Supernatural - sledujete?

1254
21.12.11 17:13

Supernatural - sledujete?

Čau maminy :mrgreen:

Díváte se, znáte, slyšeli jste o tomhle seriálu? :mrgreen: Já si pár dílů pamatuju ještě ze svého dětsví (když to začali dávat, bylo mi pod 10 :lol: ) a teď jsme nedávno s přítelem začali sledovat novou řadu, ale nakonec jsme to vzali od jedničky, teď jeden druhou sezónu :mrgreen:

Co vy, koukáte? Baví Vás? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
21.12.11 17:19

Já se na ně koukám, ale jen v angličtině. Koukávala jsem se na to na kinotip, ale myslím, že už tam nejsou. Viděla jsem asi 4tou řadu. Jinak jsem měla nebo dokonce ještě mám i originál 5 seasons na DVD.

Toto mě naučila sledovat kámoška…jsem jí vždycky řekla…na co se to díváš, co to je blbost? Viděla jsem jeden díl a chytlo mě to.

Někde tam fakt mají dobrý hlášky, že se musím smát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
21.12.11 17:47

My taky jen v angličtině, stejně jako Big Bang, jinak se to nedá :)

Je to opravdu povedenej seriál, často se zasmějem  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.12.11 17:51

jsou výborný :palec: já teda koukala na dabovaný, českej dabing mám ráda a nijak mi nevadí a asi je znovu s manželem oprášíme :P (mimochodem BBt je taky moc povedenej seriál, my teď sjíždíme Chirurgy a taky fajn :lol: )

• Citovat
  • Upravit
4880

Já jsem to začala sledovat asi od druhé sezóny, protože ta první byla už nadabovaná a mě se to nechtělo poslouchat. :-) Ale také jsem nesthila ty poslední díly. Zkusím to někde sehnat a jak bude čas, tak budu zase koukat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247

taky sledujeme v AJ, akorát mi to už přijde teď dost zamotané, pořád vymýšlí nové a nové nestvůry, aby měli s kým zápasit. Takové nastavované to je, ale pořád nás to baví .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.12.11 17:53
Saxana22 píše:
taky sledujeme v AJ, akorát mi to už přijde teď dost zamotané, pořád vymýšlí nové a nové nestvůry, aby měli s kým zápasit. Takové nastavované to je, ale pořád nás to baví .)

Taky mi pak přišlo, že už neví, co vymyslet. Ale vždy je ten díl zajimavej a napínavej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
21.12.11 18:00

Sterezie, jo, Sheldonovi hlášky jsou hodně dobrý :mrgreen:

Já jsem ráda že jsme začali od tý 1, alespoň vím o co go :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...