Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
13.6.13 08:01

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se sušičkou Miele T7644C?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitkakucis
8.7.13 15:03

peří

Dobrý den, chci se zeptat zda v sušičkách sušíte peří ikdyž samotná sušička nemá speciálně program na peří. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
8.7.13 15:33

Holky, mám na Vás prosím dotaz. Jak Vám suší sušička, když ždímete na 1000 otáček? Sežere takhle hodně elektriky? Chci si pořídit boschku a mám pračku pět let starou bosch. Časem jí vyměním za novou, ale dokud pere, tatj zatím nechci. Ale taky nechci, aby nás sežrala sušička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
8.7.13 15:45
@Kopretinkaobecna píše:
Holky, mám na Vás prosím dotaz. Jak Vám suší sušička, když ždímete na 1000 otáček? Sežere takhle hodně elektriky? Chci si pořídit boschku a mám pračku pět let starou bosch. Časem jí vyměním za novou, ale dokud pere, tatj zatím nechci. Ale taky nechci, aby nás sežrala sušička :mrgreen:

Suší standartně i na 1000 otáček, prádlo pak není tak pomačkané. Většinou suším na outdoor 1:48 min. Přepočti si na cenu vaší elektřiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
8.7.13 15:46
@jitkakucis píše:
Dobrý den, chci se zeptat zda v sušičkách sušíte peří ikdyž samotná sušička nemá speciálně program na peří. Děkuji

suším, na kratší a méně horký program

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 15:51

@Vichrice díky :kytka: my máme přímotopnou sazbu. Ale kolik za ní nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
8.7.13 15:55

Taky to tak máme, cca 2,2 na kWh. Suším často a nemám pocit, že bychom měli velikou spotřebu elektřiny. Ušetří to žehlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 16:01

@Vichrice my máme právě šílenou spotřebu. Platíme 2,5 zálohy a stejně vycházíme tak tak. Manža má z toho hrůzu B-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
8.7.13 16:05

Máme spotřebu průměrně 1600 za měsíc, ale jsme zatím bezdětní, takže topíme jen když přijdeme z práce a někdy o víkendu. Ale myslím, že ta sušička už se v tom ztratí, když člověk topí elektřinou :)
Jinak značka Bosch mi moc vyhovovala. Teď mám sušičku Siemens a s tou nejsem tak spokojená, hodně mi sráží věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra ukecana baba
9.7.13 16:01

susicka

Dobry den, my jsme taky meli takovy problem protoze do koupelny se nevejde ani s vrchnim plnenim tak jsme to vyresily tak ze jsme ji daly na chodbu ale tam to bylo blbe malo mista tak jsme ji daly do obyvaku do skrine a kdyz nekdo pride na navstevu tak se pta kde mame pracku a my rikame ve skrini v obyvaku jinak mame pracku se susickou na 5kg a jsme 100% procentne spokojeni susi dobre ti co rikaji ze pracka se susickou je blbost tak jde videt ze to nikdy neviskousely. :dance:

• Citovat
  • Upravit
petra ukecana baba
9.7.13 16:07
@mikitaa píše:
s tou kombinaci ale budes fakt akorat s odpustenim nasrana…blbe to susi blbe to pere…proste jak cokoliv v kombinaci..sice to dela oboji ale ani jedno poradne.

náhodou my mame susicku s prackou v jednom a jsme 100 procentne spokojeni vypere vyzdima vysusi je to proste super stroj :dance:

• Citovat
  • Upravit
3477
9.7.13 23:23

Můžu se zeptat, jak moc je ta kombinovaná pračka/sušička hlučná?

a ještě dotaz pro majiteky sušičky v bytě - kde ji máte?
jediné, čeho se na sušičce bojím, je právě hlučnost…

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
10.7.13 06:58

Měla jsem ji v ložnici, ted v kuchyni. Jako jde slyšet, ale za vysušeného prádlo to stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.7.13 20:12

Pračku se sušičkou nedoporučuji. Podívej se na rozdíl ve spotřebě. Já mám vloni novou pračku se sušičkou - vyhozené peníze, od letošního února samostanou sušičku. Spotřeba energie je nesrovnatelná, navíc samostatná sušička suší mnohem lépe, nechtělo se mi tomu věřit, ale je to tak. A to mám pračku se sušičkou dosti drahou. Tak že pořádně rozmyslet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra ukecana baba
11.7.13 10:21
@kajkamorka píše:
Pračku se sušičkou nedoporučuji. Podívej se na rozdíl ve spotřebě. Já mám vloni novou pračku se sušičkou - vyhozené peníze, od letošního února samostanou sušičku. Spotřeba energie je nesrovnatelná, navíc samostatná sušička suší mnohem lépe, nechtělo se mi tomu věřit, ale je to tak. A to mám pračku se sušičkou dosti drahou. Tak že pořádně rozmyslet. :mavam:

pračky se sušickou jsou nadherna vec ma malou sporebu energie je to super vec

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí