Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Domácí kino v podvečer a hromada popcornu?
Podruhé třeba nějaký výlet, z ktrého se vrátíte pozdě večer?
@Saulus píše:
No zkusil bych přinejmenším spis zjistit duvod.
No fajn a když bude důvod, že chtějí raději usínat s maminkou, tak co to změní?
@j.a.n.i1 píše:
No fajn a když bude důvod, že chtějí raději usíbat s maminkou, tak co to změní?
To je asi ten hlavní duvod…aby je k tomu spaní motivovala i maminka…
@Petr555 píše:
Kdyby je chtěla motivovat maminka, tak už je máš na noc dávno. Budeš to muset udělat sám. Jinak je nebudeš mít na noc ani v sedmé třídě ZŠ
.
Budeš muset něco udělat sám.
Ale líbí se mi, jak si to chceš zjednodušit. ![]()
@Saulus píše:
No zkusil bych přinejmenším spis zjistit duvod.
Já bych je motivovala rovnou a sama.
@Petr555 píše:
tak ony by měly chtít hlavně ty děti a k tomu by jsi je měl namotivovat ty ![]()
@Černá vdova píše:
Já bych je motivovala rovnou a sama.
jeví se to jako rychlejší a jasnější, ale tak někdo má rád ty zkratky horší, ale za to delší ![]()
@Keyllah píše:
jeví se to jako rychlejší a jasnější, ale tak někdo má rád ty zkratky horší, ale za to delší
Holt si musim rychle sehnat nějakou tetu, to pak dcera tady spí..
a syn, protože je mladší udělá co segra… ![]()
@Petr555 píše:
Holt si musim rychle sehnat nějakou tetu, to pak dcera tady spí..a syn, protože je mladší udělá co segra…
si na to sám netroufáš?
přece to nenecháš náhodě, prostě je zkus namotivovat a nalákat sám, minimálně tak nebudeš závislý na někom jiným ![]()
@Petr555 píše:
Holt si musim rychle sehnat nějakou tetu, to pak dcera tady spí..a syn, protože je mladší udělá co segra…
Nad tím bych se zamyslela. Proč s tetou chce být přes noc a bez tety ne. Nebo tam hrají roli děti, které tam s tou tetou jsou?
@Keyllah píše:
si na to sám netroufáš?přece to nenecháš náhodě, prostě je zkus namotivovat a nalákat sám, minimálně tak nebudeš závislý na někom jiným
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo je pro nalákání dětí
.
@Černá vdova píše:
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo je pro nalákání dětí.
své děti lákám naprosto běžně -) posledního půl roku je lákám na spaní u babičky a bez výsledně
nalákat je na spaní s tatínkem občas zabere ![]()
@Černá vdova píše:
Nad tím bych se zamyslela. Proč s tetou chce být přes noc a bez tety ne. Nebo tam hrají roli děti, které tam s tou tetou jsou?
s těmi dalšími dětmi mají o zábavu postarána, jak je to bez nich, jestli se tam bez nich třeba nenudí, těžko říct ![]()
@Černá vdova píše:
Jistěže že děti…