Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
24.1.11 16:28

lulje, tak to moje susicka ma radsi manzela, protoze ten mel rifle krasne bez jedineho zlomu a ja na obou riflich zlom

s tou avivazi to zkusim, ze nedam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
4.3.12 18:30

Ahoj holky, oživuji diskuzi. Potřebovala bych poradit s jakými sušičkami jste spokojeny, nejlépe ty co mají už novější modely :-) děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
4.3.12 18:53

Já mám novoučkou AEG Lavatherm 59880 a jsem nadšená. Prádla k žehlení tak třetina. Spotřeba nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.3.12 19:09

Mám od září AEG LAVATHERM T 59880 a naprostá spokojenost. Je to třída A+ a je kondenzační.Prádlo je úplně suché rovnou skládám do skříně, žehlím jen některé košile a nic se mi nesrazilo ani nezničilo, přežívají i pogumované obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.3.12 19:15

Muzu polozit dotaz, jsem zatim tematem „susicka“ nepolibena, tak se ptam mozna na vec, ktera je Vam vsem uplne jasna, ale jak je to mozny, ze pradlo se nemusi zehlit a skladate rovnou do skrine? :mrgreen: To pradlo se mokre do susicky nejak sklada, nebo jak to? :lol: Preci kdyz ho tam jen tak nahazim, jako do pracky, a ono se tam bude kdovijak dlouho susit horkym vzduchem, tak zmackany bude, ne? :think: Diky predem za vysvetleni, porad vsude ctu, jak je to uzasna vec a nemusi se zehlit, ale rada bych tomu i rozumela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.3.12 19:27

Je to takový malý zázrak :lol: ne vážně - program trvá skoro dvě hodiny, já prádlo „překydám“ z pračky do sušičky, rozhodně neskládám, jen nesmějí být ohrnuté rukávy apod.Sošička si s tím hraje a pak to vyndavám a skládám rovnou do skříně. Navíc je to měkoučké. Nejlepší je vyndat to hned po dokončení programu, je to ještě vlažné a třeba trička a kalhoty nebo mimioblečky jsou jako vyžehlené, ba ještě lepší.Sušička ještě 90 minut načechrává(teda ta moje), v té době to musím vyndat a složit, jinak se to zmuchlá. Prostě když to vychladne nahňancané musí se žehlit. Já žehlení nesnáším, takže si to sakra hlídám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
4.3.12 20:45

Super holky, děkuji :) Já nad AEG přemýšlela, mám i pračku AEG a spokojenost. My máme doma psa takže sušička nám i „odchlupatí“. Právě se také těším že nebudu muset žehlit kromě tedy košil. Energetická třída super, nechci aby nás to sežralo na elektrice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Lul
4.3.12 21:52

Nemáte některá zkušenost s tou úplně novou sušičkou AEG? Měla jsem tu, o keré píšete - 59880 a byla jsem moc spokojená. Zůstala manželovi. Chci si koupit novou a přemýšlím o tom jejich nejnovějším typu - http://susicky.heureka.cz/…rm-96699-ih/. V čem je lepší než ten předchozí typ?

• Citovat
  • Upravit
2075
5.3.12 09:01

Teď budu mít asi hloupý dotaz ale je k té sušičce AEG potřeba mít udělaný např. odtok vody? Rodiče mají sušičku a k ní je potřeba mít vývod ven kudy odchází ta pára… u téhle to nebude potřeba? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
5.3.12 20:32

Nepotřebuješ :-) Jen se to strčí do zásuvky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
5.3.12 20:36
Nepřihlášená Lul píše:
Nemáte některá zkušenost s tou úplně novou sušičkou AEG? Měla jsem tu, o keré píšete - 59880 a byla jsem moc spokojená. Zůstala manželovi. Chci si koupit novou a přemýšlím o tom jejich nejnovějším typu - http://susicky.heureka.cz/…rm-96699-ih/. V čem je lepší než ten předchozí typ?

V čem je lepší to nevím, ale mám ji a je super- :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.3.12 21:13
T
naneta píše:
Nepřihlášená Lul píše:
Nemáte některá zkušenost s tou úplně novou sušičkou AEG? Měla jsem tu, o keré píšete - 59880 a byla jsem moc spokojená. Zůstala manželovi. Chci si koupit novou a přemýšlím o tom jejich nejnovějším typu - http://susicky.heureka.cz/…rm-96699-ih/. V čem je lepší než ten předchozí typ?
V čem je lepší to nevím, ale mám ji a je super- :palec: :palec: :palec:

To věřím. :D Zajímal by mě rozdíl - jestli si to tady někdo rozdal s oběma :mrgreen: Dívala jsem se, že ta nová je na 9 kg prádla. To je super! Jiný rozdíl nevidím - spotřeba stejná, funkce tejné… jen jiný design… A cena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raaduska
14.3.12 09:39

Ahojky holky, chci se neptat, zda nemáte problém se zkracováním prádla po sušení v sušičce?..zrovna si mi manžel stěžoval, že má kratší tričko :)dala jsem to program balvna do skříně. Triko je 100 %bavlna, sušičku mám s tepelným čerpadlem…mám raději příště zvolit jiný program?

• Citovat
  • Upravit
6545
14.3.12 09:43

tak o sušičkách se to ví, že se tam prádlo může srazit:) U jednoho nebo dvou triček se mi to stalo taky. Mám měsíc, jiný tip AEG

K tomu odtoku - buď je tam nádoba, kam se to odteče a pak se to vylévá (v místě, jako má pračka prostor na prášek na praní), nebo u naší byla přídavná hadice a dá se to předělat, aby to šlo rovnou do odpadu/vany/umyvadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raaduska
14.3.12 09:52

My ji máme právě taky krátce - Electrolux EDH 97981 W…a popravdě jsem ji kupovala kvůli tomu, abych nemusela žehlit :) Ale pokud mi bude srážet oblečení, tak je to fakt naprd :(
A Gabinka1..můžu se zeptat, na jaké programy sušíš? díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí