Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
lulje, tak to moje susicka ma radsi manzela, protoze ten mel rifle krasne bez jedineho zlomu a ja na obou riflich zlom
s tou avivazi to zkusim, ze nedam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Potřebovala bych poradit s jakými sušičkami jste spokojeny, nejlépe ty co mají už novější modely
děkuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám novoučkou AEG Lavatherm 59880 a jsem nadšená. Prádla k žehlení tak třetina. Spotřeba nízká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám od září AEG LAVATHERM T 59880 a naprostá spokojenost. Je to třída A+ a je kondenzační.Prádlo je úplně suché rovnou skládám do skříně, žehlím jen některé košile a nic se mi nesrazilo ani nezničilo, přežívají i pogumované obrázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzu polozit dotaz, jsem zatim tematem „susicka“ nepolibena, tak se ptam mozna na vec, ktera je Vam vsem uplne jasna, ale jak je to mozny, ze pradlo se nemusi zehlit a skladate rovnou do skrine?
To pradlo se mokre do susicky nejak sklada, nebo jak to?
Preci kdyz ho tam jen tak nahazim, jako do pracky, a ono se tam bude kdovijak dlouho susit horkym vzduchem, tak zmackany bude, ne?
Diky predem za vysvetleni, porad vsude ctu, jak je to uzasna vec a nemusi se zehlit, ale rada bych tomu i rozumela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to takový malý zázrak
ne vážně - program trvá skoro dvě hodiny, já prádlo „překydám“ z pračky do sušičky, rozhodně neskládám, jen nesmějí být ohrnuté rukávy apod.Sošička si s tím hraje a pak to vyndavám a skládám rovnou do skříně. Navíc je to měkoučké. Nejlepší je vyndat to hned po dokončení programu, je to ještě vlažné a třeba trička a kalhoty nebo mimioblečky jsou jako vyžehlené, ba ještě lepší.Sušička ještě 90 minut načechrává(teda ta moje), v té době to musím vyndat a složit, jinak se to zmuchlá. Prostě když to vychladne nahňancané musí se žehlit. Já žehlení nesnáším, takže si to sakra hlídám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super holky, děkuji
Já nad AEG přemýšlela, mám i pračku AEG a spokojenost. My máme doma psa takže sušička nám i „odchlupatí“. Právě se také těším že nebudu muset žehlit kromě tedy košil. Energetická třída super, nechci aby nás to sežralo na elektrice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte některá zkušenost s tou úplně novou sušičkou AEG? Měla jsem tu, o keré píšete - 59880 a byla jsem moc spokojená. Zůstala manželovi. Chci si koupit novou a přemýšlím o tom jejich nejnovějším typu - http://susicky.heureka.cz/…rm-96699-ih/. V čem je lepší než ten předchozí typ?
- Citovat
- Upravit
Teď budu mít asi hloupý dotaz ale je k té sušičce AEG potřeba mít udělaný např. odtok vody? Rodiče mají sušičku a k ní je potřeba mít vývod ven kudy odchází ta pára… u téhle to nebude potřeba? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřihlášená Lul píše:
Nemáte některá zkušenost s tou úplně novou sušičkou AEG? Měla jsem tu, o keré píšete - 59880 a byla jsem moc spokojená. Zůstala manželovi. Chci si koupit novou a přemýšlím o tom jejich nejnovějším typu - http://susicky.heureka.cz/…rm-96699-ih/. V čem je lepší než ten předchozí typ?
V čem je lepší to nevím, ale mám ji a je super-
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
naneta píše:Nepřihlášená Lul píše:V čem je lepší to nevím, ale mám ji a je super-
Nemáte některá zkušenost s tou úplně novou sušičkou AEG? Měla jsem tu, o keré píšete - 59880 a byla jsem moc spokojená. Zůstala manželovi. Chci si koupit novou a přemýšlím o tom jejich nejnovějším typu - http://susicky.heureka.cz/…rm-96699-ih/. V čem je lepší než ten předchozí typ?![]()
![]()
To věřím.
Zajímal by mě rozdíl - jestli si to tady někdo rozdal s oběma
Dívala jsem se, že ta nová je na 9 kg prádla. To je super! Jiný rozdíl nevidím - spotřeba stejná, funkce tejné… jen jiný design… A cena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, chci se neptat, zda nemáte problém se zkracováním prádla po sušení v sušičce?..zrovna si mi manžel stěžoval, že má kratší tričko
dala jsem to program balvna do skříně. Triko je 100 %bavlna, sušičku mám s tepelným čerpadlem…mám raději příště zvolit jiný program?
- Citovat
- Upravit
tak o sušičkách se to ví, že se tam prádlo může srazit:) U jednoho nebo dvou triček se mi to stalo taky. Mám měsíc, jiný tip AEG
K tomu odtoku - buď je tam nádoba, kam se to odteče a pak se to vylévá (v místě, jako má pračka prostor na prášek na praní), nebo u naší byla přídavná hadice a dá se to předělat, aby to šlo rovnou do odpadu/vany/umyvadla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ji máme právě taky krátce - Electrolux EDH 97981 W…a popravdě jsem ji kupovala kvůli tomu, abych nemusela žehlit
Ale pokud mi bude srážet oblečení, tak je to fakt naprd ![]()
A Gabinka1..můžu se zeptat, na jaké programy sušíš? díky moc
- Citovat
- Upravit