Jak řešíte krmení UM na cestách?

147
25.3.11 08:45

Jak řešíte krmení UM na cestách?

Maminky,
bohužel jsme museli přejít na UM v necelých 3 měsících a nějak si musím naplánovat, jak to budu řešit na cestách a delším pobytu mimo domov. Doteď stačilo podle potřeby „vytáhnout“ :mrgreen: :mrgreen: a bylo.

Vozíte s sebou hotové mlíčko nebo vodu v termosce (četla jsem, že v jedné horkou a v druhé studenou, pak se to podle teploty smíchá). Samozřejmě bych chtěla, aby to bylo co nejjednodušší a abych nemusela vozit celou tašku potřebností :nevim: .

Když jedete třeba na celý den, berete si sebou sterlizovanou lahvičku a savičku na každé krmení? Já teď sterilizuji po každém použití, zatím bych nechtěla dávat UM jen v umyté lahvičce. I když vozit např. 5 lahviček je docela dost.

Máte někdo termosku a cestovní ohřívačku lahví (např. od TOMMEE TIPPEE nebo FISHER PRICE)? Stojí to za tu investici? Uvádí tam, že se horká voda v termosce přelije do plastového dílu a v tom se pak mléko nebo voda ohřeje.

Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
25.3.11 08:50

ahoj, ja nevim ja mela plno tech termotasek, ohrivacku do auta a stejne to nevydrzelo. takz jedem v termosce + v druhy lahvicce studenou vodu a plechvoku nutrilonu :-) ted uz teda taky ne, mame uz konecne prikrmy ale driv to tak bylo :-) mela jsem to extra v tasce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
25.3.11 08:51

vodu ohratou na 40 stupnu mam v termosce, UM v zaviratelne misce, lahev a savicku jednu, a jednu odmerku na UM, vic nepotrebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.3.11 08:59

Já horkou vodu v termosce, studenou kojeneckou v lahvi, abych mohla namíchat správnou teplotu a v pytlíku odměřené UM. Bez problémů takhle baštil na závodech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.3.11 09:00

Ahoj,
já měla dávkovač od aventu na UM, tam jsem měla odměřené množství mlíčka. V termosce horkou vodu a lahvičky zvlášt v tašce. Pak jenom nalít, nasypat, zamíchat a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.3.11 09:06

Ahoj,
taky jsme často mimo domov, někdy i na 2 krmení, takže sebou mám:

• 2× láhev
  • dávkovač um (z Tesca za 29) - je na 3 dávky
  • termosku: http://www.mall.cz/…ez-na-stravu?… - je na příkrmy, ale ja tam mám vodu, ono je to asi jedno. Jsou tam 2 nádoby 250ml. Tam mám horkou vodu na 2 dávky.
  • láhev se studenou vodu na míchání
    :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
25.3.11 09:06

Já vozila termosku s horkou vodou, flašku, UM v dávkovači (3 dávky) a popř. ti vodu ohřejí v MW v restauraci nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
25.3.11 09:10

Ahoj,
my máme horkou vodu v nerozbitné termosce od tescomy, studenou jsem ani nevozila, venku to za chvilku vystydne :-D , mlíčko odměřené v uzavíratelných sáčcích (takové ty zacvakávací, jako se zipem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
25.3.11 09:11

Ahoj, taky to řeším tak jako Janinka. Termoska a uzavíratelné sáčky. Mají různé velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
25.3.11 09:17

Uzavíratelné sáčky jsou dobrý nápad. Dávkovač je určitě jednodušší, ale zase zabere víc místa.

Termoska od Chicca vypadá dobře a později ji můžu použít na příkrmy, to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
25.3.11 10:19

Malá pila Bebu, takže na cesty jsem koupila tohle http://www.lekarna.cz/…ml-12028503/#… a ohřály sme to buď v ohřívačce do auta(taková jako manžeta co se upnula kolem lahve a napojilo se to na zapalovač v autě) nebo kdekoliv na benzince, v restauraci jsem jen poprosila o velký hrnek do půlky horké vody a ohřála v tom. Ke každé lahvičce je savička(sterilně zabalená) co se šroubuje přímo na tu skleničku. Po použití se oboje prostě vyhodí
Dělá se tak i Nutrilon http://www.lekarna.cz/…l-rtf-65083/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
25.3.11 20:59
michellle píše:
Ahoj,
taky jsme často mimo domov, někdy i na 2 krmení, takže sebou mám:
  • 2× láhev
  • dávkovač um (z Tesca za 29) - je na 3 dávky
  • termosku: http://www.mall.cz/…ez-na-stravu?… - je na příkrmy, ale ja tam mám vodu, ono je to asi jedno. Jsou tam 2 nádoby 250ml. Tam mám horkou vodu na 2 dávky.
  • láhev se studenou vodu na míchání
    :palec:

já přesně takhle, jen tu termosku jsem měla obyč. nerezovou 0,5l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev