Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau maminy ![]()
Díváte se, znáte, slyšeli jste o tomhle seriálu?
Já si pár dílů pamatuju ještě ze svého dětsví (když to začali dávat, bylo mi pod 10
) a teď jsme nedávno s přítelem začali sledovat novou řadu, ale nakonec jsme to vzali od jedničky, teď jeden druhou sezónu ![]()
Co vy, koukáte? Baví Vás? ![]()
Já se na ně koukám, ale jen v angličtině. Koukávala jsem se na to na kinotip, ale myslím, že už tam nejsou. Viděla jsem asi 4tou řadu. Jinak jsem měla nebo dokonce ještě mám i originál 5 seasons na DVD.
Toto mě naučila sledovat kámoška…jsem jí vždycky řekla…na co se to díváš, co to je blbost? Viděla jsem jeden díl a chytlo mě to.
Někde tam fakt mají dobrý hlášky, že se musím smát. ![]()
My taky jen v angličtině, stejně jako Big Bang, jinak se to nedá ![]()
Je to opravdu povedenej seriál, často se zasmějem ![]()
jsou výborný
já teda koukala na dabovaný, českej dabing mám ráda a nijak mi nevadí a asi je znovu s manželem oprášíme
(mimochodem BBt je taky moc povedenej seriál, my teď sjíždíme Chirurgy a taky fajn
)
Já jsem to začala sledovat asi od druhé sezóny, protože ta první byla už nadabovaná a mě se to nechtělo poslouchat.
Ale také jsem nesthila ty poslední díly. Zkusím to někde sehnat a jak bude čas, tak budu zase koukat. ![]()
taky sledujeme v AJ, akorát mi to už přijde teď dost zamotané, pořád vymýšlí nové a nové nestvůry, aby měli s kým zápasit. Takové nastavované to je, ale pořád nás to baví .)
Saxana22 píše:
taky sledujeme v AJ, akorát mi to už přijde teď dost zamotané, pořád vymýšlí nové a nové nestvůry, aby měli s kým zápasit. Takové nastavované to je, ale pořád nás to baví .)
Taky mi pak přišlo, že už neví, co vymyslet. Ale vždy je ten díl zajimavej a napínavej. ![]()
Sterezie, jo, Sheldonovi hlášky jsou hodně dobrý ![]()
Já jsem ráda že jsme začali od tý 1, alespoň vím o co go ![]()