Sunar 1

7461
24.11.06 15:38

Sunar 1

Krmíte někdo Sunarem pro nejmenší miminka? My jsme na Nutrilonu a nějak nás nezasytí, ani ten Forte, máme hlad po 1,5 hodině. Přemýšlím, že bych zkusila jiné mléko. I Bebu jsme měli, bylo to to samé, co Nutrilon. Přmýšlím nad Sunarem. Máte s ním někdo zkušenosti? Holky mají necelé 3 měsíce a váží 4,7 a 4,3 kg. Jsou ve 33 tt, takže je máme prý brát, jako by měly teď 1,5 měsíce.

Ještě by se možná dalo zkusit mléko Hami. Máte někod zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1230
24.11.06 16:08

Capinka, myslim, ze v tomto ti nikto moc neporadi, budes to musiet skusit. Ja osobne si myslim, ze holky sa snazia dohnat vahu, preto jedia tak casto…drzim palce aby ste nasli optimalne riesenie.
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
24.11.06 16:11

tak danecek uz je trochu vetsi ditko, ale od jeho trech mesicu jsem ke kojeni pridavala sunar baby/ten nejmensi/…sunar moc dobre chutna, a myslim,ze ho vzdy celkem dobre zasytil, i kdyz je od narozeni celkem cvalda a moc mu chutna …tak po sunaru mel hlad az za takove 3 -4 hodky, nekdy i dele :o)…pak take existuje Sunar baby premium,ten by obsahuje vice prospesnych latek
vice se asi dovis na jejich strankach

http://www.hero.cz/…rtfolio/849/

ale fakt bych ten sunar zkusila, mela jsem pro danecka i jednu krabici Hami, sice mu to taky chutnalo, ale podle te chuti sunaru mi pripadalo Hami jen jako oslazena a obilena voda :O(

ale kkaktus muze mit pravdu v tom,ze holky byly zrejme kdyz se narodily malinke,tak ted se to snazi dohnat, Danecek kdyz se narodil mel temer tolik, co ty tvoje holky ve 3 mes. mel 4360g :wink:

• Citovat
  • Upravit
1119
24.11.06 16:54

Nemají spíš holky růstový sprut. Asi chtějí dohnat, co zameškaly předčasným narozením.
Nutrilon a BEBA jsou nekvalitnějí mléka na našem trhu. Všechny ostatní značky se jenom vezou. Záleží jenom na tobě co uděláš. Já zkušenost s Sunarem 1 nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27101
24.11.06 17:22

Taky krmíme nutrilonem forte a kolikrát se stalo, že malý řval už po hodině a půl hlady 8O Teď se to už ale zlepšilo. Intervaly, kdy vyžaduje krmení se prodloužili. Možná opravdu teď holky rychleji rostou, proto potřebují více zasytit.
Včera jsem na zkoušku koupila HIPP 1, který obsahuje i kukuřičný škrob na lepší zasycení a začal i pít nějak méně. Dříve vypil minimálně 120 - 150 nutrilonu, teď mu stačí jen 90 HIPPu. Myslím si, že vypije málo, ale když nepláče hlady, tak mu to asi stačí. A interval na pití se u prodloužil na skoro 4 hodiny.
Se Sunarem zkušenosti nemám, ale většinou jsem na něho slyšela kritiku. Chtěla jsem vyzkoušet i HAMI mléko, ale zatím jsem ho nekoupila.

je škoda, že výrobci neprodávají nějaké vzorky třeba 100g na vyzkoušení, jestli to mimči pasuje. Jinak HAMI mléka mají teď v akci v Rossmannu - 600 g za 120,–Kč. jen nevím, jestli se to vztahuje i na 1 nebo až na ta pokračovací mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
24.11.06 17:56

My jsme na sunaru od malicka a mala krasne pribejva, moc ji chutna. Nejdriv nam doporucila dr. Bebu, ale fuj, fuj. Nejen ze byla horka, ale meli jsme po ni zelene kakani a dvakrat moc ji nechutnala. Nutrilon jsme sice nemeli ale nevim kde kdo zjistil ze je to nejkvalitnejsi mliko na trhu. Sunar je uz skoro od nepameti a stale pokracuje ve vyvoji. A taky jeho cena je vcelku lidska, coz je v dnesni dobe taky moc dulezite. Kdyby to nebylo dostatecne kvalitni a vhodne mleko, urcite by se nesmelo prodavat no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
24.11.06 19:03

Růstový spurt to nebude, protoze to by trval uz dva mesice.:) Asi se jeste poradim s DR, bojim se sama to mleko menit. Menite mleko bez porady s DR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
24.11.06 22:11

capinko, prosím tě a jak poznáš, že holky řvou z hladu? Já právě, že jsem myslela, že Ríšovi ten Nutrilon taky nestačí, tak jsme začali dávat trošku víc. Nechce se mo od něj odcházet, i když je tak drahý, protože berem to omneo, nebo jak se to teď jmenuje, kvůli prdíkům.

Doktorka nám říkala, že třeba i 14 dní trvá, než si mimča na mléko zvyknou a hlavně, že by se to nemělo měnit moc často, že potřebují nějaký čas, než se zkusí další mléko a my jsme už přešli z Beby, takže asi budu ještě čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
24.11.06 22:36

Nám dr. doporučila Sunar premium kvůli kakání, ale malá(4,5měs-ale také narozená o měsíc dříve) po něm blindila, tak jsme se vrátili na Nutrilon. Mimochodem sunar premium vzjde dráž než nutrilon!
Samotnou mě to překvapilo, musíte se koukat jaká je cena za 100g.
Jinak jsme ještě zkoušeli Hami a Bebu, malá pila oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
24.11.06 22:45

A to jsi zkousela sama, bez doporuceni DR? nejak se bojim prejit na jine mleko…A co vam delalo Hami?
O cenu mi nejde…klidne zaplatim vic, kdyby jim to pomohlo k pocitu nasycni a byly v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
24.11.06 23:17

Hami a Bebu jsem zkoušela sama(byla jsem ve fázi výměny pediatra… :cry: ), ten sunar mi doporučila nová dr, ale zdůraznila, že ten premium.
Hami se hůře rozpuští, musíš opravdu šejkrovat a ted si říkám, že ta Beba byla asi HA. Malé docela chutnala, ale měla jsem pocit, že ji vypije méně. ale třeba šlo o pocit.
Malá mi špatně jedla, musela jsem dbát aby aspon jedla 5×denně, a musela jsem jí budit v noci,aby jsme to dohnaly, tak jsem z toho byla nervozní.
Mlíčka jsme také hlavně měnili kvůli kakání-zácpa.
Lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
25.11.06 08:03

Ahoj, s takhle malými dětmi nevím, kojila jsem dlohou, takže dávám sumar až od cca 10 měsíců (HAMI dříve Hamilon) ráno a večer a vždy ho rozpustím v troše čerstvě převařené vody (v té teplé se rozpouští perfektně) a doředím to studenou (taky převařenou, odstátou, máme dost tvrdou vodu). Malá nikdy neměla s pitím problémy a zasytí jí to na celou noc. Flaška na spaní u nás nikdy nebyla.
Vždycky je to o zkoušení a ptát se dr na změnu mlíka … nevim, třeba něco poradí, já se sice neptala, ale nezavrhovala bych to, za zeptání nic nedáš.
Pa Sandra a ať se maji holky k světu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
25.11.06 20:26

Ahojte holky:-)

Já začala Sunarem premium, ale pak se nám nějak „zaseklo“ kakání, tak jsem myslela, že se to spraví Nutrilonem. Zdálo se mi, že malá měla po něm nějak hlad, ikdyž pěkně přibývala, tak nevydržela někdy ani 2 hod. Zkusila jsem forte to ji aspoň zasytí na noc, jinak na den ten obyč. a kojení. Nechci jí to zas měnit, ale sunar byl v pohodě, nic proti němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27101
27.11.06 15:42

Holky, tak přes víkend jsem odzkoušela ten HIPP 1 a jsem spokojená. Krásně prcka zasytí, mnohem líp než Nutrilon Forte. A dokonce ani jednou neblinkal. U Nutrilonu si občas ublinkne a to třeba i až hodinu po krmení. Jen se hůře rozpouští, taže musím hodně míchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.11.06 17:40

cecetko, nase holky jsou taky 30.8. narozene.:)

Ten HIPP-vypil si maly stejne mnozstvi, jako Nutrilonu? A jak dlouho po nem vydrzi bez jidla? A to jsi zmenila bez porady s DR? Moje DR celkem trva na Nutrilonu, tak se bojim to sama zkouset.

U nas uz se to trochu zlepsilo, pres den vydrzi holky ty 3 hodiny, nekdy 2,5 a to je dobre, proti tomu, co bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová