Sunar 1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27098
28.11.06 21:03

capinko v naší porodnici se 30.8. narodili dva kluci. A to byla náhoda, že se s tou maminou známe z předporodního cvičení, takže jsme byly rády, že jsme spolu i na pokoji :D

S Dr. jsem změnu nekonzultovala. Prostě jsem ho koupila a vyzkoušela. Raďula celkem málo pije, jsem ráda, když vypije 120 ml (někdy jen 100) a pije 6×denně. Ale přibírá dobře, takže mu to asi stačí. Jinak by řval hlady. To znám z doby, kdy jsem ještě kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
28.11.06 21:09

Cecetko, nam Magdalenka vypije ted tak 90-100ml, nevim proc tak malo. Ale hlad nema, apson tak nevypada. katuska pije ted tak 120-140 ml a to je mensi, nez Majda. ja jeste cekam, porad si rikam, ze je to jeste dobre s tim Nutrilonem a pripadne bych zkusila ten HIPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.11.06 11:03

Holky, mě naše malá(5 měsíců) pije 4-5×denně plus jí v noci 1×budím, a pije tak 2×za den 150, vyjímečně 180, a zbytek 90-120ml.
Přibírá dobře.Někdy mám tendenci jí nutit-když už je odpoledne a já vím, že pila třeba jen 2×120, ale včera jsme měli nehodu-3hodiny po jídle začala náhle a zprudka blinkat i nosem, tak na chvíli přestala dýchat, takže mě to tak vylekalo, že si říkám, že když nebude chtít tak jí to nutit nebudu, protože mi fakt bylo hroozně :cry: Lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.11.06 22:43

Ahojky všem…

Taky patříme do skupiny UM.Měníme mléka bez porady lékaře.dr. řekla zkoušet,co jí bude sedět.Sunar nám chutnal,ale měly jsme zácpu,pak Omneo,ale bohužel patříme k raritám.Měla po něm neskutečné bolesti bříška a prakticky celý den mi probrečela bolestmi.Beba nám moc nechutnala a bolesti se nezmírnily.Dalším mlékem byl Hamilon 1HA,bohužel mi ho brzy začala odmítat,zkusili jsme i Nutrilon 1 Premium,ale měla zácpu.Pak nám dr. dala plechovku AL 110,to nechtěla vůbec.Teď máme Hipp 1,malá je celkem spokojená.Sní mi 6×100ml,někdy méně,někdy více.Bolesti máme,ale trochu mírnější.Když tak nad tím přemýšlím,tak nám opravdu chybí jen Hami a máme vyzkoušeno všechno.

Je to opravdu na zkoušce.Bylo mi dr. řečeno,ať vždy vyzkouším balení.Ne vždy to chtěla,takže je to těžké,ale zkusit a vydržet.A to máme mladou dr.,která je raritou na novorozeneckém JIP,takže žádné mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.11.06 13:00

capinko - moje dcera vypije naráz max. 150 ml Sunaru a to jí je 13 měsíců. Když byla miminečko, vypila tak 90-100 ml.
Já jsem na začátku dávala Nutrilon, ale od 3 měsíce kvůli atop. ekzému HA Sunar (HA Nutrilon nechtěla).
Měly jmse na začátku s krmením docela problémy, hlavně dopoledne se najedla, za hodinku brečela, tak jsem myslela, že má hlad, dala jsem jí další dávku, ona to zase vypila, pak brečela, brečela a pak se pozvracela, lezlo jí to i nosem. Já jsem jí přepila. Tak mi pak moje mamka poradila, že jí mám krmit nejdřív po 2,5-3 hodinách, že to mlíko v žaludku je nestrávené a já už tam cpu další. A je pravda, že během 4 dnů si na režim krmení po 3 hodinách zvykla a pak už to bylo bez problémů. Když brečela, tak jsem jí jak blbec nosila a nosila a mlíko jsem jí prostě nedala dřív.
Ono je to jiné, než u kojených miminek, který se mají krmit, když si řeknou.
Jinak Nutrilon a Beba obsahují probiotickou vlákninu, podobně jako mateřské mléko, takže jsou to asi vhodnější mlíka. Sunar je zase chutnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.10.12 19:07

Sunar hrudky

Ahoj maminky, chci se zeptat jestli vám sunar dělá hrudky? Mi nikdy hrudky nedělal až do teď kdy se začal prodávat v nových krabicích s novým designem :roll: Dělám ho furt stejně nalijulu převařenou vodu dám potřebný počet odměrek, protřepu a dám chladit…dělá vám to někomu? Bud mají nějaké jiné složení nebo nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
15.10.12 17:57

Dávám sunar, ale hrudky nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekyssek
5.2.13 13:08

Ano máte pravdu taky máme bebu a ještě k tomu hypoalergenní máme zelené kakání a celkově to mléko smrdí a je hořké jeho cena je v celku dost šílená teď chtěli po mě 540kč což je jen jedno balení a my potřebujeme tak 3a půl takže to je dost a proto začínáme taky na sunar a uvidíme starší dcerka vyrostla na sunaru a já jsem byla velmi spokojená určitě se oplatí po všech stránkách :)

• Citovat
  • Upravit
petra71
14.2.13 13:08

Našemu malému je 3,5 měsíce, jsme na UM. Z porodnice jsme měli nutrilon, doma pak nutrilon HA, nutrilon comfort, nutrilon extra. Měl bolesti bříška, koliky, bud byl pořád připokakaný a nebo nemohl vůbec, což jsme řešili až rektální rourkou. Pak jsem bez porady s mudr/vánoční svátky/vyzkoušela sunar nutradefence a nedám na něj dopustit. Malý není tak hladový, v noci vydrží i 6 hodin, chutná mu, potíže s vyprazdnováním se hodně zlepšily. Myslím, že každému mimču vyhovuje něco jiného. Mlíčka se však nemají často měnit. Obecně si myslím, že nutrilonu se dělá ohromná reklama a že máme na trhu daleko více UM, srovnatelných ve složení a třeba i lepších. Petra

• Citovat
  • Upravit
70
15.2.13 12:17

Zakladatelko, já dokrmuju honzíka(6 týdnů) sunarem 1 a jsme maximálně spokojeni. nedělá žádné obtíže a navíc hodně zasytí. Třeba když na noc nakojím, tak se mi v půl noci vzbudí, ale když dám stejné množství sunaru, tak se mi vzbudí až v sedum ráno. Můžu sunar 1 jedině chválit a navíc ta cena je taky příjemná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
indirax
20.7.13 20:11

sunar

Ahojky, mám 3měsíčního chlapečka a krmíme sunarem complex 1,malému chutná, vydrží být po něm napapaný 4-5hodin a v noci až 6,5 hodin. Určitě vřele doporučuji :)

• Citovat
  • Upravit
2
30.9.21 20:54

UM

Ahoj všichni prosím vás máte někdo zkušenosti UM (Hipp 1) mám měsíční dcerku a mám pocit že ji nestačí.. V noci my spí tak 2-3hod…
A přes den toho taky moc nenaspí budí se mi pravidelně po hodině a půl… A je hladová… UM ji dávám už od narození a ze začátku dobrý ale teď pláče a má pořád hlad.. Chtěla bych změnit mléko ale pořád nevím jaké. Můžete mi poradit které mlíčko je nejvhodnější.. A Jestli můžu změnit není to moc brzy??
Díky všem za Rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.9.21 21:19

@Klára120 Jak dlouho to trvá? Může to být jen růstový spurt a to je pak normální a nemá smysl kvůli tomu hned měnit mlíko. Zkus nějakou dobu vydržet a prostě krmit víc. Mělo by se to zase upravit samo.
Tou změnou jí totiž můžeš zbytečně přivodit jiné trávicí potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová