sušenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
12.5.09 19:34

Ahoj, já jsem začala dávat dceři babysušenky od Nestlé už kolem 7. měsíce. Vždycky jsem jí jich pár rozmočila v UM k snídani. Křupky miluje doteď. K pití dostávala zezačátku jen kojeneckou vodu, později jsme přidaly čaj od Lerosu a teď občas i od Hippu. Tu ovocnou šťávu bych dávala jen občas na zpestření a hooodně naředěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
12.5.09 20:04

Já bych sušenky nedávala, přijde mi to zbytečně drahé a většinou moc sladké. Začali jsme křupkama asi 6. den co jsme začali s příkrmy a Táni se moc líbí, že se může krmit sama sice od toho má celý obličej včetně uší neb se občas netrefí a občas s křupkou šermuje, ale je čím dál šikovnější. Na pití dáváme insantní byliný extrakt od HIPPu http://www.hipp.cz/…-brisko.html , ale většinou neslazený dětský bylinný čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.09 07:41

maminky,moc dekuji za rady,krupky urcite koupim,je to super napad,ty caje jsou asi lepsi v pytliku jak tak ctu,granulovane jsou sladke,mne prijde,ze rvou cukr vsude,ja mamm tedy koupeny od babio,je to bio caj s alpskym cukrem,takze pry nekazi zoubky,tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
13.5.09 10:17
Kaacenka píše: …caje jsou asi lepsi v pytliku jak tak ctu,granulovane jsou sladke,mne prijde,ze rvou cukr vsude,ja mamm tedy koupeny od babio,je to bio caj s alpskym cukrem,takze pry nekazi zoubky,tak uvidime :)

Souhlasím, že nejlepší je čaj v pytlíkách - dá se koupit třeba v DM drogerce od Babylove, nebo od Lerosu, určitě jich bude víc. Ty granulované jsou přislazované minimálně laktózou, což je sice nejšetrnější, ale přesto pořád sladké. A to slazení laktózou je spíš vyjímka, dost často tam jsou normální cukry :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.5.09 10:27

Caje urcite sackove, jsou o dost lepsi nez ty granulovane sladaky. Jinak ja kdyz potrebovala caj osladit (vetsinou cernej, kdyz mely deti boleni, prujmy, zvraceni) tak jsem davala Glukopur z lekarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.5.09 09:53

Ahojky

Ahoj Kati, obecně zastávám názor, že nic se nemá přehánět. Pokud malýmu nedáš hned do ruky párek (jako že takových mamin je tu spousta) a nebudeš ho nalívat těma sodovkama sladkýma, tak mu trošku cukru určo neublíží. Cukry i tuky potřebuje. V těch štávách jsou cukry z ovoce, pokud se naředí, tak no problema, Verunka to má na 2 dny a dávám jí je jen když je velký vedro, protože toho vypije víc. Čajíky jsem dávala od babio, ale ten byl moc navoněný, teď má od Lerosu bylinkový a ten je dobrý, krásně voní, jinak malá pije vodu a nestěžuje si. Ty granulované jsou hodně slazené a taky ta chemická úprava čaji moc nepřidá. Zatím nic nesladím, ale až přijde na věc, tak tím glukopurem nebo myslím babio prodává nějaký mléčný cukr. Sušenky malé dávám od té doby, co baští ovoce, to je od 7. měsíců. Rozdrobím jí to do přesnídávky nebo jogurtu. Za den jich má tak 4 a nedostává je každý den. Dalá jsem i piškoty, to je levnější varianta, ale ty sušenky jsou obohaceny o mineráli a vitamíny, tak dávám raději to. A nejlepší jsou Sunarky Hero, jsou takový rozpustnější. Máme teď myslím od Hami ty zvířátky a ty se ani v tom ovoci nerozpustí, tak jí jednu dám, když snídám, ale dávám jí kousnout, abych měla přehled kolik toho má v pusině, aby se neudusila, jsou tvrdší, ale zase už chápe princip kousání. Tak hodně zdaru mamino :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.09 16:37

Marti ahooj,po caji se podivam,taky myslim,ze granulovane jsou nic moc,jinak susenky Hero jsem snedla cele ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí