Sunar Complex 2 vs. 3

9511
26.3.11 07:18

Sunar complex 2 vs. 3

Ahoj,
mám chlapečka skoro ročního.
:think: Chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jestli je nějaký zásadní rozdíl mezi Sunarem complex 2 a 3? Myslím, zda po tom roce nevadí dávat delší dobu pořát 2?
Koukala jsem na složení a na nic jsem nepřišla.

Diskutujte, neváhejte a zapojte se. Názory vítané :wink:
Díky za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
26.3.11 07:45

aho, tak taky už máme rok za sebou a plánuju dodělat zásobu sunaru 2. jen chci na vyzkoušení koupit vanilkovou trojku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
26.3.11 08:50

Myslím, že kdyby v tom nebyl rozdíl, nedělaly by se dva cenově stejné produkty :wink:

Určitě dítěti neublížíš, když mu budeš dávat dvojku delší dobu - ale ta trojka je podle mne výživnější a sytější, starší dítě už má jiné výživové nároky. Když se podíváš ve složení na „výživové hodnoty“ obou dvou, liší se. Oba výrobky obsahují sice stejné složení, ale v jiných poměrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
26.3.11 11:20

Když já právě žádný markantní rozdíl nevidím :nevim:
Když si dám ty složení vedle sebe, tak se liší 1g u bílkovin, 1g u sacharidů a jedním gramem u tuků, jinak poměr kasein : syrovátka je stejný. Dokonce ta dvojka je o 20Kj energetičtější.
Já jsem předpokládala, že jsou rozdíly třeba větší v těch stupních. Ale jen v jednom gramu 8-o ? Nikdy jsem se v tom nevrtala, až teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
26.3.11 13:06

V absolutních číslech se to moc neliší. Ale ty poměry jsou jiné - složení tuků, složení sacharidů… Absolutní čísla se můžou změnit jen trochu, ale celek už se tím změní, už je z toho jiná kombinace. Nejsem odborník, netroufám si posoudit, nakolik důležitá ta změna pro dítě je - ale pro mne o něčem svědčí už jen to, že jsou ty výrobky rozdělené. Cena je u obou stejná, takže to není jenom tah „aby maminky kupovaly to dražší“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.3.11 20:44

holky koukám že jedete na sunaru, mám doma pár kuponů na slevu do DM, nemáte některá zájem? ať to zbytečně nevyhazuju? kdyžtak písněte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.10.11 21:26

ja bych mela zajem o kupon diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.10.11 21:27
krusika píše:
holky koukám že jedete na sunaru, mám doma pár kuponů na slevu do DM, nemáte některá zájem? ať to zbytečně nevyhazuju? kdyžtak písněte. :lol:

ja bych měla zajem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
6.2.23 10:29

Ahojky, mám problém s dcerkou, má 8 měsíců a odmíta všechna mléka. Začala v pěti měsících bojkotovat kojení, kojila jsem ji jen ve spánku ale to už teď taky nejde. Nesaje a hned s evzbudí. Pije mi velmi málo tekutin jako je voda a UM vůbec v žádné lahvičce. Kamarádka mi dala vyzkoušet banánový sunar. Ten pije ale je to trojka. Koukaly jsme na složení a došly jsme na to, že se liší jen v minimálním množství makroživin a je tam navíc sušený banán. Myslíte že ho může dostávat osmiměsíční kojenec ve smyslu lepší než nic, nebo raději počkat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová