Šumíte někdo miminku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
5.5.11 15:47

Pouštím fén, když je ospalá a nemůže zabrat.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.5.11 16:31
Caty píše:
Hele, za to se nestyď. Já šupla lampičku do kočárku, zapla moře a jela jsem s malou ven na prochajdu. Mám to schovaný i pro druhý mimčo. A když se bude někdo divit a kroutit hlavou? Udělej ze sebe chytrou ne? Řekni, že jí to napodobuje prostředí v bříšku na které je zvyklá a je tak spokojená a cítí se v bezpečí, že jí nechceš naučit na houpání, že bys pak nic neudělala :mrgreen: a je to. Si řeknou, jak jsi chytrá a když ne, tak co? :pocitac:
P.S. Vyměním tchýni, prosííííííííím. Ta má by houpala klidně celý den teda možná. Hlavně by mi to pak nepřiznala a zapřela, že vůbec malá plakala a houpala. Jako posledně, malu jsme jí na hodinku nechali a řikám, když bude plakat víc, tak zavolej. Přijedeme, malá rudá od pláče, spocená jak blbec, já nasraná jak prase. A prý to začala plakat teďko, že předtím u ní usla na klíně. No to jí nesežeru ani za nic. Malá na klíně nikdy neusla, jen když byla mimi a navíc měla oříšek v puse a v ruce. Myslela jsem, že se po… takže vyměnííííííííím.A fakt se neboj. Ona to teď potřebuje, postupně z tho vyroste.Já lampu vozila všude, na návštěvy, na nákup, na procházku. V autě nebyla tedy třeba.

Tchýni neměním :lol: je to jediná babička, kterou máme, tak jsme za ni rádi :lol: Ale kdyby začla zlobit, tak ti ji pošlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.5.11 16:34
kotýsek píše:
ahojky holky…toto nebude znít rada…jestli šumět nebo nešumět,ale moje sousedka …to je možná ještě zvláštnější…
si před dvouma rokama dovezla mimi z porodnice a když si umývala vlasy a pak si je sušila fénem,tak její hodně zařvaný mimi…vždy u hučení fénu přestalo plakat a okamžitě usnulo.Tak říkala,že na něj vyzraje …je to kluk.
a od té doby,když ho dávala spát ve dne nebo večer,tak vždy mu pustila fén a on byl v momentě tuhý…a to mu zůstalo ,až do tetka a to má 2 roky. Tet když jde spát,tak si fén donese rovnou sám…už bych řekla,že se mu to stalo zlozvykem.
Ale nikdy před tím jsem to nikdy neslyšela,aby někdo usínal u fénu. :l :lol:Příspěvek upraven 05.05.11 v 15:48

tak on fén vlastně vydává podobný zvuk jako to rádio, tak to chápu. Jen doufám,že nás to přejde dřív než ve dvou letech :roll: to už by asi fakt moc normální nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.5.11 17:57

Naše malá tedy zatím večer usíná sama, stačí pomazlit, uložit, pohladit po hlavičce, chvilku kouká a pak vytuhne.Dokonce ani nazvinujeme. Vzteká se v tom :nevim: Pro všechny případy jsem stáhla do mobilu tohle: http://www.ulozto.cz/…m-hodina-mp3 :palec: Snad jí to usínání vydrží a nebudem muset nahrávku použít. Když nemůže zabrat přes den, zpíváme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
5.5.11 20:19
vilia píše:
lulushka píše:
U nás takhle fungoval vysavač, bála jsem se pak, že to budou vyžadovat pořád, ale nee, prostě jsem to postupně ,,vysadila" , u nás s tím problém nebyl, hodně štěstí :kytka:
A to vám jel vysavač i přes den nebo jen večer ?

Právě, že jen přes den, večer usínali v pohodě vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
5.5.11 21:26

Mě to divný nepříjde, myslím,že je tu někde starší diskuse, kde jsem se právě o tzv. bílém šumu dozvěděla a vyzkoušela ho, tam je dost podrobně rozepsáno kdo co používá a nikomu to divný nepřijde. :lol: :lol:
Já to i radim dál, všem kamarádkách co rodí teď po mě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
5.5.11 21:34
Gladys píše:
Jo a máš moudrou tchýni :wink: Místo toho aby nechala miminko vyřvat, tak mu co nejvěrněji simulovala pobyt u maminky, našla si informace, to není úplně běžné :potlesk:

Přesně tak. Taky první, co mě napadlo, že je to osvícená babička a hodně z nás může jen závidět :-D U nás by toto nikoho nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
5.5.11 21:40

Gratuluji ke tchýni :palec: :palec: :palec:
Náš malý usíná u fénu nebo vysavače, nebo odsávače par:-). Taky mi to přišlo ze začátku divné, když jsem si to přečetla v nějaké diskuzi, ale pak jsem si pořídila knihu Nejšťastnější miminko v okolí a vyzkoušela co se tam píše. Malý začal usínat do 3 minut:, to je tedy rekord :dance: , jinak průměr je tak 5-7 minut. Když to viděla moje kamarádka, která svého syna uspávala houpáním na balónu i hodinu tak nevěřila, že jde tak rychle uspat miminko:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.5.11 06:41

Já bych tedy 5 týdenní miminko řvát schválně nenechala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie