Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mám http://www.elektro-chmelar.cz/t75470ah
Suším na bavlnu - suché/extra suché, zkoušela jsem jednou povlečení. POužívám samotné sušení na dosušení
A jednou jsem zkoušela syntetiku suché
Ale že to sráží, to jsem věděla už při výběru, někdo kupuje rovnou o velikost větší prádlo (to znamená obměnit šatník
). My zatim jedem, jak jsme
(nesušim všechno, když neni vlhko a hnus, sušim venku. A máme i věci, který tam vyloženě přijít nesmí,tak to tam nedávám)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Suším na program bavlna a uložení a zatím jsem nezpozorovala, že by se mi něco srazilo. Pokud suším na nižší teplotu, tak dávám extra sušení. Sušičku už máme skoro 2 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky holky, právě přemýšlím nad koupí sušičky, protože jinak budu muset neustále kupovat nový ručníky..
můžu používat je gel na praní a přijdou mi po pár vyprání takový zatuchlý..tak přidám trochu octa místo aviváže, no a mám z nich struhadla (i když jsou kvalitní..) a říkám si, že i s mimi to bude rychlejší a jednodušší..mám otázku, mám pračku Whirpool se šestým smyslem a když si k ní koupim sušičku, můžu jí postavit na tu pračku? nemám v komoře dost místa, aby stála vedle, ale přijde mi, že je dost těžká.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš se podívat, jestli ta sušička na pračku vůbec bude pasovat. Prodávají se takové mezikusy na spojení, takže sušičku bych vybrala podle toho. Tipuju, že to bude muset být zas ta samá značka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky plánuji si koupit sušičku, cena do 15000,– poradíte mi prosím jakou??Vůbec tomu nerozumím. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brala bych značku AEG. Vybírej s tepelným čerpadlem a nízkou spotřebou el.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@k.a.c.k.a.1 píše:
Holky plánuji si koupit sušičku, cena do 15000,– poradíte mi prosím jakou??Vůbec tomu nerozumím. Děkuji.
Rozhodně doporučuju připlatit a koupit s tepelným čerpdlem. Ušetříš na elektrice a sražených oděvech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký vliv má tepelné čerpadlo na srážení prádla? Mně se sráží i s čerpadlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kemiaa píše:
Mělo by se srážet míň. Já jsem si zatím nevšimla, že by se mi něco srazilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@k.a.c.k.a.1 taky doporučuju radši si připlatit a koukat na spotřebu a aby byla s čerpadlem. Model přímo neporadím, ten co mám já se už nevyrábí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kemiaa píše:
Vliv na srážení obrovský - suší při nižší teplotě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
Mělo by se srážet míň. Já jsem si zatím nevšimla, že by se mi něco srazilo.
Taky se mi nic nesrazilo. Měla jsem AEG. Přesný typ neřeknu - sušička i s pračkou zůstaly po rozvodu menželovi
A to mě na to našem slavném rozvodu trápí asi nejvíc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikitaa Jesli koukáš na upoornění, můžu se, prosím ě, epa, jakou sušičku Wirpool máe? Cci aky kupova a pračku máme Wirpool, ak aby o pasovalo.. ![]()
Pardon a meery, ae děáko mi polilo klávesnici.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
??? Jako to sem snad jediná, která má sušičku uuplně na hovno?? Pořídily sme si ju za 35600 protože máme v baráku vlhkost tak aby to sušení prádla nezhoršovalo. Není vůůbec pravda že vytáhneš prádlo suché, teplé… je suché spíš tak, jako kdyby si suché triško stříkla cca dvakrát rozprašovačem, to znamená, že když ho poskládám takhle do skříně, tak po vytáhutí dost smrdí, protože ve skříni ještě dosichá… a žehlit?? jasně že musíš, prádlo je zmuchlaný, pokrčený (víc než z pračky) takže já to hodím do sušičky, pak to ještě pověsím na sušák na doschnutí a vyžehlím… pokud máš doma vlhkost tak ti sušička pomůže, ale pokud si myslíš, že se zbavíš věšení a sušení seš na omylu a a co ti tady říkají ostatní jak je to dokonalý tak to není pravda!!!
- Citovat
- Upravit
@eevcca tak bych to viděla, že buď sušičku přecpáváš a nebo je vadná. Jako prádlo ze sušičky nemám úplně suché, ale nedávám ho sušit na nejvyšší suchost, ale myslím až na třetí. A to jak je vlhké tak stačí po vyndání urovnat, složit a nechávám ho aspoň do dalšího dne větrat mimo skříň a pak až uklízím. Podle času to je občas taky až po více dnech, ale to je jiná. Mám pár věcí, co vyloženě sušička nesuší, nevím jak to, ale všechno vyleze suché, ale jedno tričko ne, to musím přehodit přes židli a nechat doschnout, netroufnu si ho složit, ale že bych musela celou pračku po vyndání ze sušičky dávat na sušák to fakt ne. Žehličku by určitě něco sneslo, ale na to jsem zase líná a ono se to na člověku dovytáhne, ze sušáku to bývalo zmačkané o dost víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit