Střídavá péče sudé a liché týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1884
15.3.19 08:13
@Luboš P píše:
Jestli tím krátkým měsícem myslíte únor v nepřestupný rok, tak tam to nastat nemůže - ten má soboty vždy jen čtyři 28 : 7 = 4 (beze zbytku).

No, takze sobota posledniho unora je suda a nedele 1.brezna je licha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.3.19 08:16
@1mila2 píše:
No, takze sobota posledniho unora je suda a nedele 1.brezna je licha :roll:

No tak jeden den bude mit ditko tatinek, druhej maminka, no :mrgreen:
Ale rekla bych, ze to takhle asi nepraktikujou moc dlouho.. Ted narazili na prvni problém tak to řeší no :lol: predtim jim to asi chvili vychazelo normalne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
15.3.19 08:26
@a12 píše:
No tak jeden den bude mit ditko tatinek, druhej maminka, no :mrgreen:
Ale rekla bych, ze to takhle asi nepraktikujou moc dlouho.. Ted narazili na prvni problém tak to řeší no :lol: predtim jim to asi chvili vychazelo normalne :mrgreen:

To nevim, zrovna prosinec mel 5vikendu, tak uz museli narazit ma problem. Ale to si kluka brala v sudem tydnu, takze ho mela 4ty tyden v prosinci a pak az 2hy v lednu. Takze byl 2tydny v kuse u tatinka a to jim prislo asi normalni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.3.19 08:30
@1mila2 píše:
To nevim, zrovna prosinec mel 5vikendu, tak uz museli narazit ma problem. Ale to si kluka brala v sudem tydnu, takze ho mela 4ty tyden v prosinci a pak az 2hy v lednu. Takze byl 2tydny v kuse u tatinka a to jim prislo asi normalni :roll:

Treba to maj az od ledna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.3.19 08:39

To mi připomíná email, který mi poslal tchán, absolutní hámot, kterému uvěřil a posílal ho dál:

ÚNOR 2018

Takový únor už víckrát nezažiješ!!!

- Specialita února budoucího roku se už nikdy v našem životě nezopakuje! Tento únor totiž bude mít 4 neděle, 4 pondělí, 4 úterý, 4 středy, 4 čtvrtky, 4 pátky a 4 soboty!

- Toto se stane jen jednou za 823 roků, nazývá se to PYTEL PENĚZ.

- Poděl se o tuto zprávu s dalšími 5 přáteli a peníze se objeví v průběhu následujících 4dnů.

- Pověst je založená na čínském Feng Shui.

On to i každému vyprávěl, přitom je to fakt chytrý chlap. Když jsem mu řekla, že to je nesmysl, nemohl tomu vůbec uvěřit. Pořád ty kalendáře studoval a byl úplně zdrchlý. Jo, člověk může zblbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.3.19 08:55
@iila píše:
@Aduš8 Taky si říkám, že je to nějaký divný. Jak by se potom počítal víkend, kdy v sobotu je starý měsíc a v neděli nový?

Takový sudý týden neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
15.3.19 09:03
@Romeon píše:
Takový sudý týden neexistuje.

Ale jak počítat týden, kdy měsíc nezačíná v pondělí? Je to poslední týden v měsíci, nebo první týden v následujícím měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.3.19 09:06
@Ju21na píše:
Bože! To je zase inteligent :zed: Myslela jsem, že už mě tu nic nepřekvapí, ale že dospělý a svéprávný chlap nezná sudý a lichý týden :zed: To je teda matroš!

Půjdem spolu na psychotesty, nebo testy IQ? Vím naprosto přesně jak by to dopadlo.
Je rozdíl liché týdny v měsíci a liché týdny v roce /čili kalendáři/ jasné?
Ale takový matroš jako vy to asi fakt nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.3.19 09:07
@Luboš P píše:
Ale jak počítat týden, kdy měsíc nezačíná v pondělí? Je to poslední týden v měsíci, nebo první týden v následujícím měsíci?

Nikde jsem nepsal, že máme střídavku. To si dámy vymyslely. Takže tento problém neexistuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.3.19 09:10
@Luboš P píše:

Ja to chapu tak, ze proste stridaj jen vikendy.. A kdyz je sobota posledni tyden jakoby, tedy suda, tak je samo i v neděli s tatou.. A prvni, licha je ten dalsi víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
15.3.19 09:11
@Romeon píše:
Nikde jsem nepsal, že máme střídavku. To si dámy vymyslely. Takže tento problém neexistuje!

Aha. A proč to teda tady řešíme? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
15.3.19 09:19
@Romeon píše:

Já jsem také nikde nepsal, že máte střídavku. Ale vy výslovně píšete o týdnech, takže když měsíc začíná např. ve čtvrtek, z kterého měsíce se ten týden počítá? Ten problém existuje a v něm je právě podstata. Takže buďto postupovat jak jste se dohodli (budete počítat týdny v měsíci), takže se vám někdy stane, že budou dva liché týdny za sebou, nebo se dohodnete jinak (třebaže se týdny budou počítat od začátku roku). Na co se ptáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 09:28
@Romeon píše:
Ex si u soudu vybrala, že k ní syn bude chodit vždy v liché týdny. JENŽE…například teď v březnu jsou to hned tři a ihned následuje dubnový první po 5. březnovém. Jak to tedy udělat? Pochybuju, že bude chtít syna dva víkendy po sobě /on už vůbec ne/. A aby to byly od dubna sudé, to se jí zase nehodí. Jak to děláte vy? Střídáte každý druhý a hotovo?

Simtě, to je nějaký trošku divný, ne? To máte soudně určený sudý a lichý týdny v měsíci, jo? Buď je soudce slabomyslnej nebo si to ta tvoje vyložila po svým a tebe tahá za fusekli. Mám dceru ve střídavý péči, sudá týdny já, lichý ex. Jede se podle kalendáře, samozřejmě. Teď je 11. týden V ROCE, dcera je u táty. Pro mě jsou sudý týdny lepší, soudně máme určený jen Vánoce, nikoliv vánoční prázdniny, takže vánoční prázdniny ji mám skoro celý já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 09:29
@Romeon píše:

Aha. Tak nic. Než se začneš psát vykřičníky a co si kdo vymyslel, přečti si, cos napsal. Z textu jasně vyplývá střídavka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
15.3.19 11:27
@Romeon píše:
Půjdem spolu na psychotesty, nebo testy IQ? Vím naprosto přesně jak by to dopadlo.
Je rozdíl liché týdny v měsíci a liché týdny v roce /čili kalendáři/ jasné?
Ale takový matroš jako vy to asi fakt nepochopí…

Ještě jinak. Čtvrtletí má 13 týdnů, jestliže první dva měsíce počítáte po 4 týdnech, tak 3. měsíc má 5 týdnů a po 5. týdnu následuje 1. týden, tedy dva liché týdny za sebou, jestliže jste toto nepochopil, tak s tím IQ nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna