Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já teda nevím, ale naše fena když nepozorovaně snedla placentu, tak ji pak bylo zle. Co já vím tak u psů se to ma hlídat, aby ji nesnedli, prospěšný to pro ne není.
http://www.parfums.cz/…adani-vlasu/
to jen tak namátkou..a myslím že si mnohé vzpomenou na jelenní lůj s placentou..
zvířecí ani v jednom případě opravdu použitá nebyla.. ![]()
@donaga no vidíš tak tohle je třeba ovčí placenta.. ale používá se i lidská, koňská a já nevím jaká, stejně tak jako v anglii dělají zmrzlinu z mateřského mléka a v africe obřísku děvčatům, je spousta kontroverzních témat a mě mrzí že některé z vás reagují tak jak reagují, neznáme se navzájem a i slovem dokáže člověk ublížit..o to víc mě to mrzí že to píšou většinou dospělé ženy, matky které by měli být trošku soudné a né se navážet..
tímto bych chtěla diskuzi ukončit, zažádala jsem už u admin, a pokud se přece jen najde maminka z řad které jsem oslovila v úvodu budu ráda když mi napíše SZ..
děkuji a loučím se..
@NikSo píše:
@donaga no vidíš tak tohle je třeba ovčí placenta.. ale používá se i lidská, koňská a já nevím jaká, stejně tak jako v anglii dělají zmrzlinu z mateřského mléka a v africe obřísku děvčatům, je spousta kontroverzních témat a mě mrzí že některé z vás reagují tak jak reagují, neznáme se navzájem a i slovem dokáže člověk ublížit..o to víc mě to mrzí že to píšou většinou dospělé ženy, matky které by měli být trošku soudné a né se navážet..
tímto bych chtěla diskuzi ukončit, zažádala jsem už u admin, a pokud se přece jen najde maminka z řad které jsem oslovila v úvodu budu ráda když mi napíše SZ..
děkuji a loučím se..
Jen proto, že se někde něco dělá, tak to budeme považovat za normální? Obřízku v Africe(!)?Pokus nějakého podivína dělat zmrzlinu z mateřského mléka( proč ne rovnou ze spermatu nebo hovínek, to je taky produkt lidského těla?).
P. S. Za zamyšlení stojí to, jakmile v diskusích zazní odlišné názory, hned se volá admin po smazání diskuse. ![]()
Zamykám a smažu na žádost zakladatelky.
Přeji pěknou neděli,
admin Josefina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat