Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@martina.se sháním, ale nikdo ho nemá a nechce se mi úplně kupovat nový, ale asi budu muset, když neseženu
paní mi za 400 práce nabízí toto
@Anonimka5621 píše:
@martina.se sháním, ale nikdo ho nemá a nechce se mi úplně kupovat nový, ale asi budu muset, když neseženupaní mi za 400 práce nabízí toto
Já koupila 2 měsíce zpět za 450 na netu.. Na bazosi.. Je toho moře.. Ale chápu.. Já znám jen ten Angel.. Za 400 Kč bych to neřešila
@martina.se já právě koukala na bazos i marketplace i jsem si podávala inzerát, ale v našem okolí do 50km niiic
ale taky přemýšlím, že to za ty 400 koupím a buď to půjde nebo ne no
@Anonimka5621 já bych do toho šla.. Za ty prasule v klidu.. Jinak já si ho nechala poslat od paní z opačného konce ČR a v klidu..
@martina.se tak toho se bojím nemám nákup přes net ráda, když je to z ruky
já to chtěla spíš pro klid proto přemýšlím zda koupit jsem teprve 15.tt takže bych pak stejně X týdnu ještě musela čekat než budu moci používat ![]()
@Anonimka5621 no, to je na houby.. Já jsme 19 tt, posloucháme s chlapem každý večer..
Prosím neměl někdo „Summer prenatal listening system.“ na odposlech miminka… Já našla, že je od 28.tt nepoužíval ho někdo dřív? Nebo to fakt dřív nefunguje, když srdíčko už tluče od bůh ví kdy