Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
peří
Dobrý den, chci se zeptat zda v sušičkách sušíte peří ikdyž samotná sušička nemá speciálně program na peří. Děkuji
- Citovat
- Upravit
Holky, mám na Vás prosím dotaz. Jak Vám suší sušička, když ždímete na 1000 otáček? Sežere takhle hodně elektriky? Chci si pořídit boschku a mám pračku pět let starou bosch. Časem jí vyměním za novou, ale dokud pere, tatj zatím nechci. Ale taky nechci, aby nás sežrala sušička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kopretinkaobecna píše:
Holky, mám na Vás prosím dotaz. Jak Vám suší sušička, když ždímete na 1000 otáček? Sežere takhle hodně elektriky? Chci si pořídit boschku a mám pračku pět let starou bosch. Časem jí vyměním za novou, ale dokud pere, tatj zatím nechci. Ale taky nechci, aby nás sežrala sušička
Suší standartně i na 1000 otáček, prádlo pak není tak pomačkané. Většinou suším na outdoor 1:48 min. Přepočti si na cenu vaší elektřiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jitkakucis píše:
Dobrý den, chci se zeptat zda v sušičkách sušíte peří ikdyž samotná sušička nemá speciálně program na peří. Děkuji
suším, na kratší a méně horký program
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vichrice díky
my máme přímotopnou sazbu. Ale kolik za ní nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to tak máme, cca 2,2 na kWh. Suším často a nemám pocit, že bychom měli velikou spotřebu elektřiny. Ušetří to žehlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vichrice my máme právě šílenou spotřebu. Platíme 2,5 zálohy a stejně vycházíme tak tak. Manža má z toho hrůzu B-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme spotřebu průměrně 1600 za měsíc, ale jsme zatím bezdětní, takže topíme jen když přijdeme z práce a někdy o víkendu. Ale myslím, že ta sušička už se v tom ztratí, když člověk topí elektřinou ![]()
Jinak značka Bosch mi moc vyhovovala. Teď mám sušičku Siemens a s tou nejsem tak spokojená, hodně mi sráží věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
susicka
Dobry den, my jsme taky meli takovy problem protoze do koupelny se nevejde ani s vrchnim plnenim tak jsme to vyresily tak ze jsme ji daly na chodbu ale tam to bylo blbe malo mista tak jsme ji daly do obyvaku do skrine a kdyz nekdo pride na navstevu tak se pta kde mame pracku a my rikame ve skrini v obyvaku jinak mame pracku se susickou na 5kg a jsme 100% procentne spokojeni susi dobre ti co rikaji ze pracka se susickou je blbost tak jde videt ze to nikdy neviskousely. ![]()
- Citovat
- Upravit
@mikitaa píše:
s tou kombinaci ale budes fakt akorat s odpustenim nasrana…blbe to susi blbe to pere…proste jak cokoliv v kombinaci..sice to dela oboji ale ani jedno poradne.
náhodou my mame susicku s prackou v jednom a jsme 100 procentne spokojeni vypere vyzdima vysusi je to proste super stroj ![]()
- Citovat
- Upravit
Můžu se zeptat, jak moc je ta kombinovaná pračka/sušička hlučná?
a ještě dotaz pro majiteky sušičky v bytě - kde ji máte?
jediné, čeho se na sušičce bojím, je právě hlučnost…
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem ji v ložnici, ted v kuchyni. Jako jde slyšet, ale za vysušeného prádlo to stojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pračku se sušičkou nedoporučuji. Podívej se na rozdíl ve spotřebě. Já mám vloni novou pračku se sušičkou - vyhozené peníze, od letošního února samostanou sušičku. Spotřeba energie je nesrovnatelná, navíc samostatná sušička suší mnohem lépe, nechtělo se mi tomu věřit, ale je to tak. A to mám pračku se sušičkou dosti drahou. Tak že pořádně rozmyslet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kajkamorka píše:
Pračku se sušičkou nedoporučuji. Podívej se na rozdíl ve spotřebě. Já mám vloni novou pračku se sušičkou - vyhozené peníze, od letošního února samostanou sušičku. Spotřeba energie je nesrovnatelná, navíc samostatná sušička suší mnohem lépe, nechtělo se mi tomu věřit, ale je to tak. A to mám pračku se sušičkou dosti drahou. Tak že pořádně rozmyslet.
pračky se sušickou jsou nadherna vec ma malou sporebu energie je to super vec
- Citovat
- Upravit