Suchá kůže i batolete - ekzém nemá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2293
19.11.13 18:48

Ahojky, také se přidám - od 3měsíců nás trápí suchý ekzem :-/ od dr jsme dostali mast krémový syderman a ten nám chvíli pomáhal, ale ted mi přijde že je to zas horší :nevim:, pak mi babička vyškvařila domácí sádlo - po namazání skvělí, ale jak se to vsáklo byl snad ještě víc hrubej než předtím :,(, zkoušeli jsme olejíček Aviril po něm to není tak hrozné, ale žádný zázrak, zkoušela jsem krém sebamed a byl taky ještě hrubší, ten byl zatím nejhorší :zed:…ted tatínek přivezl z lékárny Leniens tak jsme zvědavá, jak tu čtu tak ještě zkusím excipial, ale pak už asi pujdu na kožní :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.11.13 18:53

@monzaj já si kupovala olivový olej v lékárně a tím promazávala ty moje suchoše. Je výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 19:51

Suchá kůže i batolete - ekzém nemá

Dítko by se nemělo koupat každý den, stačí jednou za 3 dny. A určitě je super modrá indolona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
19.11.13 19:56

Po konzultaci na kožním jsem koupala miminko každý den - ve vaničce vlažné vody s jednou lžičkou oleje. Žádná mýdla ani gely. Během dne jsem při každém přebalování mazala dětským mandlovým olejem od hippu. Chvilku to trvalo, ale výsledkem je, že má prcek krásnou kůži bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.11.13 07:48

Moooc děkuji za další zkušenosti, modr indulona nám zabrala na ekzem, ale vyskákali potničky :-/.. od dr jsem dostala nějaké koupele- Linola fett Olbad tak koupeme odbed, ale olivovej určitě vyzkouším… já zatím koupu obden.. Holky a taky vám u mazání mimčo pláče? on vždycky celej zrudne a hrozně brečí :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.11.13 09:26

Mazání se mu vždycky líbilo, jestli tobě řve, tak mu vadí, čím ho mažeš - třeba ho to štípe. Zkus olivový nebo mandlový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.11.13 10:20

Olej zkusím, ale brečel mi u všech mastiček :-/ no nic, včera dostal hexa vakcínu tak ještě vyzkoušim ten olej a excipial a dištak v pondělí zalítnu na kožní at z něj nedělám pokusnýho králíka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
20.11.13 17:05

A zkouselas olejicek nebo krem od Weledy. Mam s tou znackou jen dobre zkusenosti. Je to mesickove. Ji ak kojis? Jestli mu to nemuze zhorsovat i neco ve tve strave?

Kazdopadne na koznim ti reknou vice a budes vedet na cem jsi ;) a nebudete se oba trapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.11.13 17:11

Od weledy jsem chtěla vyzkoušet olejíček do koupele, ale nakonec nám předepsala dr nějaké koupele tak na něj nakonec nedošlo.
Kojím plně, strava už mě taky napadla, ale co jsem vyčetla za potraviny - mléčné výrobky, čokoláda, oříšky, ryby, vajíčka - snažila jsem se omezit nebo uplně nejíst a nějak se mi nezdálo, že by to pomohlo nevím.. :nevim:

jj na kožní se chystám hned v pondělí tak snad na něco přijdem a konečně snad něco zabere.Po Leniens máme taky hodně hrubou suchou kůži :-/ je to fakt boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 23:20

Mala mela suchou kuzi na rukou, myslela jsem, ze nedostatecne pije, a mazala jen lamellodermem, da se vygooglit, je to dermatologicky testovany krem na prirodnim zaklade, vlastne jeho postup vyroby je zcel jiny nez u obyc. kremu a pry pomaha i atopikum atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí