Superdávka, budeme mít nárok?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@ta_holka_co_pise píše: Více
holčičko, vyhledej si na Googlu význam slova „diskuse“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidis a mne tohle zrovna prisla takova spise pragmaticko-technicka diskuze ohledne pozadavku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi neplatíš žádné daně, že je ti to jedno, hm… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marika29 píše: Více
zjevně jsi žádné daně nikdy neodváděla, pravici na tebe a žádné dávky, živ se jak chceš, jsi ubohá a tak hloupá, až to bolí a bublá v krvi… maturitu jsi nemohla udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice panebože, no… a čím dál, tím víc..
z nás socio-ekonomicky-pragmaticky-myslících si uděláme max. dvě… ony klidně se 4 tatínky, sotva ví jeho příjmení
já bych jim to dala k náhradě.. prostě žádné pojištění, máš se chovat zodpovědně, u nás se rodí zadarmo, asi chyba systému, začínám si to vážně poslední léta myslet.. kdyby byl za porod symbolický poplatek 15tisíc třeba, to by začly divný věci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pracuju 33 let svého života
ty kolik?
a i jako troll nic, že
tak tě mohu ubezpečit, že vlastní bydlení mít nikdy nebudeš a jestli se chováš takto, tak ani dobrou práci, nevezmou tě nikde.
Příspěvek upraven 10.10.25 v 19:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Přesně Lucy, ty by jsi měla jít do politiky ![]()
Tebe je tady škoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale však se směj
já mám podporu v rodině i místní politice, mohu to dělat, ale nechci, mám jinou představu a klid po 33 letech práce, pokud někdo nepracuje an zlomek toho, tak nemá dostat NIC a klidně pod most… tvá volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Ale nebuď hloupá a jdi do politiky, však Ty tam chybíš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marika29 cítíš se vtipná? vychovala jsem od mimin úžasná adoptivní skoro dospělá dvojčata, od příštího roku hodlám jít do dočasné pěstounky - komu a čemu konkrétně jsi konkrétně pomohla a prospěla ty??? jsi hloupá, provokativní a k pláči, co se ti v noci zdá? zamysli se…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježíš i kdyby dávky pobírali, tak co je vám do toho? Jste tady s těma hláškama o vyžírání státu úplně jeb. nutí.

Jděte do politiky a dělejte s tím něco, když vás to tak se.re