Sušička (Bosch ...)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máme všechny spotřebiče Bosch a jsem moc spokojená. Sušičku máme 2 roky parní a je to nejlepší mašina co doma máme
. Veškeré Bosch spotřebiče máme bezporuchové. Určitě s Boschem neprohloupíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 mám pračku bosh, ale sušičku Candy. Bohužel jsem na ní už dost chvátala a odmítla čekat další měsíce, než došetříme na boshku, protože už takhe jsem čekala víc, než dost. No jsem spokojená, prádlo je suchý a doma výrazně zmizela plíseň a to je hlavní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
@Aries6 mám pračku bosh, ale sušičku Candy. Bohužel jsem na ní už dost chvátala a odmítla čekat další měsíce, než došetříme na boshku, protože už takhe jsem čekala víc, než dost. No jsem spokojená, prádlo je suchý a doma výrazně zmizela plíseň a to je hlavní
JEden z hlavních důvodů koupě u nás. Paradoxně u nás na to tlačí spíš chlap jak já. Kamrádky nemůžou chlapy přemluvit. Já samozřejmě vidím výhody, jen mám strach z dalšího spotřebiče - i když je máme bez poruch. Zvažuju právě až takový extrém jako že koupíme Miele. Ale tu tak do 25 tis. Tak díky za příspěvek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 u nás chlap prskal, že další zdroj problémů, zvedne se spotřeba energie, ale nezvedla. Přes léto jsem se snažila sušit co nejvíc venku a ráda bych to dělala i do dalších let. Navíc není třeba zapínat přímotop na koupání dětem, protože sušika vyhřeje koupelnu. Když chlap viděl, že ta plíseň opravdu prakticky zmizela, tak se mi omlouval s tím, že jsme to měli pořídit už dávno.
Jo mít doma spotřebiče miele to je můj sen. Zatím mám jen vysavač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
@Aries6 u nás chlap prskal, že další zdroj problémů, zvedne se spotřeba energie, ale nezvedla. Přes léto jsem se snažila sušit co nejvíc venku a ráda bych to dělala i do dalších let. Navíc není třeba zapínat přímotop na koupání dětem, protože sušika vyhřeje koupelnu. Když chlap viděl, že ta plíseň opravdu prakticky zmizela, tak se mi omlouval s tím, že jsme to měli pořídit už dávno.
Jo mít doma spotřebiče miele to je můj sen. Zatím mám jen vysavač
A??? To měl můj první taky, asi za rok jako druhý do podkroví. Ale nadhodím i tu sušičku. Je to darda, ale asi to stojí za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 hele tuším, že se jmenuje swing, tyčový, silný motor a nevěřila bych tomu, že mi to tak moc bude vyhovovat. Netahat za sebou ten motor je fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše:
JEden z hlavních důvodů koupě u nás. Paradoxně u nás na to tlačí spíš chlap jak já. Kamrádky nemůžou chlapy přemluvit. Já samozřejmě vidím výhody, jen mám strach z dalšího spotřebiče - i když je máme bez poruch. Zvažuju právě až takový extrém jako že koupíme Miele. Ale tu tak do 25 tis. Tak díky za příspěvek.
No, tak až uvidíš, kolik vody vyliješ, to budeš koukat. My plíseň nemáme, ale suchý vzduch rozhodně taky ne. Když vidím to množství, které by se odpařilo na šňůrách do vzduchu…
A mám Elektrolux, s tepelným čerpadlem a super!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Proto02 píše:
No, tak až uvidíš, kolik vody vyliješ, to budeš koukat. My plíseň nemáme, ale suchý vzduch rozhodně taky ne. Když vidím to množství, které by se odpařilo na šňůrách do vzduchu…
a takyjako plus je sběr chlupů, pokud máte domácího mazlíčka, případně tě už nikdy nenaštve, že někdo zapomene papírový kapesník v kapse
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Proto02 píše:
Já si myslím, že se tolik divit nebudu, už mi to říkalo tolik lidí, že jsem připravená
Tak jak jsem ji nechtěla, tak se začínám těšit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
@Aries6 hele tuším, že se jmenuje swing, tyčový, silný motor a nevěřila bych tomu, že mi to tak moc bude vyhovovat. Netahat za sebou ten motor je fajn
A jo tyčový. Já koukala po klasickém. Ale díky ![]()
Jinak manžel námitky proti Miele neměl, tak jsem zvědavá, co to teda bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, všem moc děkuji. Ještě jeden dotaz. Když mám pračku hlubokou asi 45 cm a sušička by byla 60, tak stačí udělat nějakou skříňku, když to budu chtít nad sebe, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
a takyjako plus je sběr chlupů, pokud máte domácího mazlíčka, případně tě už nikdy nenaštve, že někdo zapomene papírový kapesník v kapse
No to taky - já si jí kupovala hlavně kvůli tomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vin píše:
@Aries6
Tak už máte sušičku? Miele?
Máme, od listopadu. Máme od Miele tu nejlevnější. TDB 230 WP Active
- načítám...
- Citovat
- Zmínit