syn chodil.

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
26.3.18 17:27
@salamio píše:
Ano, můžeš nám to přijít vysvětlit oběma, nejlépe do klubovny skautského oddílu, kam syn chodil.

Aa.. minuly cas.

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
26.3.18 17:29
@Lucie 28 píše:
Vždy když dcera někam jede tak mu víkend prohazuji.. O žádný víkend nepřijde. Má ji často i na víc než má v rozsudku to bych neudělala už vůbec ne dceři chodí k němu ráda. Ale nechce o tom slyšet že se oslava přenuse to jsem mu navrhovala hned jako první.

Nechapu duvod (jeho) ji mit na sve (jeho) oslave. Proc presunovat oslavu?

Tady je kazda rada draha. Pokud nepovoli, at to dceri vysvetli sam. A pak se nedivi, ze ho dcera bude mit min a min rada. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1
28.3.18 16:22

Ahoj, jsem nováček na tomto webu a i v současném vztahu (já sama dítě nemám). Mám přítele s dvouletým chlapečkem, kterého by měl vídat 2× týdně. Byť má přítel předběžné opatření o styku s dítětem, tak jeho „matka“ dělá neskutečné problémy. Odmítá ho vydávat na stanovenou dobu, schválně vymýšlí nemoci, aby ho nemusela dávat apod. Pak posílá nesmyslné SMSky a napadá přítele, že za všechny problémy s malým může on. Je s ní stále zavřený doma a s dudlíkem, protože „tak aspoň nezlobí a neotravuje“, takže když jsme s ním venku, tak chytá hysterák, bojí se dětí a vůbec nechce mluvit. Fakt se o něj začínám bát byť není můj. Doufám, že mě tu ženy neukamenují, ale je to labilní, hysterická osoba s psychickými problémy. Vůbec netuším co můžu dělat a jak mu pomoci? On se starat chce, ale ta „bestie“ mu to prostě nechce dovolit. Vím, že toto není typický případ, ale nemáte někdo nějakou radu? Začíná mi z toho hrabat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
28.3.18 18:25
@sasinka12 píše:
Ahoj, jsem nováček na tomto webu a i v současném vztahu (já sama dítě nemám). Mám přítele s dvouletým chlapečkem, kterého by měl vídat 2× týdně. Byť má přítel předběžné opatření o styku s dítětem, tak jeho „matka“ dělá neskutečné problémy. Odmítá ho vydávat na stanovenou dobu, schválně vymýšlí nemoci, aby ho nemusela dávat apod. Pak posílá nesmyslné SMSky a napadá přítele, že za všechny problémy s malým může on. Je s ní stále zavřený doma a s dudlíkem, protože „tak aspoň nezlobí a neotravuje“, takže když jsme s ním venku, tak chytá hysterák, bojí se dětí a vůbec nechce mluvit. Fakt se o něj začínám bát byť není můj. Doufám, že mě tu ženy neukamenují, ale je to labilní, hysterická osoba s psychickými problémy. Vůbec netuším co můžu dělat a jak mu pomoci? On se starat chce, ale ta „bestie“ mu to prostě nechce dovolit. Vím, že toto není typický případ, ale nemáte někdo nějakou radu? Začíná mi z toho hrabat. :(

Tak predevsim bys to nemela řešit vubec ty, ale otec ditete. Pokud je predbezne opatreni, tak tedy soud jeste neprobehl. Doporučuji, at si sezene dobreho pravnika.

Tipnu si, ze odesel za tebou. Zes ji vzala chlapa a ona je na 2 letaka sama si nevybrala a holt hysterci. O psychickych problemech se už radeji nikdy a nikde nezminuj.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
28.3.18 20:03
@Saulus píše:
Nechapu duvod (jeho) ji mit na sve (jeho) oslave. Proc presunovat oslavu?Tady je kazda rada draha. Pokud nepovoli, at to dceri vysvetli sam. A pak se nedivi, ze ho dcera bude mit min a min rada. :nevim:

Moje děti rády kalí. Kalí se výhradně u nás, u otce se decentně sní kousek dortu a to je pro děti nuda.
My děláme oslavy v době, kdy jsou děti u mě. Já nechápu toho otce, že tu oslavu rovnou neudělal později nebo dřív, když už teda věděl, že se jede se skauty. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102851
28.3.18 22:20

@Černá vdova No, pokud vím, tak tu bylo psáno, že to že jede se skauty věděl 14 dní, plus připočtu cca týden co ještě do velikonoc zbývá, tak jsme na nějakých 3 týdnech, nevím jak ty, ale u nás se tedy oslavy plánují výrazně dříve, protože oznámit to necelé 3 týdny předem, tak tak 3/4 lidí nebudou moct.
Třeba zrovna teď jsme plánovali sraz na červen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.3.18 22:38

@j.a.n.i1 to je asi rodina od rodiny, my si napíšeme smsku tak týden předem, někdy ani to ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
29.3.18 09:25
@j.a.n.i1 píše:
@Černá vdova No, pokud vím, tak tu bylo psáno, že to že jede se skauty věděl 14 dní, plus připočtu cca týden co ještě do velikonoc zbývá, tak jsme na nějakých 3 týdnech, nevím jak ty, ale u nás se tedy oslavy plánují výrazně dříve, protože oznámit to necelé 3 týdny předem, tak tak 3/4 lidí nebudou moct.
Třeba zrovna teď jsme plánovali sraz na červen…

Pokud se jezdí se skauty každé velikonoce (náš turisťák tak jezdí), tak stačilo, aby se tatínek podíval, kdy jsou velikonoce. Je o to tom, jestli si dupne a bude teda po jeho. Ale pán se asi rozhodl, že tenkrát dítě prostě nepojede :nevim:.

Já mám přesně dané, kdy jsou děti se mnou a kdy s otcem, není tedy problém udělat jakoukoliv oslavu v mé době. Neměníme to ani, když jejich narozeniny padnou na náš víkend, protože i oni umí odložit oslavu o týden.

• Citovat
  • Upravit
5.5.18 13:34

@cumlanek
Já mám jinou zkušenost, ale vůbec se neboj toho, že mu dítě musíš dávat dokud neproběhl soud. Dítě mu dávat nemusíš záleží pouze na tobě jestli mu dítě dáš nebo ne. Tohle je informace přímo od právníka kdyby někdo měl nějaké řeči! Já jsem mu ho nedala 3/4 roku než proběhl soud. Výživné mu stanoví soud a pokud ti neplatí tak stejně ho bude muset doplatit zpětně takže si nepomůže. A takový kecy že mají právo oba rodiče ano mají ale ten otec nebo ta matka musí být normální inteligentní člověk takže si milé maminy nechte svoje chytrácký názory od cesty. Ze začátku jste každá která dáváte děti otci měli strach a stres jestli jsou v pořádku tak jako ho mám já když malého předávám. Tady jde o to že soud stanoví pravidla a oba je budou dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102851
5.5.18 15:25

@Jindřiška 31 Jo a úplně stejně ho on může vyzvednou ze školy/školky nebo odvést ze hřiště a dokud nebude soud, tak si ho nechat u sebe - jak by se ti to líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
5.5.18 17:40
@Jindřiška 31 píše:
@cumlanek
Já mám jinou zkušenost, ale vůbec se neboj toho, že mu dítě musíš dávat dokud neproběhl soud. Dítě mu dávat nemusíš záleží pouze na tobě jestli mu dítě dáš nebo ne. Tohle je informace přímo od právníka kdyby někdo měl nějaké řeči! Já jsem mu ho nedala 3/4 roku než proběhl soud. Výživné mu stanoví soud a pokud ti neplatí tak stejně ho bude muset doplatit zpětně takže si nepomůže. A takový kecy že mají právo oba rodiče ano mají ale ten otec nebo ta matka musí být normální inteligentní člověk takže si milé maminy nechte svoje chytrácký názory od cesty. Ze začátku jste každá která dáváte děti otci měli strach a stres jestli jsou v pořádku tak jako ho mám já když malého předávám. Tady jde o to že soud stanoví pravidla a oba je budou dodržovat.

Tak to se máš čím chlubit. Pokud je to opravdu tak, jak píšeš, zasloužily by děti jít do výhradní péče otce a tobě podmínku.
Nebo je to provokace jednodomové majitelky děti, na kterou jsem skočil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
5.5.18 19:39
@Jindřiška 31 píše:
@cumlanek

Tak pravil Zarathustra. Vlasně jsem chtěl říct naprosto neuvěřitelná [píp] [pííp] [pííp], která má jediné štěstí, že její ex je zřejmě měkký nebo podobně pitomý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna