Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
lulje píše:
Já teď zase se žehličkou musím být kamoška, protože žehlím věcičky pro miminko (z obou stran), ale to s tím chumlem vyzkouším a uvidím
MAM MLADSI MIMINKO A ZEHLICKU JSEM STEJNE NEVIDELA UZ 9 MESICU
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farska píše:lulje píše:MAM MLADSI MIMINKO A ZEHLICKU JSEM STEJNE NEVIDELA UZ 9 MESICU
Já teď zase se žehličkou musím být kamoška, protože žehlím věcičky pro miminko (z obou stran), ale to s tím chumlem vyzkouším a uvidím
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale já miminu peru na 40, tak proto musím žehlit
Prát na 90 fakt nemám odvahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že i když se pere na 40, tak v sušičce je mnohem víc stupňů a bakterie zničí
(můj soukromý názor)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Princess píše:mooch píše:Někde na sundání brejlí netrvaj. Je to asi na dohodě. Mě je nechali, když jsem říkala, že bez nich mimino neuvidim
No, ty brejle mě taky napadly - což je v čoudu, protože bez nich nic neuvidim- ani dítě
JA MELA CELOU DOBU KONT.COCKY
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nic sem pro mimino nevyzehlila za celou dobu a vic jak na 40 taky neperu…pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farska píše:Princess píše:JA MELA CELOU DOBU KONT.COCKYmooch píše:Někde na sundání brejlí netrvaj. Je to asi na dohodě. Mě je nechali, když jsem říkala, že bez nich mimino neuvidim
No, ty brejle mě taky napadly - což je v čoudu, protože bez nich nic neuvidim- ani dítě![]()
![]()
jeeeeeeeeeeeee
![]()
To jsem mela v umyslu psat do JINE diskuze-tohle skutecne NEMA se susenim NIC spolecneho
![]()
šmarjáá,já jsem ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farska píše:farska píše:Princess píše:JA MELA CELOU DOBU KONT.COCKYmooch píše:Někde na sundání brejlí netrvaj. Je to asi na dohodě. Mě je nechali, když jsem říkala, že bez nich mimino neuvidim
No, ty brejle mě taky napadly - což je v čoudu, protože bez nich nic neuvidim- ani dítě![]()
![]()
jeeeeeeeeeeeee
šmarjáá,já jsem ale…![]()
![]()
To jsem mela v umyslu psat do JINE diskuze-tohle skutecne NEMA se susenim NIC spolecneho![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Farska, ty mi dáváš! Už jsem myslela, že jsem se z emimina zbláznila. A ono zatím blbneš ty
Ale na každého jednou dojde, tak čekám, kdy bude řada na mně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:
nic sem pro mimino nevyzehlila za celou dobu a vic jak na 40 taky neperu…pohoda
MOje obě děti mají ekzem. Nechci nic podcenit nebo zanedbat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ránko, prosím Vás, opravdu neexistuje žádná sušička s energetickou spotřebou A pod 18000? Ta částka mě fakt děsí, když si k tomu připočtu ještě spotřebu elektřiny
. Brouzdala jsem po netu, ale nenašla jsem levnější. Máme problémy s plísní v bytě díky sušení prádla doma, ale v zimě to jinak nejde, na balkoně bych prádlo sušila při mrazech týden a to skutečně u 4členné rodiny nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo ja kdyz sem kupovala tu susicku…tak u nekterych znacek mezi A a B nebyl zas tak markantni rozdil…jinak ty Ackovy sou drahy ludry..to jo ![]()
a jen tak orientacne jestli jste nektera ochotna to sdelit…kolik platite rocne za elektriku..nejlepe v RD…zajimalo by me porovnani…a to trochu se susickou souvisi…my platime kolem 23tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu odpovědět jen za 2kk, 2 dospělé osoby a platíme cca 1000 czk na měsíc. (Lednička, deska, trouba, pračka, myčka, sušička).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky 2+1,ted 3+kk predelany.Mame bojler,mycku,pracku,susicku,troubu,desku a zalohu 2170 mesicne.
Jo-ale je nas tad ŠEST ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janiina píše:
Ahojzkus tuto, mám sice AEG 58850 což je pro mě TOP, …
3,92 kWh je pro mě hodně. V podobné cenové relaci najdeš o třídu lepší s poloviční spotřebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulje píše:Janiina píše:3,92 kWh je pro mě hodně. V podobné cenové relaci najdeš o třídu lepší s poloviční spotřebou
Ahojzkus tuto, mám sice AEG 58850 což je pro mě TOP, …
Můžu se zeptat, kterou konkrétně? Já jsem našla v cenové relaci kolem 13000 pouze s tou vyšší spotřebou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ohledně té elektřiny: máme byt 3+1 a platíme 1000 Kč měsíčně. Cca 14000 ročně. Máme běžné spotřebiče (myčku také) kromě té sušičky a bojler taky nemáme - to je asi taky pořádný žrout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit