Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Ne, že bych se orientovala ve střídavé péči, ale týdny se počítají podle kalendáře, ne? Teď je 11. týden roku 2019.
@Romeon
sude a liche tydny se stridaji behem roku porad stejne bez ohledu na mesice
napriklad ted je 11. tyden v roce, takze lichy a pristi tyden bude sudy, ten dalsi bude lichy a ten dalsi zase sudy ![]()
Nejak tomu netozumim… Rok ma 52 tydnu, tak se to prece strida - sudy a lichy
Vsak sudy a lichy jsou pravidelne stridani vikendu
presne, jak pise @Fíková
Vubec nerozumim tomu Vasemu dosavadnimu systemu ![]()
Dosud si ho prostě brala 1. a 3. týden v měsíci. Jenže teď by se to otočilo a měla ho 2. a 4.
@Romeon tak to stridejte proste normalne, ne?
to kdo vymyslel tohle? ![]()
@Gaforia píše:
@Romeon tak to stridejte proste normalne, ne?to kdo vymyslel tohle?
Už jsem psal, že to tak má kvůli práci. Nemůže v sudé týdny, jenže ty víkendy jsou vždy jen dva v měsíci, kdežto liché i tři.
@Romeon píše:
Už jsem psal, že to tak má kvůli práci. Nemůže v sudé týdny, jenže ty víkendy jsou vždy jen dva v měsíci, kdežto liché i tři.
Jste to trochu blbě pochopili, ne?
Jak už je tu psano lichý je 11.tyden v roce, sudy 12. A takhle se to furt strida.. Takze i vy jedete na stridacku tydny, nechapu co vymyslite ![]()
Koukněte se do kalendáře a jasně poznáte jestli je lichý nebo sudý týden. Vždy je to číslo týdnu a sudé a liché číslo snad pozná i EX ![]()
@Romeon
Já ti taky nerozumím.
Nikdy po sobě nejsou dva sudé nebo dva liché týdny ![]()
Takže když se budete střídat, tak je po problému, ne?
Syn bude přesně polovinu roku u tebe a polovinu u ženy.
@Romeon pokud máte v rozsudku uvedeno v sudé nebo liché týdny popřípadě víkendy počítají se v kalendářním roce nikoliv v měsíci! Takže stačí se kouknout na čísla týdnů v kalendáři a není se o čem dohadovat. Samozřejmě se může te domluvit i jinak než jak je uvedeno v rozsudku, ale to je věc oboustranné dohody rodičů, jinak platí rozsudek.
@LydiaD píše:
@Romeon
Já ti taky nerozumím.
Nikdy po sobě nejsou dva sudé nebo dva liché týdny
Takže když se budete střídat, tak je po problému, ne?
Syn bude přesně polovinu roku u tebe a polovinu u ženy.
Si myslim , ze si nejak stridaj vikendy.. A asi v jednom mesici vyjde 5 vikendu tudiz manželka ma 1.3.a5. A tim, ze počítají vikendy v měsíci a ne tydny v roce, tak ji to vyjde na ten 5.v breznu a pak hned 1.v dubnu protoze podle jejich systemu je to zas lichej vikend ![]()
Ale tohle stridani je nesmysl
takhle to soud asi nemyslel ![]()
@a12 píše:
Si myslim , ze si nejak stridaj vikendy.. A asi v jednom mesici vyjde 5 vikendu tudiz manželka ma 1.3.a5. A tim, ze počítají vikendy v měsíci a ne tydny v roce, tak ji to vyjde na ten 5.v breznu a pak hned 1.v dubnu protoze podle jejich systemu je to zas lichej vikend
Ale tohle stridani je nesmysltakhle to soud asi nemyslel
Tak to bude sranda. Sice máte pravdu, že sudý týden je dělitelný dvěma / kua já sem asi inteligent/ a v lichý má mít syna, ale ta bude teda prskat jak připálená kočka. Zas budu ten nejhorší co dělá naschvály. Ale je fakt, že to mám písemně s posvěcením soudu a kulatým razítkem.
@a12 píše:
Ale tohle stridani je nesmysltakhle to soud asi nemyslel
No jasný ![]()
To by si taky mohli potomka střídat po jednom dni.
A to by byl chaos, protože ten, který by měl děcko v lichým dnu v týdnu, by byl vítěz ![]()
@Romeon
Neřešte týdny v měsíci ![]()
Ale v roce.
Pojedete na střídačku po týdnech a je jedno kolik víkendů je v měsíci lichých.
Každý z vás bude mít dítě 26 týdnů v roce.
@Romeon a nepochopil jsi to jen špatně ty? Protože pokud má sudý týden práci a v lichý volno, tak by stejně volno neměla. Každý zaměstnavatel jede podle kalendáře.