Superdávka, budeme mít nárok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
10.10.25 10:03
@smile_xxx píše: Více

No jo, neuděláš nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33659
10.10.25 10:07
@Marika29 píše: Více

Mě úplně fascinuje to chlubení, oj@bávám stát a ještě to na sebe prásknu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.10.25 10:17
@arinecka píše: Více

Jako naši politici :mrgreen:
I když ty to aspoň tají, vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
10.10.25 10:22

Hele, ale uvědomuješ si, že svými příspěvky v této diskusi ses na tomhle serveru naprosto dokonale znemožnila, viď? :mrgreen:

Zdejší komunita je poměrně malá, diskutující mají dobrou paměť a to, že jsi hloupá podvodnice, už ti tady nikdo neodpáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.10.25 10:23
@BohunkaP píše: Více

Hele a víš že mi je to jedno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33659
10.10.25 10:25

Nezlob se na mě, ale fakt jsi hloupá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.10.25 10:26
:nevim: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33659
10.10.25 10:28

Hm, bohužel ještě víc než jsem si myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.10.25 10:29

Nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
10.10.25 10:41

Zrovna nedávno se toto u nás na vsi řešilo. Hlavně kamarádka ze vsi, které utekl chlap za jinou a nechal ji na baráku samotnou, ať se i s jejich dítětem snaží. Tu tedy netrápí, že by měla víc nemovitostí, ale jak nemá peněz nazbyt, tak má dvě auta, takové staré vraky, kdy jedno vždy jakž takž jezdí a druhé se mezitím dává dohromady. Sám jsem jí párkrát pomáhal s opravami za děkuju, protože mi je jí líto. Jedna z podmínek superdávky prý je, že nesmí mít víc aut, takže přijde o příspěvky, bez kterých to bude mít těžké. Na novější spolehlivé auto nemá a když bude mít jen jedno, a to zrovna nepojede, tak se prostě ze vsi nedostane. Ostatně ono to tak na vsích řeší víc lidí, že si k slušnému autu drží pro sychr ještě nějakou starou plečku, protože z hodně vesnic se bez auta nedostanou ani ráno do práce. Takže ohledně lidí, co mají nasysleno hafo majetku a ještě žebrají u státu jsem pro sebrat dávky, ale jsou i případy, kdy to postihne některé podle mě špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
10.10.25 10:42

Chytra :mrgreen:. Obdarovany umre a uz máme plno dedicu a vsichni celi hin to darovat. Snad tam nejsou i nezletile deti jako dedicove, to si pak pocka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
10.10.25 10:45
@rmot píše: Více

No ale tady ma pani smulu, ze je sama, jinak je to jedno auto na dospeleho clena domacnosti. Coz je ok. To musi zvazit pani, zda radeji mit 2 plecky, co zerou penize a nemit davky, nebo z davek poresit jedno slusnejsi auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
10.10.25 10:46
@rmot píše: Více

Tak jí poraď, ať se zbaví dvou vraků, koupi za desítku starou felicii a má auto do kterýho příštích pár let nebude muset dát ani korunu a pokud ano, tak jsou to opravy za pár stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
10.10.25 10:46

@rmot aj, to si umím představit, holt bude muset to horší prodat a za utržené peníze „polepit“ to lepší tím, co na tom nejvíc hoří… případně prodat obě a třeba zvýhodněným protiúčtem pořídit něco trošku novějšího/lepšího…

Já taky jezdívala 15let starým otřískaným vozítkem, někdy to prostě v dané době jinak nejde.
Na tebou uváděném případě je ovšem hezky vidět celá na nesmyslnost - jako dva baráky NEVADÍ, ale dva staré vraky skoro bez hodnoty VADÍ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat