Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já už bych měla syna x krát uduseneho. Učí se pít z hrníčku a nejde mu to, Kucka pokaždý, když si lokne a to je několikrát za den. Opravdu bych se nebála. ![]()
ahojky, omlouvám se předem za debilní dotaz, ale jsem posera a doma mě docela naplašili
ráno jsem se chtěla napít koly a po druhém loku jsem jakoby blbě polkla nebo nevím co to bylo a začala jsem kašlat, lechtalo mě v krku , normálně bych to neřešila ale doma si ze mě dělali srandu že jsem to vdechla a teď budu mít zápal plic a nevím co ještě.. je to možné? pořád mi to vrtá hlavou a musím na to myslet
podobné téma jsem nenašla tak jsem to hodila sem ![]()
@MarketaC4 píše:
@sandra001 to je vtip?? zápal plic opravdu nedostaneš
neni to vtip, dlouho jsem měla panické ataky a ještě nejsem úplně ok, takže i takováhle debilita mě dokáže rozhodit, normálně bych to neřešila ale brácha si ze mě dělal srandu že jestli to mám v plicích a bla bla .. no a já teď sama doma, vrtá mi to v hlavě. nic jdu radši uklízet ať zaměstnám hlavu a děkuji ![]()
@Detsa píše:
Kdyby se mělo neco opravdu stát, tak hadam ze přitom tonuti. Tím žes to vykašlala se ti určitě nic nestane
. Nebud hypochondr
já právě občas jsem hypochondr
ale jenom když mě někdo doplaší
no děkuji za uklidnění
@sandra001 Ne nic se ti nestane a bráchovi řekni ,že je debil ,když ví jaké jsi měla problémy a dělá si z tebe srandu.