Sunar s lipánkem
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@lucenka staci si prohlednout zakladatelky prispevky v jinych diskuzich a dopocitat si, ze ditko ma tri mesice
a uprimne vubec nevim o cem mluvis nebo vim, ale nejak jsem se pri strave ditete ridila radami pedaitra a tim zdravym selskym rozumem a jak vidim udelala jsem lepe, nez neustale hledat, co dite muze a co ne ![]()
- Citovat
- Upravit
@Veru1987 ano, lipanky, Tvaroh atd. Cukry?
v sunaru je na 100g - 43 g to je víc jak v lipanku je 14g cukru na 80 g lipanku cukru ![]()
Tak teď komentuj ![]()
Příspěvek upraven 16.05.19 v 11:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu Lipánku bych klidně dala, ale jestli si mládě zamiluje sladké, těžko ho přesměruješ na zeleninu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leo44 Já vím, že už je to hrozně dlouhá doba, nechodila jsem sem. Ale hrozně se mi líbí jak všichni kvůli tobě ztichli.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porovnávat rafinovany cukr s cukrem, který se vyskytuje prirozene třeba v mléce je totální pitomost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stydlivka001 píše:
@Leo44 Já vím, že už je to hrozně dlouhá doba, nechodila jsem sem. Ale hrozně se mi líbí jak všichni kvůli tobě ztichli.![]()
![]()
![]()
![]()
To mně taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zakladatelka nikde nepíše, kolik měsíců je jejímu dítěti. A názory názory na potraviny se neustále vyvíjí. Třeba teď je hit imunologické okénko. Jednu dobu bylo zdraví škodlivé máslo a sádlo a doporučovaly se margaríny, teď se to otáčí. Nebo se stačí podívat na vajíčka, tam se taky názor na jejich škodlivost neustále mění.