Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
jak prosím sušíte pomeranče na dekoraci???sušičku nemám.....v troubě
na topení ![]()
normálně hodim na topení.Za den jsou suché(ještě teda pokládám třeba na pečící papír .
na co potřebuješ? já na adventní věnce i na stromeček věším nesušený - čerstvý i citron.. on uschne pověšený a krásě voní..... v sušičce mi dost tmavnul.. nebo na topení (ale máme podlahové tak to nešlo…)
proto radím dávat čerstvý! ![]()
Zrovna suším pomeranče na topení. Nejdřív jsem je ale měla v troubě po upečení koláče a pak jsem je dala na topení. Zpočátku ta šťáva tekla, ale ne nijak výrazně. Kolečka mám hodně tenká, tak 3 mm.
holky a skladujete ty sušené pomeranče do dalších Vánoc nebo vyhazujete? ![]()
Já to dám do sklepa i s věncem a vzdycky mi to něco sežere, takže dělám nové. Ale to dám na ubrousek na topení a když se topí, tak jsou za dva dny suché.
Já sušim v sušičce, barva zůstane správná. Naopak na topení se mi to kroutilo a tmavlo. ![]()
Sušička provoní celý byt. Rozvěšené na stromečku neusušené tak intenzivně nevonělo. ![]()
Suším na topení, položené na papíru na pečení. Barva zůstane hezká, nekroutí se.
Tinuvien píše:
Suším na topení, položené na papíru na pečení. Barva zůstane hezká, nekroutí se.
a skladuješ na příští rok?
dzarunka píše:Tinuvien píše:a skladuješ na příští rok?
Suším taky na pečícím papíře a neskladuju. Každý rok si nasuším čerstvé
Suším na topení a bez problémů, jsou krásné. Záleží, jak to topení je horké. Když moc, kroutí se. Vždy dělám čerstvé.
Holky, co sušíte na dekoraci, jak jste na tom, uz mate? ja davam na stromeček jablka a pomerance, zdobíme na stedry den dopol. ted jsem si to teprve nakrájela. ve starem byte jsme susila na topeni, ale ted jsme prestehovani a mame uzoucke radiátory a navíc jak je teplo, topime jen par hodin denne, tak to mi neuschne. a ještě tu lita dvouletak, kterého to moc zajima
zkousel to někdo susit v troube?? da se to nebo se to znici? susicku ovoce nemam. dik!